nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Yaa :( bilsem onu indirip başlardım. Oyun 500mb iken editörün 350mb olması iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Oyun zaten editör gibi :P Costumize etmedikçe maksimum 1 hafta ömrü oluyor oyunun. Belli bir şablon map de yok zaten sürekli generate ediyor sen ilerledikçe. Bi classlar bi de town vardır o 500 mb içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 birde oynarken 400mblik bir patchi var (Aslında oyunun demosuda kurdugun zaman patchliyorsunda oyunu) oyundaki bazı çok önemli bugları düzeltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 editörün linkini koyabilirmisiniz ? kurcalim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 TorchED diye ara çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Sınırsız ench yaptırmanın yolunu buldum,hem hile vs de yok.Zındandan sehre dondugunuzde direk gidip enc yapıyoruz,istediğimiz özellık cıkana kadar ama sakın 5 i gecmeyın tek seferde,eğer kırılırsa alet oyunu windowstan kapayınki en son save kalsın.yeniden actıgımızda sehre dondugumuz portalın basında ve alet elde baslıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben bu oyunun demosunu oynadım da fena değil fakat resmen diablo gibi (tabii ben grafikleri daha çok beğendim) hatta ilk oyuna başladığımızda çalan mzikdirek wilderness konusu nasıl ilerleyen bölümlerde? sarıyor mu yoksa d2 yi kurup tekrar mı oynasam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 composeri zaten diblonun composeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 alıp oynayayım mı? steamde gördüm alasım geldi yoksa değmez mi bana onu söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 para verip alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 para vermeden al. 3-4 saat falan oyalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Epeyce guzel grafikler falan ama diablo tadini pek yakalayamiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ama hertürlü eğlence garantisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hortlattım bunu ama bişey sorcem. co-op vs. tarzı herhangi bir multiplayer desteği var mı? varsa alıcam arkadaşla oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yok. indirimdeyken 5 dolarken almak istiyorsan al ama multisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 oyunda multi yok ve olmayacak. zaten adamlarin amaci boyle bir sp oyun cikardiktan sonra benzer bir mmo cikarmak. mmo'da f2p (tabi shop mall felan) olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 İlk hardcore karakterimi lvl 10'da kaybettim. Küstüm ama, oynamayacağım artık. Hardcore'un tadını çıkarınca eskiye de dönemiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Topiğe Mass Ressurrection atıyorum. Can sıkıntısından ne yapayım derken, zaman geçsin diye dün tekrar oynayayım dedim 1-2 saat eski charlarla. İyi ki demişim acayip bir mod buldum bu oyunla ilgili. http://www.runicgamesfansite.com/downloads.php?do=file&id=483 adresinden indiriyorsunuz ve tam 22 tane yeni sınıfınız hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bütün bu 22 sınıfın gene kendi içinde 3 tane alt yetenek ağacı var. Yanında da 47 tane yeni pet var. Canı sıkılan varsa bence denesin, eğlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 demosunu oynuyorum. çok güzelmiş. ama mac için ikincisini çıkarmamış deyyuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Torchlight iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar