Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Wispy said: Son olarak Bir BJK'li olarak avrupa'da her türk takımı başarılı olsun isterdim. Ama bundan sonra çirkefe çirkef bu forumda. Sheriften, elin yunanından gol yiyince GOOOOOOOOOOOOOOOOL diye spam yapmazsam neyim burada. çok üzüldük :).sormak lzm arsenalli bi adam chealse-barcelona maçında kimi destekliyordur acaba. nedense bu tarz duygusallık bir bizim halkımızda var.ülke puanı artsın destekleyelim cart curt. ben galatasaraylıyım.fener ha rizeyle oynamış ha chelsea ile.beni ne ilgilendirir.kendi taraftarı desteklesin.aynı şey beşiktai içnde geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Wispy said: Son olarak Bir BJK'li olarak avrupa'da her türk takımı başarılı olsun isterdim. Ama bundan sonra çirkefe çirkef bu forumda. Sheriften, elin yunanından gol yiyince GOOOOOOOOOOOOOOOOL diye spam yapmazsam neyim burada. ben bursaspor taraftarıyım. bursada yaşayıp ta fenerbahçeyi destekliyenler fener-bursa maçında fener gol attığı zaman gol diye sevinirse bende buna sevinirim garip bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 adam berbatova kötü futbolcu demiş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Red said: Wispy said: Son olarak Bir BJK'li olarak avrupa'da her türk takımı başarılı olsun isterdim. Ama bundan sonra çirkefe çirkef bu forumda. Sheriften, elin yunanından gol yiyince GOOOOOOOOOOOOOOOOL diye spam yapmazsam neyim burada. çok üzüldük :).sormak lzm arsenalli bi adam chealse-barcelona maçında kimi destekliyordur acaba. nedense bu tarz duygusallık bir bizim halkımızda var.ülke puanı artsın destekleyelim cart curt. ben galatasaraylıyım.fener ha rizeyle oynamış ha chelsea ile.beni ne ilgilendirir.kendi taraftarı desteklesin.aynı şey beşiktai içnde geçerli. Biz, Arsenal ve Chelsea gibi lig rekabetini Avrupa'ya taşıyalım, kupalar alalım o zaman karşı takımı desteklerizfdhhsdas Manu geri viteste yendi, bu takım nasıl gol atacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Red said: Wispy said: Son olarak Bir BJK'li olarak avrupa'da her türk takımı başarılı olsun isterdim. Ama bundan sonra çirkefe çirkef bu forumda. Sheriften, elin yunanından gol yiyince GOOOOOOOOOOOOOOOOL diye spam yapmazsam neyim burada. çok üzüldük :).sormak lzm arsenalli bi adam chealse-barcelona maçında kimi destekliyordur acaba. nedense bu tarz duygusallık bir bizim halkımızda var.ülke puanı artsın destekleyelim cart curt. ben galatasaraylıyım.fener ha rizeyle oynamış ha chelsea ile.beni ne ilgilendirir.kendi taraftarı desteklesin.aynı şey beşiktai içnde geçerli. Madem öyle de neden 15 sayfa makara yapıosnz 5 yer 10 yer fln filan..1 kişi cıkıp ta manu'yu yensn ülke puani artsin dedi mi ? herkes işin geyiğinde burda..dogru duzgun futbol konusulamadi 1-2 sayfa haricinde..gerisi futbol bilgilerndeki azligi ona buna sataşarak örtmeye calısarak burda ortam yapmaya calısan adamlara verilen cevaplar kapladi...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Manchester united ezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 elaidi said: Manchester united ezdi. böcek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Red said: Wispy said: Son olarak Bir BJK'li olarak avrupa'da her türk takımı başarılı olsun isterdim. Ama bundan sonra çirkefe çirkef bu forumda. Sheriften, elin yunanından gol yiyince GOOOOOOOOOOOOOOOOL diye spam yapmazsam neyim burada. çok üzüldük :).sormak lzm arsenalli bi adam chealse-barcelona maçında kimi destekliyordur acaba. nedense bu tarz duygusallık bir bizim halkımızda var.ülke puanı artsın destekleyelim cart curt. ben galatasaraylıyım.fener ha rizeyle oynamış ha chelsea ile.beni ne ilgilendirir.kendi taraftarı desteklesin.aynı şey beşiktai içnde geçerli. O zaman milli takım maç yaparken GS'lılar sevinmesin Semih gol atınca. Duygusallığa gerek yok.. Elin şeyiyle gerdeğe girmeye çok meraklıyız. DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUMDUR 11!!!!111BIRBIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Valla Manchester Beşiktaş'ın ağzını kıracak demiştim de, ezdirmedi herifler en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 beş,iktaşın defans fln iyi de.. adamlarda gol umudu yok.. atamayana da atıyorlar malesef "çelsi mençıstır yenildi diye üzülmedi" diye gelenler.. lan biz i,ngiliz değiliz, türküz.. coğrafyamız farklı yapımız farklı yıllarca spor alaqnında elle tutulur az başarımız var bizim ülşkemizden bir takım her sene şl şampiyonluğuna oynamıyor.. bugün bile ayıptır aln.. ha ama bir galatasaraylı oalrak bjk ye iyi geçirdik umarım aynı performansı fenerbahçe maçında da gözteririz ama fenerbahçe de twentenin ağzını yüzünü kırsın bir zahmet hatta diğer takımalrın da ağzını yüzünü kırsın ama süper ligde biz kıralım ayrıcağğğ; batının tekonolojisini alacağız ahlaksızlığını almayacağız http://img03.blogcu.com/images/m/e/l/melekgoz/n582839829_185347_3330_1252958606.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bu sene ilk defa beşiktaşı izleme fırsatım oldu, gayet güzel kapanıyorlar sorun yokta, yenilen goldede hakan'ın o topu oraya çelmesi ve yavaş gelişen bir hücumda scholes'un bomboş kalması baya ilginçti. Ama o dakikaya kadar nani ve valencia'nın bir kaç pozisyonu dışında ciddi bir pozisyon vermediler manu'ya. Ayrıca denizli ne yaptığını bilmeyen ve beşiktaşa yakışmayan yusuf'u sokarak ve az çok geride top yapmaya çalışan tabata'yı oyundan alarak takımın direncini iyice zayıflattı. Beşiktaş'ın sorunu belli iki kanattada yaratıcı oyuncu sorunları var, eh saçma sapan adamlara abuk sabuk paralar harcayacaklarına elle tutulur oyuna açıklık getirecek iki kanat oyuncusu bulabilirlerdi, ki ellerinde şampiyonlar ligine direk katılmak gibi bir koz var. En basitinden galatasarayın aldığı caneri çok rahat sola koyabilirsiniz. Umarım bir gün bu kazanılan paraların çar çur edilmek için değilde, takımın neye ihtiyacı varsa o tarzda oyuncuların alınması gerektiğini bizim klüplerimiz çözecek. Manu'yu böyle güzel kitlemeyi başarmışken, yaratıcı hızlı bir oyuncunun eksikliği yüzünden golü bulamadı beşiktaş, ne diyelim sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yusufla gol atma anlayışı türkiye için geçerli bir durum cl de denenince çok komik oluyor. karşıda eskişehir olsa 2-3 kişi geç içeri at vursun biri gol.Cl de ilk adamın beşliğinden top geçirmediler bile. zaten denizlinin cl kariyeri 7 maç 0 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 beşiktaşın kanatlarında da (bekleri kastettiğini varsaydım) iyi oyuncular var ama tecrübesizler. doalyısıyla defansif yönleri güçlü üzülmez ve kaşı oynattı sanırım denizli beşiktaşın problemi değişik. en dandik anadolu takımına bile gol atamıyoruz. kesinlikle forvetlerin orta sahanın cartın curtun kalitesi değil takımın sorunu. bir şekilde oyuncular inanılmaz heyecanlı. ceza sahası çevresine kadar geliyor, ne yapacağının farkında değil. 4-5 saniye düşünüyor napayım diye sonra saçmalıyor. dün bunu çok net gördüm canlı gözle izlerken garip işler oluyor. bobonun filan kadro dışı kalması normal değil zaten. geçen sene takımın problemi anadolu takımlarını çok rahat yenip büyük maçlarda yenilmesiydi e abi takım güçlendi şimdi en dandik anadolu takımına bile gol atamıyoruz?!?? bir de ferrari'nin ne kadar kaliteli bir adam olduğunu her maç daha da anlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 cemad said: beşiktaşın kanatlarında da (bekleri kastettiğini varsaydım) iyi oyuncular var ama tecrübesizler. doalyısıyla defansif yönleri güçlü üzülmez ve kaşı oynattı sanırım denizli beşiktaşın problemi değişik. en dandik anadolu takımına bile gol atamıyoruz. kesinlikle forvetlerin orta sahanın cartın curtun kalitesi değil takımın sorunu. bir şekilde oyuncular inanılmaz heyecanlı. ceza sahası çevresine kadar geliyor, ne yapacağının farkında değil. 4-5 saniye düşünüyor napayım diye sonra saçmalıyor. dün bunu çok net gördüm canlı gözle izlerken garip işler oluyor. bobonun filan kadro dışı kalması normal değil zaten. geçen sene takımın problemi anadolu takımlarını çok rahat yenip büyük maçlarda yenilmesiydi e abi takım güçlendi şimdi en dandik anadolu takımına bile gol atamıyoruz?!?? bir de ferrari'nin ne kadar kaliteli bir adam olduğunu her maç daha da anlıyoruz. o problemden kastın hücum setlerine sahip olmamamız.yani aslında var ama ona set veya taktik denmez.hücumda topu yusufa vermek ve onun birine arapası çıkarması veya adam eksiltmesini beklemek sadece bu. bi galatasaray ataklarını izle mesela sağdan gidince yapılacaklar belli soldan gidince yapılacaklar belli orta sahadan topu kimin kullanacağı belli.yani hücuma sağ kanattan gitseler bile sol bek oradaki opsiyonları bilerek git-gel yapıyor mesela. ama bizde köybaşı mesela hiç bir fikri yok top hücumda ne olacağından adam 5 maçtır afallamış bi şekilde ne defansı düzgün yaptı ne hücuma katkı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben niye 8 yazmışım cidden özür diliyorum tüm beşiktaşlı arkadaşlarımdan hatırladığım kadarıyla siz liverpool'u burda yenmiştiniz hatta dimi o yüzden ingilterede ki maç için şimdiden 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 beşiktaşlılar kendini avutmasın da erman toroğlunun köşeyazısını okusun bugunki.yok kötü oynamadık,1-0 yenildik bişey değil falan.sanki herifler 8 kişi atak yaptılar da defansınız çok iyiydi yemediniz.adamlar yorulmaya bile tenezzül etmediler dalga geçtiler avutun siz kendinizi.görürüm ben old traffordda.seyircilerini bayağı eğlendirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Şu 8 olayı baydı bence artık, ben de Avrupa'da Beşiktaş'ı falan tutmam o kadar duyarlı bir izleyici değilim taraftarım ben.Tabii ki Manchester'ın yenmesi daha cazip benim için. Ama İngilizlerden 7-8 yediğimiz yıllar geride kaldı diye düşünüyordum, 2 sene önce tekerrür etti, bir daha olmaz umarım.Gerçekten kötü bir imaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 benim gördüğüm alex ferguson kenarda sinirleniyodu bi ara takımı umduğundan fazla yürümüş olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ferguson neler yapıyor Premier Lig maçlarında. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bi kaza olurda manu 3. olur bu gupta EL'ye gelir fener gs yi tokatlar o zman görürürz konusanlari..yürüyerek mi yeniyorlar emekleyerek mi..Manu 3. olsn 4. olmaya ragziyz.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ya Erman Toroğlu'ndan örnek veriyorsunuz da şimdi Digitürk Teknik Servisi'ni arayan Ahmet Galip Meriç gibi birşey diyecem ama,o adam ciddi anlamda Beşiktaş düşmanı asfasd Beşiktaş için senelerdir dediği tek güzel şey yok,2003 yılındaki o şampiyonluğa bile laflar söylemişti,hızını alamayıp ertesi sezonda programlarında laf atıyordu asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Şu muhabbette baymadı mı.Yok avunmayın,kasmadılar.yürüdüler.Adamlar resmen kötü oynadı arkadas.Dönen topta o kafa olmasa herkes daha başka konusurdu.Nedir bu Türk takımı düşmanlıgı anlamadım ki.Adamlar oynamadı mı kasmadı,biz oynamadık mı reziliz. Manu da berbat bi maç geçirdi,büyük olmanın avantajanı kullandı işte.Old Trafford dan puan almak imkansız gibi ama;olsun izlicez macı yine de :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kotun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Lorrotar said: beşiktaşlılar kendini avutmasın da erman toroğlunun köşeyazısını okusun bugunki.yok kötü oynamadık,1-0 yenildik bişey değil falan.sanki herifler 8 kişi atak yaptılar da defansınız çok iyiydi yemediniz.adamlar yorulmaya bile tenezzül etmediler dalga geçtiler avutun siz kendinizi.görürüm ben old traffordda.seyircilerini bayağı eğlendirirler. sen de kendini avut yavrum benim..Kendi takımın nerelerde..Bok atması kolay.Millet te senin gibilerin şu saçma kompleksli yorumlarını okuyup dalga geçiyor esas.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kotun said: Lorrotar said: beşiktaşlılar kendini avutmasın da erman toroğlunun köşeyazısını okusun bugunki.yok kötü oynamadık,1-0 yenildik bişey değil falan.sanki herifler 8 kişi atak yaptılar da defansınız çok iyiydi yemediniz.adamlar yorulmaya bile tenezzül etmediler dalga geçtiler avutun siz kendinizi.görürüm ben old traffordda.seyircilerini bayağı eğlendirirler. sen de kendini avut yavrum benim..Kendi takımın nerelerde..Bok atması kolay.Millet te senin gibilerin şu saçma kompleksli yorumlarını okuyup dalga geçiyor esas.. ;), takımın bu kadar rezalet olursa bok atması kolay olur tabi.kompleksli olucak bi durumum yok fenerbahçe beşiktaştan her kulvarda iyi oldugu için beşiktaşı bi konuda kıskanıp kompleks haline getiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar