mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 evet şimdi baktımda hakkaten update gelmiş. umarım ondandır bu sorunlar cunku vietnam almak istemiyorum daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 tr sunucusuna girdim gene 200 ping. anlamadım ben bu olayı ama neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 200 ping yok ya orda yanlış onlar takmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 100-200 arası benim latency hep. çok sorun olmuyor ya. başlarda adam vuramama latencyden diyordum ben de ama onun etkisi o kadar çok değilmiş yeni yeni anlıyorum oyuna alıştıkça :> bi de oyun başında silah, spec, mod falan olmadığından baya ezik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 150 üstünde lagı hissediyorum. Eskiden 90-110 veren sunucular vardı, uzun süredir görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 server browser'da 50'den başlıyor bende pingler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ya bu bc2 updatelerini ea dl manager dışında indiribilceğim bi site falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 auto-update yapmadan güncellemekten bahsediyosan, patch i rar halinde indirebilirsin.Ben bi kere indirmiştim autoupdate te sorun vardı fakat dosyaları nereye ne şekilde koyacağımı bilemedim o yüzden bi garip olmuştu. bozmuştum oyunu ehe reinstall yaptım sonra. Bu dediğim rarların linkini ea forumlarda bulabilirsin. Patchin nosunu(sürümünü) bil yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 vietnam'ın track listini bulan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 yav oyun iki gündür tuhaf hatalar vermeye başladı bazen donuyor, bazen de ekran kartı çalışmayı durdurdu ama sonra resetledi bikbik hatasi veryo ekran kartını da yeni almiştik yakmasaydik alsdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 o bende mart ayından beri oluyor, sadece biraz daha nadirleşti. 64 bit win 7? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ben de crossfire nedeiyle yapiyo saniyodum. bazi oyunlar cf du$mani degil mi nasil ayar oluyorum belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 vietnam güzelmiş baya. adam görememe olayı diğer haritalarda ne kadarsa bunda da o kadar. silah olsaymış keşke biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 donma sorunlarınızı tarif ederseniz yardımcı olabilirim belki, bende de oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sanırım ısınmadan yahu benim ki. çünkü bugun l4d2de de yaptı bf2 den çikip hemen girince öncesinde de başka oyun oynuyodum. gerçi havalar da serin yazın yancak kesin bu sistem haha abakana ayıp etmişler yalnız ya da oyunun metre hesabı sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hacım ısınmadan diyorsun da şu aylarda ısınma ne kadar olur bilmiyorum.Ben oynarken 70e kadar yolu oluyor ekran kartının sıcaklığının ve de sorun olmuyor. Eğer bc2 oynarken random bi zamanda takılı kalırsa oyun, ses te takılı kalırsa ve hiçbişey yapamazsan anca ctrl+alt+del ile kurtarabiliyosan falan eğer yazılımsal bir sorun bu. Sorunun buysa belgelerimdeki bfbc2 klasörünün içindeki Settings ini Gamesettings ini Gamesettings bin dosyalarını silip oyunun bu dosyaları tekrar oluşturmasına izin ver.Sonra ayarlarını yaparsın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 araçların içine girince turret sensivity falan çok düşük geliyor. ayarını bulamadım. var mı bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Öyle bir ayar olduğunu sanmıyorum. Aksi halde tank namlusunu cart diye arkaya çevrilir, c4 falan yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 evet yok öyle bir olay, her aracın kendine göre yavaş/hızlı turret hızı var. dpi si değişebilen bir mousela istediğiniz zaman maus hızını değiştirebilirsiniz aslında hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi tank kullanırken ben arkama bakıyorum devamlı.illa bi yerden psikopat c4 cü cıkıyor ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 stingbull said: hacım ısınmadan diyorsun da şu aylarda ısınma ne kadar olur bilmiyorum.Ben oynarken 70e kadar yolu oluyor ekran kartının sıcaklığının ve de sorun olmuyor. Eğer bc2 oynarken random bi zamanda takılı kalırsa oyun, ses te takılı kalırsa ve hiçbişey yapamazsan anca ctrl+alt+del ile kurtarabiliyosan falan eğer yazılımsal bir sorun bu. Sorunun buysa belgelerimdeki bfbc2 klasörünün içindeki Settings ini Gamesettings ini Gamesettings bin dosyalarını silip oyunun bu dosyaları tekrar oluşturmasına izin ver.Sonra ayarlarını yaparsın yine. bunu yaptım bakalım işe yarayacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi o deil de uzaktan bi reconun tankın peşinden c4le koşmasını görünce gülmek kırılıyorum :D bırakıyorum oyunu onu izliyorum hani tank ordan gidiyo arkadan bazen de iki tane pıt pıt kosa kosa ellerinde c4 yetişmeye çalışyorlar ahah @razzRaziel bende bahsettiğim sorunlar oluyordu son patchten sonra, bunu denedim düzeldi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 turret speed değiştirilebiliyormuş ama çok zahmetli geldi bana ya. bakalım bi ara üşenmezsem denerim artık. şimdilik mouse sensitivity artırıyorum g500'ün ayarlarından tanka falan girdiğimde. ilgilenenler için link http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/448777.page ilk postun sondan ikinci linkinde anlatıyor neler yapılacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bugun bu oyunun cok sikko olduguna karar verdim. uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 verdigim 2 kapet sigara parasına acıdım sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar