GEd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 http://4story.web.tr/ ücretsiz wow kopyası bugün açıldı teste^^ İlgisini çeken olursa girebilir, oynamadım, maksat ilgilenen olursa diye bilgilendirme, oyun yeni açıldığı için önceden kasarım atılımcıyım diyenlere :) İng. için : 4story.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Wow kopyası Runes of Magic değil miydi? :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bilmem , oynamadım hiçbirini ^^ ama bunun google reklamlarında ücretsiz wow falan yazar, bende ondan öyle yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 off classlara bak abi ahahah. düzenbaz nedir,çağırıcı nedir ya :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hello kitty online varken paticik bikaç ay mmo dünyasının yeniliklerine kapalı uğraşmayın emeğinize yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 trollere kadar wow klonu gibi gözüküyor. said: "olağanüstü YZK görselliği ile saatler boyu eğlenceyi garantiliyor." yzk ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 NPC = yapay zeka karakteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 2-3 senelik bir oyun diye hatirliyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yapay zekanın görselliği nası oluyo peki anlamadım löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 duruma gore el kol hareketi cekiyor moblar herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 AI'dan cok "mob" anlaminda olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Xenocide said: yapay zekanın görselliği nası oluyo peki anlamadım löl boşver abi napican, daha önemli şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 oynayan var mı nası bi oyun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 YZK'ları araştırırken şöle bi yorum gördüm hoşuma gitti. Belki Metin2 oynayanlar için heycanlı diilse güzeldir :) #2 kimden: heros18 - 27/09/2009 bu nasil oyun metin2 bile bundan daha heycanli arkadaslar bu oyun dan bir bok amlamadim. YZK, gerçekten NPC'ymiş quest fln veriyor çünkü, hmm güzel bişi aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 çok yalan dolan . 5 dakka durdu harddiskimde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 belki de türkçe client'tan kaynaklanıyor ama çok kötüymüş. aptal aptal questler, uyduruk menü/arabirim... bir de aynı bölgede 50 türk oyuncu olunca "aşkım aşkım aşkım" veya "eyoo bana bakın aaaaaaaaaaaaaaaaaasdfdsasdf" gibi konuşanlar bayıyor. çok sıkıntılı. grafikler çok kötü değil ama iyi de değil. karakterlerden uzaklaşınca (warhammer'daki gibi) frame frame gösterilmesi güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 büyü efeğnkleri f2p f2p f2p diye bağırsa da indirip bi denicem, zira eşşeğin bibisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 böyle oyunlar çıkararak neyi amaçlıyolar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ben oynadım para yatırmıcaksan bişey cıkmaz item + yapmak parayla falan fıstık.. parasız hiç bişi olmuyordu bıraktım.. 40 lvl falan olmustum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 oyuna girdim sonra çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 türk serverına di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yok http://www.4story.co.uk/ ama baya kötüymüş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 AHAHAH şu ss'teki goblin direk wow'dan yürütülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 abi ne zamnaki rogue duzenbaz olmaz o zaman bu ceviri isleri ilerlicek duzenbaz ne lan bogaz koprusunu mu satiyo banker kastelli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 düzenbaz abi. direk d&d 3e phb-tr versiyonundan alınmış sanırım. gerçi serseri ya da haylaz yapsalar daha mı iyi olurdu bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar