mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 abi oyuna girince ekleyin beni. id: Ecdad bakarsınız sarar beraber takılırız. ben şu aralar pek oynayamıyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sabaha kadar mokoko sonra di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Oha aynen, alıyorum direkt. İlk steam şeyim olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 13.5 EURO diyo lan bu. Niye dolar değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 alamancısın sen ondan... ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 10.19$ aldım ben. burdan birine aldır gift olarak yollasın sana roketadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Hmm, du bkaalım. Ne saçma bişimiş bu yaa http://store.steampowered.com/news/2110/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 10 dolara bc2 ne abi, almayanı döverler hakikaten. daha yeni 4 tane harita çıktı. bariz bir şekilde vietnam indirimi çünkü bc2 istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Teamviewer ile İstanbul'daki arkadaşa bağlandım ve aldım. Hayırlı olsun :) Kullanıcı adı roketr Hiç aşina değilim steam'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bc2 id: Ecdad steam id: keremshad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 steam id: alurielll daha inmedi oyun. yarına falan en erken. hatta çarşambaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 10 doların gücü. yilbaşinda da vietnam girsin indirime hell yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 oha lan bi tane de steam'den mi alsam ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bc2 aldıysanız vietnam da alın iyi yapmışlar beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ben de aldım, yüklüyorum. 10$ gerçekten çok iyi fiyat bu yıl çıkmış oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 10 dolara kaptım bende cok iyi indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 oyun fazla gercekci geldi ya. bizim gibi aksiyoncuya pek gelmiyo aslinda ama, black copstan hafif baymi$tim arada oynarim bunu i$te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 nik Eshreff bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 aynen dediğin gibi cod'dan sora baya baya simulasyon gibi gelio insana. bende ne basta pek alışamamıştım. alışmak için medic olmanı oneririm. ileri seviye silahları almak için level atlaman gerekiyo. medicte level atlamak için en kolay class. 2. yada 3. lvlda ztn defiblirator gelio oleni kaldırıosun bide medpack atıyosun yere temiz. boş kalan zamanında da mermi yağdır işte. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 hardcoredan ba$ka oynanmazmi$ bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 lan vietnama filmlerinde de oyunlarında da müzikleri iş yaptırıyor ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Esh said: hardcoredan ba$ka oynanmazmi$ bu arada. evette onda da minimap yok. düşman görmeden bölüm bitirdim oldu. diğerinde de damage hesapları cok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 tf2 den sonra baya bi kastırdı bu ya. 0.6 k/d lol :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Benim 37 saat played time var, k/d 0.78 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar