progamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Imdb said: A reporter in Iraq might just have the story of a lifetime when he meets Lyn Cassady, a guy who claims to be a former member of the U.S. Army's First Earth Battalion, a unit that employs paranormal powers in their missions. George Clooney, Ewan Mcgregor, Kevin Spacey, Jeff Bridgess ve J.K. Simmons ile bayağı iyi bir kadrosu var filmin. Fragmanda komikti bayağı. Türkiye de şubatta çıkıcak film. Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ne uzun bi tek cümle açıklamaymış :d ingilizcemi osmanlıcamı diye bi daha baktım asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 mükemmel bi film geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Çok güzel filme benziyo valla. Oyuncular şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Kadroya bak of of. Süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ahaha trailer super. http://www.youtube.com/watch?v=GC2TzspJn5A watch?v=GC2TzspJn5A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 göte kilitlenen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hayatımda gördüğüm en abuk sabuk filmlerden biri, pek komik pek harika (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 title ile nasıl bir alaka kuracaklar onu merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hiç izlemedim ama film başlarken 3-4 dakika sadece keçi izleyen adam çekerler sabit kamera ile, al sana bağlantı =D abuk komedileri seviyorum, sinemada gideceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 guzele benziyor. izlemek lazım cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 title ile bağlantı da pek komik ;) abuk ve komik film yorumuna +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Beklediğim kadar iyi çıkmadı. Çok absürd, komik film. Nedense en çok Ewan McGregor'a Jedi muhabbeti yapılmasına, arkadaşın da "O ne ola ki?" triplerine güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 çok çok iyiydi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 trailerı filmden sonra izledim, trailerı izleyince daha çok şey bekliyorsunuz filmden, güzel şeyler vardı biraz ama bilmiyorum tekrar izlemem lazım daha kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bıyıklı george clooney tam bir abdullah gül olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 the man who stare at goatse diye okudum korktum ::o 4chan film çevirmiş sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 izledik sıkıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sıkılınıp izlenir, eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Cassiline said: Beklediğim kadar iyi çıkmadı. Çok absürd, komik film. Nedense en çok Ewan McGregor'a Jedi muhabbeti yapılmasına, arkadaşın da "O ne ola ki?" triplerine güldüm. spoiler denen bi teknoloji var insan olun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 40-50 dakikadır izliyorum. Sıktı. İkinci yarısını da yarın izlerim artık. Tavsiye etmiyorum ben pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 absürd komedi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Trailer beklentilerimi yükseltmişti baya, onları karşılayamadı ama yine de çok iyi bir filmdi. Yani bazı yerlerde gerçekten HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA diye güldüm, bazı yerlerde de o güldüğüm yerler gibi yerler gelse de filmi beğenmeye devam etsem diye umdum. Güzel yani, izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Gilean said: Cassiline said: Beklediğim kadar iyi çıkmadı. Çok absürd, komik film. Nedense en çok Ewan McGregor'a Jedi muhabbeti yapılmasına, arkadaşın da "O ne ola ki?" triplerine güldüm. spoiler denen bi teknoloji var insan olun biraz şurda spoilerlık bişey yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar