Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rage

ascraeus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pre-order'ı ve balon patlamadan yapılan satışları küçümsemeyin valla. toplamda 1.250 falan satmışlardır heralde, 60 dolar desen, 70 milyon dolar kafadan. eh oyun 40 milyona falan mal oldu desek, böle bi patlangoç oyunda bile sağlam kar edebiliyorlar.
Mesaj tarihi:
rage gibi bi oyun o kadar aciklamalar felan bi borderlands olamamasini gectim direk cop olmasi enteresan.ea dan baskasi yalan fifa olsun diger oyunlari olsun.
Mesaj tarihi:
Adamlar sıçmış batırmış hala ekran kartı driverları yüzünden falan diyo. Teallaam..

http://www.eurogamer.net/articles/2011-11-10-bethesda-developing-for-pc-is-a-headache
Mesaj tarihi:
abi kötü bir çıkış yapmasının aksine birde çok sakat bir dönemde satışa çıktılar.

Bir sürü serinin yeni oyunları geldi, tanınmış dünyalardan oyunlardan geldi.

Çıkıpta sıfırdan bir dünya yaratıp, bilinmeyen bir arka plan hikayesiyle sadece firma ismiyle satmaya çalışırsan böyle olur.

Mart'ta falan çıkarsalar mesela ne olursa olsun düşünmeden Max Payne 3 ile alırdım, fakat bu dönem alacağım o kadar çok oyun vardı ki RAGE'de beklsin dedim.

Bu tip oyunlarda ilk gün ve ilk hafta satışları çok önemlidir, RAGE orada feci sıçtı malesef
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şunu denedin mi

Bone said:

oyunu daha iyi grafiklerle oynamak için mutlaka şu config dosyasını kullanın:
http://www.geforce.com/News/articles/how-to-unlock-rages-high-resolution-textures-with-a-few-simple-tweaks
bir battlefield 3 değil tabii de, en azından 8k grafiklerle oynuyorsunuz.
bi de orda 1.5gb'lık ekran kartı gerekir felan demiş de, ben 1gb'lık gtx 560 ile oynuyorum. sıkıntı çekmedim.

etrafı low quality'de oynuyormuş gibi görmekten iyidir.
Mesaj tarihi:
ya bu firmada insan gibi coder yok mu

20 gb neyine harcanmis bu rezil seyin

crysis 2 10 gb hi-res texture+dx 11 dlcleri ile

cryengine3 nvidia icin optimize edilmis olmasina ragmen cok temiz ve 2011'in en iyi motoru , belki frostbite ile kapisir

2 senede development evresi tamamlanmis

bu gerizekali id

bu mal id

quake 4'den beri bunu tasarliyor, cikan motora gel

hayir quake 2 gibi mukemmel bi motor yazanlar bu igrenc seyi nasil onumuze oyun diye suruyolar ya
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben bunu oynayamamıştım. herkes textur sorunu diyor ancak bende çok az fps sorunu var. yani 1-2 fps falan menüden exite basamıyorum o derece.

dedim orjinal alırsam sorun olmaz belki yine aynı sorun. ati 5830 var bu arada. o patchleri falan da yaptım çekip. 2 tane. yok yine aynı sorun. yine oyun başladığı gibi 1 fps ile saniye saniye ilerlemeye başlıyor alt f4 çekmek zorunda kalıyorum.

napıcam şimdi para vidim kaldım böyle bok gibi afedersiniz.
Mesaj tarihi:
gtx 570 amp var
korsanında oynamıştım önce şu çizgi çizgi bişi geçiyor hareket ettirirken. belki orjinalde yamayla fln düzeltmiştirler dedim steamden orjinal aldım indirimdeyken ama aynı, ekran kartı driver'ı güncel zira bf3 oynuyorum şart illaki.
oyun yarım kalmış gibi bitti ve şu grafik sorununa çözüm bulamadılar başka bir firma veya oyun olsa es geçerdimde yakışmadı demekten kendimi alamıyorum.
  • Yeni Oluştur...