Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torchlight

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun zaten editör gibi :P
Costumize etmedikçe maksimum 1 hafta ömrü oluyor oyunun. Belli bir şablon map de yok zaten sürekli generate ediyor sen ilerledikçe. Bi classlar bi de town vardır o 500 mb içinde
Mesaj tarihi:
birde oynarken 400mblik bir patchi var (Aslında oyunun demosuda kurdugun zaman patchliyorsunda oyunu) oyundaki bazı çok önemli bugları düzeltiyor.
Mesaj tarihi:
Sınırsız ench yaptırmanın yolunu buldum,hem hile vs de yok.Zındandan sehre dondugunuzde direk gidip enc yapıyoruz,istediğimiz özellık cıkana kadar ama sakın 5 i gecmeyın tek seferde,eğer kırılırsa alet oyunu windowstan kapayınki en son save kalsın.yeniden actıgımızda sehre dondugumuz portalın basında ve alet elde baslıyor oyun.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben bu oyunun demosunu oynadım da fena değil fakat resmen diablo gibi (tabii ben grafikleri daha çok beğendim) hatta ilk oyuna başladığımızda çalan mzikdirek wilderness

konusu nasıl ilerleyen bölümlerde? sarıyor mu yoksa d2 yi kurup tekrar mı oynasam :)
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İlk hardcore karakterimi lvl 10'da kaybettim. Küstüm ama, oynamayacağım artık. Hardcore'un tadını çıkarınca eskiye de dönemiyorum =(
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Topiğe Mass Ressurrection atıyorum.

Can sıkıntısından ne yapayım derken, zaman geçsin diye dün tekrar oynayayım dedim 1-2 saat eski charlarla. İyi ki demişim acayip bir mod buldum bu oyunla ilgili. http://www.runicgamesfansite.com/downloads.php?do=file&id=483 adresinden indiriyorsunuz ve tam 22 tane yeni sınıfınız hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bütün bu 22 sınıfın gene kendi içinde 3 tane alt yetenek ağacı var. Yanında da 47 tane yeni pet var.

Canı sıkılan varsa bence denesin, eğlendiriyor.
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...