Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 nasi pc betasi olmaz ya. insafsizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 consol is the new shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 oyun güzel görünüo işalla patlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 valla sadece attack ve defend olan tek mapli betayı çok sevdim ben bf42 deli gibi oynardım.bf 2 aldım sora bi kere mi oynamıstım.bf heroes oynadım birazda :) bfc yide oynamamıstım.bu güzel ama beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 pc betası başlayacak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 şu videoyuda izleyin. daha önce izlemiştim 1-2 videosunu. yapıyor adam (: http://www.youtube.com/watch?v=z2noBWAdRm8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 su betalara da ne zaman basvursam hic cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ben çok yakından oynuyorum herhalde ps yi.videolardan izleyince gözüm rahat ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 pc beta icin basvuru falan var mi etrafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 http://blogs.battlefield.ea.com/ burayı takip edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 said: Yayımcılığını EA Games'in üstlendiği ve EA DICE tarafından geliştirilen FPS oyunu "Battlefield: Bad Company 2'nin" PC betası gelecek yılın başına ertelenmişti. Buna neden olarak, PS3 betasının başarılı olmasını ve PC betasında daha çok oyuncuya hitap etmek için biraz daha çalışmak istediklerini söylemişlerdi. Gamestop adlı oyun sitesinden gelen habere göre "Bad Company 2'nin" PC betası, 28 Ocak tarihinde başlayacak ve 25 Şubat 2010 tarihinde son bulacak. Gamestop.com adlı site üzerinden 26 Ocak tarihinden itibaren beta kodlarını edinebilirsiniz. Hatırlayacağınız üzere, yapımın PlayStation 3 betasının açılış tarihlerini ve kodlarını da Gamestop.com sitesi yayımlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 fileplanet`ta verdi beta için key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 moriQ said: şu videoyuda izleyin. daha önce izlemiştim 1-2 videosunu. yapıyor adam (: http://www.youtube.com/watch?v=z2noBWAdRm8 1.03 tanklarda uçarmış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 O kullandığı silah, hava saldırısı için işaretleyici. Limited versiyonu içinden çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hani silahmis abi o yok ole bi silah bide acimiz buyuk beta bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 var yahu.ben onu degişik bişi adam vurayım diye aldıydım.işaretliyormus ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 BETA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ahah tam şimdi kapandı sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 abi pc için beta üyelik alımları açılınca lütfen postlayın buraya. çalışıyorum takip edemiyorum fazla kaçırmakta istemiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 razz ın verdiği linke sabah kaydoldum. onay da geldi. key falan gelmedi ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 sanırım kayıt olmak yeterliymiş twitter said: CT will be collecting data for the BF:BC2 PC beta. Want to join? Go to http://goo.gl/MJWZ . All CT testers will get access to the beta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ben yine fileplanet tan bekliyorum bir güzzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 "combat testing" said: For all you key hungry testers out there. If you're already a part of CT (and thus able to read this post). YOU DO NOT HAVE TO FILL IN ANOTHER JOIN REQUEST. we're already getting spammed with requests almost by the second, we don't need all the double requests, you're already part of CT. you've already joined. you'll get into the beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 CT said: Thank you for your interest in participating our testing team. Unfortunately at this moment we have no open positions due to overwhelming demand. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 mükemmel oyun geliyor hakkaten. http://www.youtube.com/watch?v=ZzVWlTYQEtM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar