gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ahaha ayıp ediyorsun, gel 2 bira ısmarlayayım, öpüşüp barışalım kıps!;)
Harir Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bize babamın oğlu, millete bira ısmarlıyor.
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Leveltr GG üzerinden bende alıcam akşama. Fiyat iyi baya. Vade farksız taksitte var oh mis.
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Harir said: bize babamın oğlu, millete bira ısmarlıyor. haha kıskanma canım, gel sana da ısmarlayayım...
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 tr'ye pahalı gelmicek, kutulu alan pişman olmayacak. böle bi exclusive patlatıp uzaklaşayım.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 gleoddyn said: email verify mesajını @ncsoft'lu mail adresime göndermişler ama o adrese nasıl giriyoruz yahu? ncsoft accountuna girdim hiç bir şey yok! Aynı durum var ben dahil bir kaç kişide, stres teste girebildim mesela sorunsuz. Ticket ıma da cevap geldi, mail değişikliği şimdi bir süre sonra olacak diye.
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 dreagloth said: Aynı durum var ben dahil bir kaç kişide, stres teste girebildim mesela sorunsuz. Ticket ıma da cevap geldi, mail değişikliği şimdi bir süre sonra olacak diye. benim ticketima cevap gelmedi daha, Bir de download linki gelmedigi icin stress test clienti cekip testede katilamadim, Arenanete bu malliklari konusunda cok kirginim.
Harir Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 download linkini yollamadılar bana da , ben de kırgınım.
serkanay Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 said: Congratulations on successfully completing the registration process for Guild Wars 2! The game client will be available shortly; we will send you an e-mail with a download link. Banada dün mail ile bu geldi. Ondan sonra ne gelen var ne giden? Extra bir şey mi yapmam gerekiyor???
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ben aldım gg den direk geldi kaydımı da oldum
Harir Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 evet baktım da kimseye gitmemiş download linki.
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 download linkini bende alamadim hala. Eğer dl linki kişiye özel değil de kullanıcı adı ile filan girilen bişi ise eski linki gönderebilir mi biri?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 download linkini alamamanızın sebebi ortada bir download linkinin olmaması olabilir mi
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ohhh buldum sonunda para, basıcam pre-order'ı önümüzdeki günlerde.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 gmg'den bas la bari, o kadar niyet ettim karşılığında 2 dolar katkın olsun sdf
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Yaw bu oyunda acaba US, EU, RU serverları filan için ayrı keyler mi var yoksa hepsi aynı amaca mı hizmet ediyor emin olamadım. Var mı bu konuda bilgisi olan? Aynı amaca hizmet ediyorsa boşuna official siteden filan fazla vermeye gerek yok, Leveltr'den alıyım diorum.
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Keyler bölgeye bağlı. US keyi ile EU serverında oynayabilirsin ama oyuna login olabilmek için Amerika veya Avusturalya'da yaşaman lazım ya da IP değiştiren programlar ile bağlanman lazım.
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Açıklama için saol gangren. Peki o zaman leveltrden oyunu alan arkadaşlar aldıkları keylerin hangi bölge keyleri olduklarını biliyorlarmı acaba? Bu konuda bilgi verebilecek arkadaş varsa müteşekkir olcam.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 satilan oyun miktarina gore mi cikis tarihi vericek lan bu adamlar yoksa, az satilirsa cikarmazlar valla.
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Şimdi içime bir kurt düştü Leveltr'den aldık ama EU mu bu keyler şimdi. Adamlarla görüştüm, EU imiş. Problem yok.
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Adam sonradan demesinde yok proxy ile login olun vsvs. Bende bi konusip teyid aliyimda ona göre satin alalim bi key.
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ben de leveltr'den alıcam galiba ya, o kadar gereksiz laf ettim yukarıda ama sdf. fiyat uygun çünkü baya. herhangi bir sorun ile karşılaşmam değil mi ? ilk defa bu şekilde oyun alıcam çünkü galiba.
Öne çıkan mesajlar