FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 iyiyiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 2. yarı işler degisizi Kevel cıksın arda girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ya beyler TNT nin karasal yayını var tv nin arkasına folyo falan sokup izleyin işte yada dandik bi anten bulun. Ben izliyorum şu an karasal yayından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kabloludan izleniyor ya çatır çatır. uydu olayı neden şifreli anlamadım. çok top kaybediyoruz orta sahada ve bizimkiler topu ayaklarına aldılarmı çok bekliyorlar. sonra hop biri gelip arkadan topu alıp gidiyor çok komik. ayrıca şu baroş yerine rüzgarda düşmeyen, topa vurabilen birisini bulsak iyi olacak. emre aşık cidden çok iyi. ulan adam oynamaz oynamaz çıkar çatır çatır oynar. sesi soluğu çıkmaz. maç eksiği ayağına yatıp kaytarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bide Baros bir gol kaçırdı öyle böyle değil. Avrupa maçı hemde deplasman. Öyle gol kaçmaz. Atsaydı kopardı maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Elano Out Arda In 2. yarı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ya bu yunan takımlarında futbol özürlülüğünü çözemedim ben.heriflerin kadrosu full yabancı olsun dünya yıldızı olsun nolursa olsun takım yunan takımıysa top oynamıyor takım.gs güzel de panat rakip bile değil abi ne vahim bi futboldur. daha önce dedigim gibi 0-2 biter maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 "Max Damage" said: Ya beyler TNT nin karasal yayını var tv nin arkasına folyo falan sokup izleyin işte yada dandik bi anten bulun. Ben izliyorum şu an karasal yayından. çatal da sokulabilir ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 mehmet topalı hiç beğenmiyorum. gereksiz adam. oyunun kurulmasında 0 katkı sağlıyor. 1 kişi eksiğiz resmen, oyunu kuramıyoruz ya gıcık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hay anasini basta bakmadim, simdi 10 dolara yarim mac seyredicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ohhooo size de takim begendiremiyoruz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 panat rakip değil. barca fln lazım. o zaman anlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ZaugnaKhaldun said: "Max Damage" said: Ya beyler TNT nin karasal yayını var tv nin arkasına folyo falan sokup izleyin işte yada dandik bi anten bulun. Ben izliyorum şu an karasal yayından. çatal da sokulabilir ehueh ahahaha sigara paketlerinde ki parlak kagıtlardan sokun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 İzleyemeyenler üzülmesn ya..Cok zevksiz bir mac uyku getiriyor..Pana forvetleri cok yteneksiz her pozisyon ofsayt..Yedikleri gol evlere şenlik zaten...Baroş 1 tane kacirdi hep attiği türden bişeydi şaşırdım baya..Onun dışnda ciddi bişey yok..Top sürekli ortada.. 2. yari nolur bilinmez ama öle aman aman bi takım diil pana. gs zorlanmadan gecer.. rahat olun ;) Not: Kalecileri bizm rüştünün hırvat versiyonu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 herkeste bi fakir dsmart alamayacak kadar fakirler =( evet bide çok zevksiz maç ikinci yarı panatinaykos atar 1-1 olur ondan sonra maça şenlik gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Leto denen adam da Barosla yarışır kendini atmada. Herif sürekli ağladı lan. Her pozisyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kermit said: herkeste bi fakir dsmart alamayacak kadar fakirler =( evet bide çok zevksiz maç ikinci yarı panatinaykos atar 1-1 olur ondan sonra maça şenlik gelir Valla çanak olmadan normal belediye yanininda var TNT ndn kasıo herkes bu kadar..Yada herkes cok zengin normal antenleri çöpe atti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Beşiktaş maçını tekrar izlemek gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 çocuk şarkısı çalıyorlar lan. cacık olmaz bu yunanlılardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Masquerade said: Leto denen adam da Barosla yarışır kendini atmada. Herif sürekli ağladı lan. Her pozisyonda. Hakan baltaylaydi sanirm bi pozisyon..orda ayagina basio adamin istemeyek..Baros kart görcek 2. yari adam her pozisyona itiraz edio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bizim orta saha çok düşüyor oyundan,ileride Kewell ve Elano basmadığından olabilir... Elano 1-2 çok iyi pas attı ama inanılmaz ruhsuz neden bilemiyorum. Orta sahada bir türlü pas yapıp top kapamıyoruz,iyi değiliz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 gooooooooooooool yeto panathinaikos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 barosssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 baroooooooooooooooooooooooos 0-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Lincoln > Elano..Gs'liler kızmasin ama yaptığı bişey yok..golu sabri,ibrahim üzülmez vb. de atardi yani :D elano kolay top kaybedio,kritik noktalarda olmasa da tam takım atak yapcakken bu kez savunmaya dönmek zorunda kalıo.. Gs hucumlarini yavaslatıo buda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar