progamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Disney resmen onaylamış ve 2011 Yazında çıkıcağı kesinleşmiş. Hatta buda ayrı bir üçleme olacakmış. Johnny Depp Jack Sparrow olarak dönüyor yeniden ama Keira Knightley ile Orlando Bloom olmayacak galiba. Zati onların hikayeleri tamamlanmıştı son filmde bir anlamda. Filmin yönetmeni değişmiş tabii ki o biraz kötü olmuş. Hikayenin ne olduğu daha açıklanmamış ama bu kitaptan uyarlanmış olabilrimiş zaten bu kitabın konusuda Fountain Of Youth ile ilgili galiba o yüzden doğru olabilir. 2011 gelsin bir an önce ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 progamer said: Keira Knightley ile Orlando Bloom olmayacak galiba oley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 RUM gene biterse izlemem bu sefer. "but why is the rum gone " http://i702.photobucket.com/albums/ww25/CaptianJackSparrow/rum-gone1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 aquila said: progamer said: Keira Knightley ile Orlando Bloom olmayacak galiba oley! yerinde bi karar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 jack en son nerde kalmıştı feci karıştırdım filmleri 1. ile 3. film'i falan mixledim beynim durdu bi yardımcı olun ağbiler ağblalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 En son gençlik çeşmesi haritası çormuştu jack bi tane. Devam mı edicek acaba ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 oo bekliyoruz.orlando ya gerenk yok ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 adamınbiri said: jack en son nerde kalmıştı feci karıştırdım filmleri 1. ile 3. film'i falan mixledim beynim durdu bi yardımcı olun ağbiler ağblalar en son orlando yeni kaptanı olmuştu flying dutchman in , keira da onu bekleyen sevgilisi her karaya ayak bastığında. sparrow da harita bulup yohoohoooo modunda takılıodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 3leme yapıyolarsa 2. 3. filmde gelir yine orlando Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 scorch said: en son orlando yeni kaptanı olmuştu flying dutchman in , keira da onu bekleyen sevgilisi her karaya ayak bastığında. sparrow da harita bulup yohoohoooo modunda takılıodu :P yahu izlememiştim ben son filmi.cuk diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Chris_Metcalf said: 3leme yapıyolarsa 2. 3. filmde gelir yine orlando muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Oha Pirates ve Orlando ile Keira yok? Efsanevi olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Reksa said: Chris_Metcalf said: 3leme yapıyolarsa 2. 3. filmde gelir yine orlando muhtemel. adam baba yadigari gemiye kaptan oldu,büyük ihtimal yardım vs. eder fakat şu da var; 3. film en sonu Laneti kaldırmak için sevdiğinin onu 10 yıl mı ne beklemesi gerekiyordu diye hatırlıyorum.Bitiş jeneriğinden sonra gelen kısa görüntüde Keira ablamın çocuğuyla birlikte Orlando kekini beklediğini görüyorduk ve o da geliyordu.Lanetin kalktığını görüyorduk yani,lanet kalkmışsa kaptan olarakta kalamaz sanırım gemide ? Kalırsa güzel olur,daha çok Uçan Hollandalı üzerine hikaye istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 seks lanet kalkmiyo abi, sadece 10 yilda bir karaya cikabiliyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 daha çok seks hmm beklerse sevdiği kalkıyor vs. hatta davy jones bu yüzden bu hale gelmişti diye aklımda kalmış benim asdfasd neyse tam hatırlamıyordum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 jack'in gecmisi konu olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 davy o hale geliyor çünkü ruhları diğer tarafa geçirme görevini yerine getirmedi.Böyle hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 hertürlü izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 manitası vefalı cıtığı için lanet kalkıyo legolasdan. davy jones'u boynuzladıkları için öle kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 sesk Abi o lanet kalkmıyor, hatta filmi açıp izlerseniz "Denizde bilmemkaç sene, karada 1 gün" tadında bir laf ediyor. O lanet kalksa "Denizde bilmemkaç sene, sonra ver elini kara" falan derdi. "1 gün"ü belirttiğine göre geri dönecek adam denizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 keira knightley'i 3dk soyundurup çıkarsalar yeni filmde güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Spidee said: sesk Abi o lanet kalkmıyor, hatta filmi açıp izlerseniz "Denizde bilmemkaç sene, karada 1 gün" tadında bir laf ediyor. O lanet kalksa "Denizde bilmemkaç sene, sonra ver elini kara" falan derdi. "1 gün"ü belirttiğine göre geri dönecek adam denizlere. Eğer kadın sadık kalırsa ve erke 10 sene görevini yerien getirirse kalkıo lanet. Davy Jones ile Tia Dalma öyle yapmadıkları için öyle oluyorlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Kalipso, Davy Jones'a denizde ölen ruhları diğer tarafa götürme görevini verirken "Hacı git 10 sene şu ruhları taşı, sonra gelirsin 1 gün sevişiriz, sonra görevine geri dönersin diyor. Davy Jones 10 yıl sonra geldiğinde Kalipso gelmiyor, Davy Jones da atarlanıp Brethren'e Kalipso'yu nasıl insan vücuduna hapsedeceklerini anlatıyor. Sonra da sıçarım görevine diyerek korsanlık yapmaya başlıyor. Görevine itaatkarsızlık yaptığı için de curse onu bu hale getiriyor gemi ve içindeki bütün mürettebatla birlikte. Ondan sonra zaten kendi kalbini söküp sandığa koyuyor Jones, "Kalbimi tek bir kadına verdim" hesabı, bağrına taş basıyor siniri yüzünden. (Sen git 10 sene boğulmuş, şişmiş ruhları taşı öbür tarafa, şıllık Kalipso (Hörmetler) gelmesin) Kısaca 10 yılda sadece 1 gün karaya çıkabilecek Legolas, sonra denizlere geri dönecek. Görevini yapmaya devam ederse Davy Jones gibi mutasyona uğramayacak sadece. Yoksa 10 yıl yatıp çıkarım, yeni bir hayata başlarım gibi bir olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Spidee said: Kalipso, Davy Jones'a denizde ölen ruhları diğer tarafa götürme görevini verirken "Hacı git 10 sene şu ruhları taşı, sonra gelirsin 1 gün sevişiriz, sonra görevine geri dönersin diyor. Davy Jones 10 yıl sonra geldiğinde Kalipso gelmiyor, Davy Jones da atarlanıp Brethren'e Kalipso'yu nasıl insan vücuduna hapsedeceklerini anlatıyor. Sonra da sıçarım görevine diyerek korsanlık yapmaya başlıyor. Görevine itaatkarsızlık yaptığı için de curse onu bu hale getiriyor gemi ve içindeki bütün mürettebatla birlikte. Ondan sonra zaten kendi kalbini söküp sandığa koyuyor Jones, "Kalbimi tek bir kadına verdim" hesabı, bağrına taş basıyor siniri yüzünden. (Sen git 10 sene boğulmuş, şişmiş ruhları taşı öbür tarafa, şıllık Kalipso (Hörmetler) gelmesin) Kısaca 10 yılda sadece 1 gün karaya çıkabilecek Legolas, sonra denizlere geri dönecek. Görevini yapmaya devam ederse Davy Jones gibi mutasyona uğramayacak sadece. Yoksa 10 yıl yatıp çıkarım, yeni bir hayata başlarım gibi bir olay yok. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar