Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 v0dka gene döktürmü$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Abi 3. gol harbi komikti :D Ayrıca sabri hem iyi oynayıp hem rezil edebilmeyi başardı . Bir ara adam geçti bunu , koştu tekrar daldı adam tekrar geçti asdasdasd Ama rakip deil bu herifler galatasaraya İyi olcak bu sene cimbom için inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 beyler pana takım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sabri gayet iyidi bugun. bok atmayi birakin. en azindan iyi oldugu gunler. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Deplesmanda oynuyorsun, hemde defansın garip bir dörtlü ile oluşmuş, özellikle 3-0'dan sonra mal mal artistlikler yapmışsın, resmen sanki biraz defans çalışalım demişsin, başarılıda olamamışsın. Buna rağmen 3 puan almışsın, bence koyduk. Pana kadar biz de kaçırdık, ilk yarıyı tekrar izlemek lazım, pana'nın atağı mı var doğru düzgün, biz kaç tane kaçırmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Sirf baros 5 tane kacirdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Takım atıyor atmasına da birşeyler eksik gibi sanki,mesela oyunu yıkamıyoruz 5-10 dk,geliyoruz atıyoruz sonra rakip oynuyor,defans-franco çıkarıyor,gidiyoruz bir tane daha atıyoruz fln... Orta sahayı beğenemiyorum bir türlü rakibe baskı kuramıyoruz,tamam dışarıda vs de,BJK maçı gibiydi bu maç,attığımız 2 gol çok şans oldu kabul etmek lazım,ha kaçırdık ama onlar da çok kaçırdı... Kararsızım cidden,takım ileride iyi,defansta da iyi ama orta saha çok kopuyor,Elano'nun gelip top alıp oyun kurması lazım ama o da çok isteksiz ve ruhsuz gibi geldi bana,hayırlısı diyelim... Baros çok geriye geliyor,koşular yapıyor,adamın ileride golü atmaya mecali kalmıyor,Sarp-Topal tek kalınca ortada yardım gelmeyince bu sefer rakip orta sahayı kolay geçiyor... Bilmiyorum da bu sistemde Baros inanılma koşuyor,Elano-Kewell'dan da hiç yardım gelmiyor orta sahada defansta,iyi bir hücumcu takım bize rahat gol atar,beni korkutan o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ayhan'ın kıymeti bence bu maçlarda ortaya çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ayhan ın eksikliği hissediliyor. defanstan top şişirilerek çıkıyor son 2 maçtır. yada kanatlara uzun paslarla. şöyle orta sahada oyun kurup yayılamıyor oyun bir türlü. o yüzden bir bizim defansta bir karşı kalede oluyor maç. e galatasarayın yetenekli futbolcuları sayesinde erkenden bulunan goller sağolsun rakip takımın moral falan kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Linderoth da sağolsun. Adam bir top oynamadıki görelim. Mesela bu maçta sağlam bir Linderoth olsaydı orta saha daha derli toplu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Takımda Ayhan yok, Servet yok, Gökhan Zan(hadi saymayalım) yok; Ayhan oyunun kurulmasında gerçekten etkili bir isim, orayı toplayıp çeviriyor; oynadığı maçları izleyin bu sene farkedersiniz. Servet geride olunca defansın duruşu değişiyor zaten, Leo Franco'ya ilk kez bu maçta ciddi toplar geldi. Nasıl bir kaleci olduğunu çoğumuz ilk kez gördük belki de, daha düne kadar De Sanctis'i niye gönderdik diyordu burda millet. Oyunu kurmakta zorlandık bu maçta, tamamen gol atma becerimiz sayesinde kazandık. Bir de rakip hakkat takozdu. Anten yayınında ben topu göremediğim için sol direkten dışarı yuvarlanan topu gol sandım, o gol olsaydı baya yorulurduk. Atamayana atarlar oldu 3-0 oldu hemen arkasından skor, orada iş koptu zaten. Arda çok yorgun daha 1-2 hafta da toparlanamaz gibi, Keita da kanatları istediği gibi kullanamıyor son 2 maçtır sanki anlamadım. Kewell'a 90dk çıkaramaz diyorlar ama adam canını dişine takıyor 2 maçtır, umarım rahatsızlanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bi soraki maçımız kasımpaşa zaten kewell ı alır kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 2 ön liberoyla oynuyoruz sözdede ön liberolarımız stoper gibi mübarek rakibin ortasahasını baskıyla bozacaklarına geri kaçıyorlar. Çıldırttılar yani lan zaten savunma hattı ilerde adamın orta sahasına adam akıllı basmazsan çatır çatır arapası yollar sonra mal gibi bakarsın ah yedik golü diye. Ayhan bir an önce gelsede az buçuk toparlansa orta sahamız, yoksa işimiz zor hızlı akıllı forvetlere karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 İyi kötü her halukarda eziyoruz bu açık. Artık topu çok ayağında tutan maçı rakip sahaya yıkan kazanmıyor. Yıllardır özenirdik adamlar gelince atıyor bizde tık yok diye. Alın oldu işte. İyi oynayınca biz zaten kazanırız.Hem ben sakatlara bağlıyorum bu kötü oynama sebebimizi servet gibi defansımızın belkemiği yok ve bu takımın harbiden xavisi olan ayhan yok.Mehmet topal gibi nerdeyse top oynamayı unutmuş bi adam oynuyor öyle olunca da vites arttıramıyoruz doğal olarak bütün yük sarp a biniyor. Sakatlarımız düzelirse tekrar "daha" bol gollü maçlar izleriz bence. Ayrıca bi de deplasmanda öndesin haftasonu maçın var ne gerek var iyice efor sarfetmeye. Pas yap dur işte biraz uyguladık işte bunu da.Hafta sonu diri kalabiliriz. Son olarak leo ne çalım attı bee :D:ASDafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kasımpaşa maçı var.bi 8-9 atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 franconun o çalım pozisyonunun videosu falan var mı bi yerde ? izlerken kaçırdım o pozisyonu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 EZDİK!!!!! :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 topla baskı kuramamamızın sebebi linderoth ve ayhan ın yokluğu ne yazık ki. Emre güngör de sakatlandı 1/4 kaldı stoperler ne şans bu kardeşim ya... baroş da öyle 3-4 tane kaçırdı ki yani breh ama kazanma alışkanlığı önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kasimpasaya yenilebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Video varsa koyun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 unutmusum 3 SEKERLI KAHVEMIZI ATINADA ICTIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 şimdiye kadar pozisyonlar videosu düşerdi ama, hala gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Dartanian said: Video varsa koyun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 özet, ilginç pozisyonlar düşer buraya. http://gelgidersin.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Çok geniş olmasa da özet: http://www.youtube.com/watch?v=YGwXqLFTr7A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar