Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Ahanda çözüm launcherı: tık bunu indirip ayarlarla oynayınca bendeki takılmalar gitti. crackli versiyonda da çalışıyor. 130kblik birşey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 http://twitter.com/#!/ID_AA_Carmack/status/124916837791186945 PC'ye texture pack geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 rage ün patlamasından dolayı doom 4 ertelenmiş ileri bi tarihe sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 doom 4 hiç çıkmasın mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bu heriflerin test - kalite departmanlari ne yapiyor cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 carmack'a güvenip başka oyun oynamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 arkadaşlar günlerdir arşınlıyorum interneti benim sorunumla ilgili hiçbişey bulamadım ya da gözümden kaçtı. benim oyundaki sorun ise çooooook az fps olması. yani o kadar az ki escape'e basıp menüden bişeye bile basamıyorum oyunu başlatınca. mouse bile ilerlemiyor. ati catalisit şeysini de çektim hiçbişey değişmedi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 gpu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 graphics processor unit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 facepalmım başımı ağrıttı abi naptın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ehueehueheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Silphatos said: gpu ne senko said: graphics processor unit adam daha gpu'yu bilmiyor, banlayın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Silphatos said: gpu ne of ben de topiği unutmuşum yaw. neyseki yokluğum aratılmamış. ati 5830 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ayın 30-31'inde yeni catalyst çıkacak, son betayla hemen hemen aynı diyorlar ama rage'i adam edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 oynadım bende sonunda az da olsa, çogzeldi bence hani en büyük sorun başlı başına texture, ps3'te oynadım ben ki orada bile sorun vardı. Yükleme süreleri falan biraz uzun sürebiliyor. Stabil performansta denedik dedikleri ps3'te bile böyle sorun varsa pc'dekini hayal edemiyorum cidden, birde oyunun hikayesizliği çok sarmadı beni, fakat geri kalan herşey harika olmuş, Carmack reyiz yapmış cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=G5gou5Fwv-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 hahaha konsolda da varmış demek ki pop-out sorunu. bi de adamlar "konsola yönelik yaptık bi ağa" diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 @Black-ice şunları denedin mi? *catalyst control center--> 3d application settings--> turn off catalyst ai * rage shortcut'ının sonuna tırnak işaretleri olmadan "+jobs_numThreads 0" eklemek * catalyst control center--> 3d application settings-->enable triple buffering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 "AMD Catalyst 11.10 Preview 3" i yükleyince sorunların tamamı kayboldu nerdeyse. sadece alt tab yapınca "vsync" i kapatıyor nedense. bi de saat başı dokular gidiyor tamamen akabinde crash yiyor. ama önceki sorunların yanında hiç birşey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Oha çıkalı 1 ay oldu adamlar %33 indirime gitmiş. Çok umutsuz olmalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 abi pc sürümü o kadar eksik ve kötü çıktı ki, istediğin kadar patch çıkar daha toplanamazsın çok iyi bir oyun olmasına karşın feci patladı rage, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 pc için fail hakkaten şu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 daha yarısına gelmeden sildim biraz önce boşuna yer kaplamasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar