kermit Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 daha hiçbişey belli değil dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 helal sampdoria gogo inter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kermit said: daha hiçbişey belli değil dostum.İnter şampiyon hocam bu saatten sonra Mourinho ve ekibi affetmez Roma treni kaçırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Yanlış hatırlamıyorsam Aralık-Ocak gibi en yakın rakibi ile de 15-16 puan farkı vardı İnter'in ve artık bu saatten sonra kaptırmazlar deniyordu. Geçen hafta adamlar liderliği kaptırdı. Belli olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Tamam da Roma'nın bu imba çıkışı da sürücek mi belli değil bak en kritik yerde lastiği patladı Milan zaten allahlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Hiç birşey belli değil zaten, demek istediğim o. Ayrıca Roma, kasımın bilmem kaçından beri ilk kez mi kaybetti bu hafta? Öyle bir istatistik okumuştum geçenlerde, kasımın bilmem kaçından beri kaybetmiyor adamlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Son 24 maçı yenilmemişlerdi ta ki dün akşama kadar 25. maç patladı lastik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Khelben said: KERMİT NERDESİN PAZZİNİ ÜZMÜŞ OLM ZAAAAAAAAAA pazzini italyanın en iyi forveti!!! o değilde Lampard'ın golü çok klas. Nanide sildi, üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 LucifeL said: Arsenal ve Barcelona önümüzdeki sezon için Fabrages transferi konuşmama kararı aldılar... Arsenal başkanı açıkladı böyle böyle konuştuk Barça teklifte bulunmayacak umarım sözlerini tutarlar diye ama City büyük parayla gelecekmiş Fabregas için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 BulletRide said: Pirlo ve Seedorf'un her daim gideri var.Fakat bunlar dışında değerli adamı yok Milan'ın.Ronaldinho da Pato'yu bozuyor, geçen aceto yazmış; adam İsa'nın Atletleri'nden, karısından falan ayrılmış gece alemlerine dalmaktan. Milan'ın parası ve gücü yeterse Dzeko+Fabregas yapsın Dzeko FM forveti ya, gerçekte de o kadar iyi mi bilmiyorum. Fabregas'a "şu anda" yetmez gücü milan'ın. Hayır Kaka'dan 70 milyon euro aldılar o paraya gitti o da belli değil. Seedorf yaşlandı artık bu sene olmasa seneye patlicak sonunda, Pirlo da eski Pirlo'dan uzak. Bu arada Man Utd'ın son maçında ardarda 2 oyuncusu birden yerde kalmış, bi anda maçın ortasında yere düşüp kusmaya başlamışlar Evra ve Nani. Bilmiyorum garip geldi bana, ilk aklıma gelen olası dopingin ters işlemesi falan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 O harbi çok ilginç bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Dzeko için geçen sezon wolfsburgun şampiyonluğunu ilan etmeden önceki 2 haftaya kadar milan bi teklif göndermişti. ama Dzeko kalmak istedi wolfsburgta (yada kaldırttılar). Dzeko geçen sezon çok çok iyi oynarken bu sezonun başlarında patladı zaten. sebebide bana göre aklının hala milan gibi büyük bi takıma gidememesi oldu. ha bu saatten sonra Dzeko alınsa bi işe yararmı bilemem. sadece forvet hattında yok sıkıntı. milan öncelikle bi kaleci bulması lazım. senelerdir en büyük eksikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 dzeko zaten o kadar iyi oyuncu değil.en azından milanda oynayabilcek kalitede değil.gerçi şuanki forvetlerinden çok daha iyidir orası kesin :).milanın seneye çok sağlam transfer yapması lazım.en azından bi 6-7 transfer yapması lazım ki tekrar toparlayabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 tek sezonda 6-7 transfer yapan takım düzeni oturtana kadar o sezonu patlak geçirir. Kaleye Akinfeev'i alsınlar işte, forvete de İnter'de istenmeyen adam olan Balotelli'yi ucuza kapatırlarsa şahane. Zaten taraftar istemiyo, adam da doğuştan Milan'lıyım diye açıklama yapıp duruyodu 3 günde bir. Orta sahaya da düzgün bi ofansif adam alırlarsa takım toparlar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben olsam inadına milana satmam o herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 doğuştan milanlıysan bu yaşına kadar inter'de ne napıyorsun diye sorarlar adama ama. menejerin yok mu senin genç takımdayken transfer ettirseydi seni bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 öyle denk gelmiş heralde ben de bilmiyorum. Emre de doğuştan fenerliydi adam son baharına gelene kadar fenere uğramadı gs altyapısından yetişip a takıma çıktı mesela. Ama zaten dengesiz herifin teki balotelli. Kafası çalışan adam doğuştan milanlı olsa da çat çat sürekli inat eder gibi söylemez mesela. Milan'a İnter'den gelip de parlayan çok adam var, o yüzden İnter de artık satarken şüpheyle yaklaşıyo adamlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 emre , istanbul diyince aklıma fener geliyor falan demiyordu ama. zaten dese yaşatmazlardı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 işte o yüzden dengesiz diyorum Balotelliye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 roma tottinin 1 gol 1 asistiyle 3 puanı aldı parma deplasmanında 2-1 yendi ayrıca nilmar dünyanın en salak forveti pavluşenkodan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Barcelona'da 2 sarı kart gören adam oldu ama barcelona maçı 11 kişi tamamlıyor. Bilin bakalım bu bilmecenin cevabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Zaaaaaaaa bomba ya adama kırmızı kart gösteriyor sonra adam çıkıyor hiç bişi olmamış gibi yerine toure giriyor , yüzyılın skandalı :D barça maçı tekrar oynanır bu hakemde bir daha maç yönetemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 hadi ya. kim gordu 2 sarıda atılmadı? kendi farketmedi mi kırmızı gormesi gerektiğini? OHA nası olur lan?? adam kırmızı goruyo ama oyundan cıkıp yerine baskası girio? ole şey mi olur lan?? rakip takım, rakip td falan hiç mi farketmediler itiraz etmediler?? ben takımımı maçtan çekerim lan ole bi saçmalık olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 puskes gördü oyunu yavaşlattığı için, oyundan çıkarken gördü üstelik bunu. ama çıktıktan sonra yerine Toure oyuna girdi. Saçma bir olay oldu yani normalde Toure'nin girmemesi lazım adamın kırmızı görüp çıkması lazım ama çok acayip bir olay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Busquets ile Yaya Toure değişecekler , Busquets zaman geçiriyor hakemde sarı kartı olan Busquets'e ikinci sarıdan kırmızı çıkarıyor sonra Busquets hiç bişi olmamış gibi oyundan çıkıyor yerine Toure giriyor , maça 11-11 devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar