Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guildwars 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gleoddyn said:

email verify mesajını @ncsoft'lu mail adresime göndermişler ama o adrese nasıl giriyoruz yahu? ncsoft accountuna girdim hiç bir şey yok!

Aynı durum var ben dahil bir kaç kişide, stres teste girebildim mesela sorunsuz. Ticket ıma da cevap geldi, mail değişikliği şimdi bir süre sonra olacak diye.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Aynı durum var ben dahil bir kaç kişide, stres teste girebildim mesela sorunsuz. Ticket ıma da cevap geldi, mail değişikliği şimdi bir süre sonra olacak diye.

benim ticketima cevap gelmedi daha, Bir de download linki gelmedigi icin stress test clienti cekip testede katilamadim, Arenanete bu malliklari konusunda cok kirginim.
Mesaj tarihi:
said:

Congratulations on successfully completing the registration process for Guild Wars 2!

The game client will be available shortly; we will send you an e-mail with a download link.

Banada dün mail ile bu geldi. Ondan sonra ne gelen var ne giden? Extra bir şey mi yapmam gerekiyor???
Mesaj tarihi:
Yaw bu oyunda acaba US, EU, RU serverları filan için ayrı keyler mi var yoksa hepsi aynı amaca mı hizmet ediyor emin olamadım.

Var mı bu konuda bilgisi olan? Aynı amaca hizmet ediyorsa boşuna official siteden filan fazla vermeye gerek yok, Leveltr'den alıyım diorum.
Mesaj tarihi:
Keyler bölgeye bağlı. US keyi ile EU serverında oynayabilirsin ama oyuna login olabilmek için Amerika veya Avusturalya'da yaşaman lazım ya da IP değiştiren programlar ile bağlanman lazım.
Mesaj tarihi:
Açıklama için saol gangren.

Peki o zaman leveltrden oyunu alan arkadaşlar aldıkları keylerin hangi bölge keyleri olduklarını biliyorlarmı acaba? Bu konuda bilgi verebilecek arkadaş varsa müteşekkir olcam.
Mesaj tarihi:
ben de leveltr'den alıcam galiba ya, o kadar gereksiz laf ettim yukarıda ama sdf. fiyat uygun çünkü baya.

herhangi bir sorun ile karşılaşmam değil mi ? ilk defa bu şekilde oyun alıcam çünkü galiba.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...