Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 valla çok hassas atması gerekmiyor çin malı en ucuzundan bi bidon alsan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=A_djlYMFK6s&feature=related bunun kapasite 1300müş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Absolut said: Ben sadece dürbününü isterim ya onunla hedef alıp click senini kendim çıkarırım yeter o bana. Sadece dürbünü falan satılıyormu bunların? ve kaça? http://www.dealextreme.com/products.dx/category.914 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 tamamda airsoft minigun ı sokabilirmisin türkiye ye ? o minigun ı görse adam kıllanıp toplamaz mı başına polisi, askeri ? abi bu plastik boncuk atıyo diye anlatana kadar ağlatmasınlar nezarette hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hong kong dan gelirken iran üstünden gelirsiniz, havaalanında jihada gidiyoruz biz modifiye edip siyonistleri patlatıcaz derseniz büyük ihtimal koruma bile verirler yanınızına havaalanı içindeyken, sizi de bi şekilde sokarlar zate tr ye, ordan sora 20 saaat civarı otobüsle istanbula gelirsiniz yada otobüsle diyarbakıra falan geçip uçakla eve gelirsiniz balkona kurarsınız minügun ı D: evt sınızsız fantazi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 yanlız milletçe ne açmışız hee eheh kemikal, o marui'yi nasıl soktun buraya? bide metal konstrüksiyon sanırım. umarex AEG mp5 olanını 1300'e satıyorlar burada, gerçek fiyatına. sana kaça patlamıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 300-400 liraya geldi sanırım benim marui de arkadaş getirdi yurtdışından. Ama kargo ile 3 tane daha airsoft getirttim arkadaşlarla hepsi marui, gayet alıyorduk. Şu an da airsoft forumlarında pek ağlaşan görmediğime göre hala alınabiliyor. Minigun u bence hong kongdan direk türkiyeye uçarak geliyorsan faturasıyla airsoft olduğunu belirten kitapçığı manueli kağıtlarıyla kutusuyla sokarsın, x-rayde çok olay çıkmasın diye 2-3 parçaya ayırabiliyorlarsa ayırırlar, ama hong kong tarafı airsoft olduğunu kabul ettiği sürece türkiyede olay çıkmıyor diye biliyorum. Ama aktarmalı uçuşlar biraz karışık. En temizi hong kongdaki satıcıya sormak, mesela singapurdan uçtuğum için satmamışlardı bana 6 ay yatarmışım diye eheh. Bu konuda THY yi arayıp da sormuştum mesela, amerikadan arkadaş geliyordu, eğer amerika sorun çıkarmazsa burada da çıkmaz demişlerdi. O umarex mp5 bildiğim kadarıyla 90 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Maruiler full metal değil, bazı modelleri yenilerinin metalleri daha bol ama, genelde ABS plastik oluyor, ben seviyorum şahsen ABS plastiği, çin malı döküm metalden daha sağlam. Ama bazı tüfekler var, sacdan pres şekillendirilmiş dövülmüş, o sağlam işte. Ama hangisi hangini kullanıyor araştırmak lazım. Çin malı metal tüfeği 20cmden düşürüp ikiye ayırdım metal gövdesinin çatlamasından dolayı. Maruiyi ise 5 metreden düşürdüm, sağlam kaldı, malzemenin özellikleri çok önemli yani. Genelde ne kadar ekmek o kadar köfte olayı geçerli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Sam said: ben bundan isterim heh: Kuş cennetine gidip ortalığı cehenneme çevirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 iki yavşak vurmuş adamı. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12470946.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 sarsılmaz rulz http://www.sarsilmaz.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Eternalus said: iki yavşak vurmuş adamı. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12470946.asp?gid=229 ustune ustuk 16 yasinda cocuklarmis, ne olacak bu ulkenin hali. ne sapiklar var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 küçük amerika! daha da leş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 4 milyara minigun yapıp sonra o aletle boş çamlıca gazozunu vurmalarını beklemiyorsunuz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 necromancy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 gecko said: 4 milyara minigun yapıp sonra o aletle boş çamlıca gazozunu vurmalarını beklemiyorsunuz dimi? airsoft oyununa götürüyon adam vuruyon, vuramadığın da laaan diye yatıyor kalkamıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 http://www.sarsilmaz.com.tr/reklam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 blaster alana lightsaber bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 southpark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 "Tatar Ramazan" said: Bizde de 2 tane havalı tüfek var, ufak saçmaları var minik mermi şekli verilmiş ve kurşundan imal edilmiş. Dürbünlü olduğundan baya uzağa atılabiliyor, yani paintball gun gibi dandik birşey değil. Biz şehir dışında açık hava poligonlarına gidip atıyoruz arada bir ve gerçekten zevkli oluyor. Havalı silahlar tüm dünyada serbest ve satılıyor her yerde, ama çok güçlü olanlarının da rahatça satılması bence çok tehlikeli. Bu olay da olduğu gibi bir manyak insanlara zarar verebilir, hatta şakağa veya göze tam oturursa öldürebilir bile. Şöyle bir şey ağır olanı; http://www.hatsan.com.tr/images/airguns_photo/mod_135_SP.gif Bunun dürbünsüzü var bzde de, baya ağır bişey işte yazlıkta duruyo.. Arada yabandomuzlarına sıkıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 pompa alana damacana bedava sözü aklıma geldi bunu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bu Amca/Teyze dede var bi havalı tüfek.. Kaynımda bundan alacakmış bulursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kittyli güzelmiş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Chemical said: İnsanların anlamadığı nokta sorun silahlara ulaşabilmek değil, silah alıp insanları aktaşlarından vurmak isteyecek hayvanlar yaratan bir sisteme sahip olmamız. yahu komple yasaklasınlar silahı, normal bi insanın niye silaha ihtiyacı olsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Longshanks said: Chemical said: İnsanların anlamadığı nokta sorun silahlara ulaşabilmek değil, silah alıp insanları aktaşlarından vurmak isteyecek hayvanlar yaratan bir sisteme sahip olmamız. yahu komple yasaklasınlar silahı, normal bi insanın niye silaha ihtiyacı olsun ki. bu komple paradox zaten, buraya açıkça yazmamda sorun olur mu bilmiyorum ama bende kendime göre tedbirsiz bulunmuyorum, kuzenimi 14 yaşında iki tane çocuk vurduktan sonra dayım bütün ailenin erkeklerine dağıtmıştı.. bu güne kadar çıkartıp da birinin alnına dayamış değilim. durur arabada öyle.. ha şu olsa bilsem ki bu memlekette kimsede silah yok, böyle bir tedbire de gerek yok.. malesef dünya o kadar kusursuz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar