Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 of çok kötüymüş, fransa oynanmıyor bile. coalition campaign haricindekiler de evet tam klasik rts tarzı, bildiğimiz grand campaign gibi bişi yok coalition harici. onlar da sadece 4 devlet için. alexander tw kadar olmasa da (faciaydı, 2-3 turn sonrası oynayasım gelmemişti) ondan sonraki en kısıtlı tw oyunu olmuş. utanmadan tam gıcır oyun ücreti istemeleri rezillik. adam gibi bir rome 2 filan çıkarsınlar bundan sonra da affedelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Yaw adamlar empire total war klonu çıkardıkları çok belliydi, hem çok kısa sürede çıktı hem unitler bile aynı görünüyordu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ya şu mtw1 i satan bi yer yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Sam said: of çok kötüymüş, fransa oynanmıyor bile. coalition campaign haricindekiler de evet tam klasik rts tarzı, bildiğimiz grand campaign gibi bişi yok coalition harici. onlar da sadece 4 devlet için. . Fransa da oynaniyor avrupa campaigninde. Tek farki onu Napoleon's Campaigns bolumunden seciyorsun. Bu arada Avrupa campaigninde butun devletleri acmak da mumkun: http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=337307 Bence oyun Empire'dan cok daha guzel. Grafikler gibi belirgin ustunlukleri bir yana, yapay zeka da Empire'a kiyasla cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 önce italya'da çapulcularla viyana'ya yürümek filan gerekiyorsa unlock için onu bilemiyorum. hiç dokunmadım bile o kısma. grand campaign harici olaylar cezbetmedi beni. yapay zeka gördüğüm en kötü tw yapay zekası filandı yaptığım savaşlarda. en başta komutanını ölüme yolladı tek başına, piyadeleri 1km gerideyken. ilk defa böyle birşey gördüm. topçular solo takılıyor süvari gelip dövsün diye. vs vs. fire by rank de yok görünürde, sadece ilk sıralar ateş ediyor. anlaşılan misketçilerle öyle takılacağız gene turn 1'den oyunun sonuna dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Son campaigni acman icin digerlerini bitirmene gerek yok; bir sonraki campaignin acilmasi icin sadece girip cikman yetiyor. Fire by rank yerine fire and advance kullanilabilir. Eger hedef vermeden fire and advance'i acarsan, butun siralar one cikip ates ettikten sonra tekrar eski pozisyonlarina donuyorlar. Yalniz bu modda menzil de dusuyor. Aslinda bazi durumlarda ikinci siradaki askerler de ates ediyor ama bunu tam olarak ne zaman yaptiklarini cozemedim. CA'dan biri gorus alanlari acik oldugunda yaptiklarini soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 evet farkındayım ama fire and advance rank'i gereksiz uzatıyor, yarıya filan düşürüyor aynı alana konabilecek ateş gücünü. ikinci sıradan ateş etme olayı empire'da 1700'de bile yapılan şey sıfır araştırmayla, biraz şans biraz düşmanın durduğu açıyla alakalı. ben yine de napolyon dönemi ordularının ateş gücünün 1700'deki gibi olmasına anlam veremedim pek. neyse yani oynanıyor oyun gene ama fiyatına aldanıp full oyun beklemeyin derim. mini campaign tadında. keşke kingdoms'daki gibi istemediğimiz kısımları yüklememe şansımız olsaydı ama, 20gb yer tutuyor ve eminim bunun çoğu hiç görmeyeceğim napolyon cgi videolarına gidiyordur heh. bir de ben hayatımda bu kadar uzun loading süreleri olan bir oyun oynamadım henüz. fps derdi yaşamadım herşey ultra köklenmiş halde ama her campaign ve battle map yüklemesi 1-2dk filan sürüyor. savaşmaya korkuyorum böyle. loading yaparken ipod açıp forumu geziyorum o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Hiç hoşuma gitmedi ve sarmadı NTW, yani TWlerin arasında en gereksiz bulduğum oyun oldu. İndirsen 15gb, alsan 40 dolar cidden gereksiz yani şöyle bi bakıp kapattım. RTW'den beri Napoleon dönemi olsun muhabbeti yapan ecnebilerin sesini kesmek için çıkarıldığını biliyorum, ama cidden ETW'den hiç bir farklılık göremedim. Tek diplomaside bazı farklar var onları da bir yama ile ETW'ye ekleseler çok hoş olurdu cidden. CA firmasının aklında nasıl bir yeni oyun var bilmiyorum ama, RTW2 veya MTW3 güzel olurdu. Ama clone unit mantığını artık bırakmaları ve madem bu kadar zoom yapabiliyorsak askerlere kolayca belli olan farklılıklar koymaları gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 rome total war ceasar olacak diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 RTW çıkar ve iyi olursa SIRF bu sebeple evdeki DeskTop'umu upgrade ederim. Hatta Hard disklerini ve monitörü tutup yeni makine toplarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 oyunu almayı düşünüyorum, şimdi anlamadıgım nokta şu, eski total war serisi gibi ülke seçemiyormuyuz? illa napoleon mu olmak zorundayız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 54 lira burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 campaign ekranı yok oyunda galiba. direk savaşlar dizisi. ekpaket gibi bişey olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 eski total awr gibi gemi yapiim denizlere hükmediim, kara askeri yapiim ilerletiim falan istediğim ülke dahilinde ama yokmudur bu olayı? yoksa bana görevi vercek ben görevi bitircem hop başka bir savaş hop başka bir savaş olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 53 liraya satar mısın cons? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 57 ver al. http://www.amazon.de/Napoleon-Total-War-PC-DVD/dp/B002M78NM6/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=videogames&qid=1269783564&sr=8-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 öyle değilmiş spom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Oyunda campaign var tabii ki. Fransa icin uc campaign, Prusya, Ingiltere, Rusya ve Avusturya icin ise bir campaign. Fakat cok basit bir modifikasyon ile oyunda bu saydiklarimin diisndaki devletler de oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 steamden alacagım için o modifikasyondan bilgi verirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=337307 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Bunun üstüne bi Rome-Barbarian üniteleri çakıp piyasaya sürseler RomeTW:2 ne süper olur ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Yahu bu Rebel orduları için bir patch yok mu? O kadar baydım ki gene bitirmeden bırakacağım neredeyse. Viyanayı alırsın; 3 tam dolu, 3 tecrübe puanlı ve elit birliklerden oluşan rebel ordusu ortaya çıkar! Bırak Avusturya'yı, Dünya'da bu kalitede ordular yok şu an! Nasıl isyancı bunlar? Armed citizen fln beklerken daha teknoloji ya da bina seviyelerinin dahi el vermediği kalitede 3 deneyimli ordu ile savaşmak! Şaka fln mı bu? Bu durumu düzenleyecek mod, patch fln ne varsa tavsiye edebilecek var mı?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ilk medieval'da devamlı olurdu bu, peasant yapabilen mekandan ağır süvari isyancılar filan çıkıyordu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Ben shogun 2 istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ulan canım çekti durduk yere şu oyunu ETW'de saçma sapan laglar yaşıyordu notebookum kafasına göre ama alcam artık. adil kullanım sağolsun korsan yada legit indirmekte her türlü giriyor 20gb (zaten 5 olmuştur iki günde bide bunu indirsek yine 3 hafta 1mbit kalcaz rezillik) derken çözümü buldum d&r'da satılıyormuş 17 liraya yarın alırım sdfs böle üç dört senelik oyunlar türkiyede çok ucuza bulunuyor ya onu seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar