Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield: Bad Company 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi hatırlamıyorum ama belkide ilk levelda daha medpack yok. 2. levelda falan açılıyo olmasın. 3. levelda da defiblirator falan olabilir yani. çok oldu ilk level olalı medic.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

abi hatırlamıyorum ama belkide ilk levelda daha medpack yok. 2. levelda falan açılıyo olmasın. 3. levelda da defiblirator falan olabilir yani. çok oldu ilk level olalı medic.

evet evet böyleydi, yawaş yawaş acılıodu
Mesaj tarihi:
snipera alışınca cok feci frag alıyosun, ben neden tek vurusta ölmediklerini adamları baselerine sıkıstırıp 15 kill streak yaptığım zaman anladım, tek vurusta olsa oyun acaip bayık olur her tepede sniper yürüyemezsin bile.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

guzel ya oyun. defib geldikten sonra medic çok daha eğlenceli oldu.

bu arada tavsiyem medicte t88 ve m249 dan baska sılah kullanmayın mermi kapasiteleri 200 cunkı yardıra yardıra rambo gibi ates ediyosunuz bitmiyo heheh hc mod ıcın m249 biraz daha seri ama damage az, normal mod da t88 daha iyi damage olarak
Mesaj tarihi:
7thBreath said:

snipera alışınca cok feci frag alıyosun, ben neden tek vurusta ölmediklerini adamları baselerine sıkıstırıp 15 kill streak yaptığım zaman anladım, tek vurusta olsa oyun acaip bayık olur her tepede sniper yürüyemezsin bile.

diyosun spawncıyım elleh'ine kadar :P.
Mesaj tarihi:
yok ya baselerinden cıkamadılar kaybettiler, napiyim adamların olmadığı yerde bekliyim mi, gelsinler diye ?. :D ayrıca gayet rahat spawn olup karışılık veriyolardı ama ilerliyemiyolardı.
Mesaj tarihi:
70 pingli sunucuya giriyorum, oyun içinde 200 gösteriyor. başkasını denedim, gene aynı. vurulmuyor kimse neredeyse. pek tatmin edici deneyim olmadı şimdiye dek. :/
Mesaj tarihi:
ben search kısmına tr yazdım. 4 5 tane server çıktı karşıma turk olarak. tabi bide içinde tr harfleri geçen serverlarda çıktı ama rahat rahat ayırtedilebiliyo.
Mesaj tarihi:
şimdi oyuna girdim baktımda sanırım herkes vietnam oynuo artık. 100 kusur tane server buldu ama sadece 6 tanesinde oynayan vardı. diğer butun serverlar boştu. uzuldum şimdi ya. vietnam mı almak zorundayım yani :/
  • Yeni Oluştur...