Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 http://www.aslanresidence.com bu web sitesini yaptirdim da bi grafik tasarim sirketine 2000tl ye sizce fazla mi ? bide google da cikmasi icin sitenin ilk sirada olmasa bile ne kadar sure gecmesi gerekir altyapisini ona uygun hazirladiklarini soylediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 butun resimleri/planlari ben verdim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 200 ytl+full akbil+sodexo fazlası zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 hazir web sitesini senin icin azcik modifiye etmis buyuk ihtimalle biraz urasirsan ayni dizaynda bi suru veb sitesi cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 1dk Aslan residence ile alakadarin ne ? Eğer sahibiysen taniyorum sein eğer oleyse senin burda ne işin var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 2000 tl fazla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 kac lira verecegin sana kalmis, 5 bin de verirsin 500 de, senin iliskilerine bakar. ben olsam hic vermezdim boyle bir siteye, yeniden yaptirirdim.. birde SEO su nu yapamamislar, google a girmesi biraz zaman alir yukselmesi daha cok zaman alir, hele residence falan yazinca ilk sayfada cikmasini istiyolarsa bi SEO firmasiyla calissinlar, belli ki firma SEO dan cakmiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Nedanko (tu) Seo firmasi ile çalişman daha akıllıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 domain + 100lira işçiliği var bu sitenin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 adamlar "residence sitesi yapıcaz hacı, kesin zengin bu herif" diyip kitlemişler 2000'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 2000ytl ne allah aşkına, gereksiz fazla ki arkadaşın bundan daha şık ve kullanışlı bir siteyi 200ytlye zar zor satabildiğini bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben şunu anlamıyorum milyon dolarlık yatırım yapıyorsunuz inşaata, internet sitesini yoldan geçen adamlara neden yaptırıyorsunuz, üstüne 2000 liranın lafını neden yapıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 nedanko+1 google olayinda agir yalan soylemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bi öğrenciye yaptırsaydın da faydası dokunsaydı :) hem 20 de birine mal ederdin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bir de site dinamik mi? statik mi? yani "yeni sayfa oluştur" gibi bir seçeneğin var mı? yoksa oturup html mi yazmışlar? bence de güzel değil site ama.. 2000tl'yi fazla buldum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 parayi vermediysen patiler toplanip 200'e cok temiz is cikaririz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 adamcağız pişman olacak paticik'e bu soruyu sorduğuna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Hani böyle tepede basit bi flash gerisi html yerine full flash full dinamik bir şey olsa değer diyebilirdim de şu haliyle 300 hadi onu geçtim 400 ytl üstü vermek israf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Frantic said: 200 ytl+full akbil+sodexo fazlası zarar şirkete full akbil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bone said: Frantic said: 200 ytl+full akbil+sodexo fazlası zarar şirkete full akbil? kalıp o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 kız olsam verirdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 benim dandik site bile google da baya ii crawlanmis Fast Food Championship (2. sayfa) airline Championship (ilk sirada!) beer Championship(ilk 3 sayfada yok) kimse bu sekilde aramaz gerci ama :P baskada kategori yok zaten. Eger keyword lerin uyusuyorsa icerikle google 2 ayda fln crawliyo, google webmaster tools u fln kullanin bu ps; imzada bu arada site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 2000 çok olmuş be sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 full flash halini 700e falan yapardık (beğendirene kadar), hem hazır taslaklarla hazırlanmış flash kısımlarını kendimiz tasarlar seçenekler sunardık. reklamlar bitti, şimdi paticiğin sunduğu Siz olsanız ne kadar verirdiniz konusu devam ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 200 e yapcak varsa ben aynısını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar