RRa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 oynadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 RRa said: ayrica şuanda df ye çok yakın bir oyun daha piyasaya çıktı. Mortal Online.. dimi demekki bu tarz oyunları artık daha sık görücez ama üzülme siz atari sevenler için özelliklede japonlar hizmete devam edicektir. hiç bir şey darkfall a benziyemez şimdi lütfen konuları trollemeyi bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 evet artwork 0 dünya bomboş zorlukla hamallık arasındaki farkı anlamamışlar arayüz kullanışsız grafiklerin albenisi yok. neyse konu darkfall değil. baya yetersiz bir oyun aion da farklı kulvarda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 RRa df beğenin vs. için df bölümümüz mevcut. Söylediklerin bu başlık altında alakasız kaçıyor. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 quest yapmak, lvl kasmak hamallık değil tabi. konu dışına çıktığımızı da düşünmüyorum Aion güzel mi, değil. Burda belkide başlamayı düşünen arkadaşlar var. Onları uyarıp zor ama daha zevkli en azindan emeklerinin karşiliklarini alabilecekleri bir oyun olduğunu söylüyorum. Ama kimseyede haksizlik etmemek gerek cesareti olmayan sabrı olmayan oynayamaz. Mmorpg'u wow ile öğrenen insanlara aion güzel bir oyundur tabi. herkezin oyun tarzina saygi duymak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Oyun kötü olabilir de şu an ben oyunu araştırıyorum mesela argumanlarının içi o kadar boş ki sadece gereksiz yer kaplıyor yazdıkların. Gelmiş DF ile karşılaştırıyosun. Banane yahu df den. Levelingle ilgili şunu sevmedim dersin okey deriz de leveling sistemi çok kötü dersen ciddiye almaz kimse. Wow la başlamışmış. Sen kesirleri öğrenirken ben atlantic de uo oynuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 RRa said: Onları uyarıp zor ama daha zevkli en azindan emeklerinin karşiliklarini alabilecekleri bir oyun olduğunu söylüyorum. yorumsuz (2:00) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 oynayın yahu oynayın bişey demedik. ps: ben kesirleri 1991 yılında öğrendim. sen o tarihte ne oynuyordun acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 genemi DF girmis olaya. :) neyse yeteri kadar oynayani var DF in gerek yok yeni oyunculara .. guzelmi sorusuna benim sahsi kanaatim guzel cevabidir. personal shoplar haric :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 RRa said: ps: ben kesirleri 1991 yılında öğrendim. sen o tarihte ne oynuyordun acaba skjdhfaslkjhsAHGAS 91 DE RASYONEL SAYILARI OGRENIYORDUK DOSTUM HADI GIT DARKFALL ONLINE A <<< troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bende 90 da öğreniyordum kesirleri, ama bunun da alakası olduğunu düşünmüyorum. Sana tavsiyem, uzatmaman artık ya da argümanlarının içini doldurup baştan başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Evli barklı adama bile kesir öğretmişler. Türkiye'de eğitim sistemi çok zorlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bence guzel, super degil ama eglenceli zamanda gecirtiyor ... hosuma gitmeyen tek sey canta nın cok ufak olması ve artırımında pek yeterli olmaması en azından ilk artırımın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Hangisi paydaydı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Çanta sonra açılıyor biraz daha. Parayla, quest ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mighty_THoR said: yorumsuz (2:00) AHAHAHAH NASI UÇUYO DJF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 RRa ya özel not : Hadi bakalım, daha ne kadar devam edebileceksin. Uyarı : Lütfen devam etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 pvp deneyebilen var mı henüz? aion başlığında birşey göremedim, malum pvp başlığı da kapatıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Glath oyun güzel, böyle hani yeni bir oyun yüklersin, tutorial vs hiç birşey oynamadan herşeyi bilirsin kısa yollardan tut herşeye, oyun o hissi veriyor o yönden güzel. Grafikler, karakterlere abanıp enviroment i texture lere abanmışlar o yüzden güzel denilebiliyor, low end sistemlerde de rahat çalışıyor. Swtor a kadar idare eder evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Sam said: pvp deneyebilen var mı henüz? aion başlığında birşey göremedim, malum pvp başlığı da kapatıldı. 25-30 araligi itibari ile gozlemledigim class bazinda , templar>assasin,glad . cleric,chanter>melee %90 ranger,caster playera bakar skill based. ranger,sm>all %80 diyelim. sorc konusunda pek fikrim yok. abyys deki pvp ye gelince genelde massive oluyor ve sayi ustunlugu alior zerglerde organize olmus grup yoksa.yine abyys pvp de ranger ve casterlar catir catir dogruor dier classlari ucmanin verdigi avantaj ile. solo pvp diye bisi soz konusu degil zaten soloysaniz abyss de ayakli abyss puansiniz.3-5 kisilik sayica dengeli party pvp ler en zevklisi tamamen skill based oluyor neredeyse ama rastlanmasi pek muhtemel senaryo degil gibi.ya zerge denk geliyorsun yada questleyen sololara.end game de fortress siege lerle organize pvp raidleri goruruz tabi.mekanikleri gayet iyi oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 butür şeyleri genellememek lazım. ben dün clericle 1v1 glad sorc ranger aldım ama bu cleric>all demek değil yer zaman şartlar mana stone cd bir sürü etken var bence herkes herkese karşı eşit derecede etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 tabi canim , yuzeysel olarak ozetledim sadece. ileride stigma setup olsun manastone secimleri olsun degistirir bircok seyi.potansiyel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 pvp icin levellarken sunu anladim addon filan yok ve facerollamaya musait bir oyun degil pvp si super olur bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Valla neredeyse her combat skillinin swing timer resetlemesi kadar süper bir olay yok. Sanki vanilla wow da warrior oynıyorum <3<3<3<3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Viktor said: pvp icin levellarken sunu anladim addon filan yok ve facerollamaya musait bir oyun degil pvp si super olur bunun devide power skillerinin b.k edebilecegi kanısındayım, lvl 13 sorc da Hp sinin 2 katı damage vuran spell vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar