mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 abi hatırlamıyorum ama belkide ilk levelda daha medpack yok. 2. levelda falan açılıyo olmasın. 3. levelda da defiblirator falan olabilir yani. çok oldu ilk level olalı medic.
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 mokoko said: abi hatırlamıyorum ama belkide ilk levelda daha medpack yok. 2. levelda falan açılıyo olmasın. 3. levelda da defiblirator falan olabilir yani. çok oldu ilk level olalı medic. evet evet böyleydi, yawaş yawaş acılıodu
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Evet yavaş yavaş açılıyormuş da bende oynayacak derman yok hacı. Yok bana göre değil, açıp BF2 oynayayım. Deliricem yoksa. Sniper ile vuruyorsun, ölmüyor adam ya. MEH.
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 snipera alışınca cok feci frag alıyosun, ben neden tek vurusta ölmediklerini adamları baselerine sıkıstırıp 15 kill streak yaptığım zaman anladım, tek vurusta olsa oyun acaip bayık olur her tepede sniper yürüyemezsin bile.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Okey de ne bileyim, çok zor geldi oyun ya. Bir kaos var yani, karambole herkes birbirini vuruyor gibi. Çok rastgele yani çoğu harita.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yok ya başlarda tam kaos gibi gelmişti bana da ama görevleri haritaları falan öğrendikten sonra daha güzelleşiyor oyun
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bide baştaki silahlar falan ezik baya. sonra modlar falan geldikçe bişeye benziyor yavaştan.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 hardcore only oynayın o zaman gercek zevkini alıyorsunuz snıperın falan bence mukemmel otesı herseyıyle
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 guzel ya oyun. defib geldikten sonra medic çok daha eğlenceli oldu.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Aluriel said: guzel ya oyun. defib geldikten sonra medic çok daha eğlenceli oldu. bu arada tavsiyem medicte t88 ve m249 dan baska sılah kullanmayın mermi kapasiteleri 200 cunkı yardıra yardıra rambo gibi ates ediyosunuz bitmiyo heheh hc mod ıcın m249 biraz daha seri ama damage az, normal mod da t88 daha iyi damage olarak
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 7thBreath said: snipera alışınca cok feci frag alıyosun, ben neden tek vurusta ölmediklerini adamları baselerine sıkıstırıp 15 kill streak yaptığım zaman anladım, tek vurusta olsa oyun acaip bayık olur her tepede sniper yürüyemezsin bile. diyosun spawncıyım elleh'ine kadar :P.
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yok ya baselerinden cıkamadılar kaybettiler, napiyim adamların olmadığı yerde bekliyim mi, gelsinler diye ?. :D ayrıca gayet rahat spawn olup karışılık veriyolardı ama ilerliyemiyolardı.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 70 pingli sunucuya giriyorum, oyun içinde 200 gösteriyor. başkasını denedim, gene aynı. vurulmuyor kimse neredeyse. pek tatmin edici deneyim olmadı şimdiye dek. :/
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 tr server nerede var çünkü ben aylardır oynuyorum, hiç görmedim. kendimiz mi ekliyoruz? sam listede gördüğün pingi 2 ile çarp
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ben search kısmına tr yazdım. 4 5 tane server çıktı karşıma turk olarak. tabi bide içinde tr harfleri geçen serverlarda çıktı ama rahat rahat ayırtedilebiliyo.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 şimdi oyuna girdim baktımda sanırım herkes vietnam oynuo artık. 100 kusur tane server buldu ama sadece 6 tanesinde oynayan vardı. diğer butun serverlar boştu. uzuldum şimdi ya. vietnam mı almak zorundayım yani :/
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 almasını geçtim de vietnam teknolojisi çok bayık be, neyse deneyeyim tr sunucunu madem öyle.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 onada baktımda yoktu hiçbi tr sunucusu online. ben hepsini favorilere eklemiştim ama offline gozukuyolar. yani bulamican sanırım :/
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Sanırım dün küçük bir update geldi, sonra sunucular falan offline gözükyü çünkü. Bu arada ben sürekli dolu sunucu buluyorum, 100 ping olsada oynuyorum sorun olmuyor.
Öne çıkan mesajlar