Anelor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ayrica dice a laf edenin elleri kırılsın. kal of 2 map icin 8 euro isterken bu adamlar mapleri beles dagitiyor yanaklarindan operim dicedaki arkadaslarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bug fixleyemiyor abi adamlar, bedava map dağıtsalar ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ama ole deme lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 konsolda fps den en nefret eden adamdım.killzone faciası ile iyice sogudum :) sonra quantum of solace ile ısındım baya.bfc beta derken oyunu aldım ve çok iyi yani.alısınca sğoer oluoyr lag yok bişi yok çat çut giriyorum.donma çökme zart zurt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 15 gün oynamayıp oyuna girince garip geldi gözler alışamadı ama alışıyosun sonra. bu arada herhangi yazılımsal sorun vs yaşamadım. ctd falan hiç olmadı. özlemişim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 login olmaya çalıştığımda unable to login diyor benzer bir sorun yaşayan var mı? edit: sorun halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Ohooo, giriyorum oyuna 14v16. Benden sonra giren iki kişi de karşı tarafa geçiyo oluyo 14v18. Favori serverlarım kapalı. Buglar hala var. Hala class setup kaydetme yok. Böyle aşkın ızdırabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Anelor said: ayrica dice a laf edenin elleri kırılsın. kal of 2 map icin 8 euro isterken bu adamlar mapleri beles dagitiyor yanaklarindan operim dicedaki arkadaslarin usta oyunu oynayamiyoruz sen beles mapindesin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Tam şu anda da Türk serverına girmek gibi bi hata yaptım. 4v5 oyunda attacker olup aralıksız spawnkill yemek helikopterle ve M60 ile <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 KONSOLLARDA NEDEN MOUSE KULLANAMAYALIM? Konsol icin neden mouse uretmiyorlar ki? Yok controller olunca kici yayip oynuyosun haci, mouse ile olmaz derseniz onu bilemem. Benim bilmedigim baska bir neden mi var? Natal'i bosversinler tum konsol ureticileri mouse olayina odaklansin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Üretiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Hardcore moddda kaybettikleri halde takımın yarısınu oluşturan sniperlara ban. Kendi takımımda az önce ilerlemiyen, yan yana suyun kenarında duran 4 tane sniper'ın üstünden geçtim tekneyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 fragfx gibi ürünlerde tepkime süresinde sorunlar çıkıyor diye biliyorum. Hatta ince ayar çekilemediği için tepkime süresi yüzünden oynamak akıl kârı bile değil deniyordu. Bir tek MW2'de özel ayarlar yapılırsa sorunsuz çalışıyor vs. diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 spot olayı pc versiyonunda var di mi ? çok uyuz oluyorum bu olaya ya. ormanın derinliklerinde kaybolup gidiyorum ama biri [select] spamlediği için kabak gibi turuncu işaret beliriyor kafada. sonra gelsin heavy mg spam, m60 spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 spotlamaktan habersiz olanlara da ben uyuz oluyorum. 16 kişilik takımda tek ben spotluyordum az önce. sonra tanka dört bir yandan rpg yiyoruz, dağın tepelerinde 1 kere bile ölmemiş sniperlar falan oluyor pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 of. razz'ın posttan sonra gaza geldim. dün indirmiş ev arkadaşım. sınavlardan sonra kurarım gari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Hardcore deneyin o zaman. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Nedir spot olayi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bilgisayarda oynuyorsan "Q" ya bastığında düşmanı target almışsan, herifçioğlunun üstünde turuncu üçgen çıkıyor. Yerini göstermiş oluyorsun. Eğer herifi biri öldürürse 20 spot asist puanı alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 q tusuna bambaska birsey atadigim icin hic denk gelmemisim =) yapayim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ayrıca her serverda olmayabilir. Server infoya bakarsan "spot asist on" diyorsa yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 alışkanlık haline getirmek en iyisi, adama nişan alırken ilk baş q yapıp sonra dalıyorum mesela. böyle yapan 3-4 kişi olsa takımda, wall hack varmış gibi oynuyorsun sdf. tüm takıma çok yararlı, gerçi biraz op (sırf spotlu diye görmeden dumana sıkıp vurduğum çok adam oldu). süresini azaltmışlar galiba ya da serverdan servera değişiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 valla m60 la oynuyorum.spotçu reconlar sagolsun işareti gorunce o yone dogru sıkıyorm.ki tahtalardan falan geçtiği için kursun görmeden vurmak zevkli oluyor.ama reconları sevmiyorum düşman olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Red said: valla m60 la oynuyorum.spotçu reconlar sagolsun işareti gorunce o yone dogru sıkıyorm.ki tahtalardan falan geçtiği için kursun görmeden vurmak zevkli oluyor.ama reconları sevmiyorum düşman olarak :) ben de senin gibileri sevmiyorum. abuse resmen. haritanin bi ucundan sikip obur ucundaki adami vuruyorsunuz. mantik dahilinde mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar