aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 balon said: 1 saat sonra, solist arkadaşım sahneye davet edicek ve hayatımın en komik anlarından birini yaşayacağım hehe. Sanat müziğinin seçkin mekanında gel sen sigaramın dumanına sarsam söyle sdf. Abiii, direk cengiz kurtoğlu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hahaha yalancı baharınnnn yalan çiçeğiiii sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Lexius said: dünden bi kare burger king vs röpdeşembır Tabi çarşıya açıldı hemen git ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 saclar hep degisiyo. bi kiz olarak benim bile bu kadar degismiyo be sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 evet tamam tanıyomuşum artistliğe gerek yok daha fazla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 adam kitlendi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 soka girdi adam. yavrum sakin. derin derin nefes al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 adamla 2 ay birlikte çalıştım patiden olduğunu bilmiyodum şimdi öğrenince bi sevindim bi şok oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Aynı yerde çalışıyosunuz insaf be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 çok şekermiş olay sdhjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 HEhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 nebiliyim hiç aklıma gelmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 sen kimsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 garip şeyler :D kafepi garip yer canım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 arda bey:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 -arda bey? -samuray panda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 aktif wjlik zamanlarımdan, aimp'nin yayın kaydı için uygun gördüğü jpg. ciddiyetimi gözler önüne seriyor sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 anam egzorkist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 o km yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sdfjksdf çok şirin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 beni gidi beni dkjgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar