ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 İlk önce bi trailer'ı izleyinTrailer Id software'in Tech5 kullandığı, bu seneki QuakeCon'da ilk kez ne olduğunu adam gibi gösterdikleri fps, rpg, yarış öğeleri barındıran Fallout gibi wasteland temalı oyunu. 2010'da çıkacakmış. screenshots ssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 borderlands ile kapışırlar artık. fps bölümünde borderlands var onun ss leri daha çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Grafikler ve atmosfer şahane. (tu) Ama ben bu FPSlerde araç olayını hiç sevemedim. Bana başarı açısından Prey kıvamında bir oyun olacak gibi geliyor. Carmack roket falan boş işleri azaltmış :P Son röportajında Doom 4 ve Rage dışında üçüncü bir projeye girişebileceklerinin sinyallerini verdi. Asıl onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tdNrAyABDXI&playnext_from=TL&videos=jTywqFQdE18 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Atmosfer 10 üzerinden 12, kenarda kumar oynuyor, fast travel yok diyor, üzerine utanmadan setting bizim için ikinci planda demiş. Ne yaptın sen arkadaş. Grafik desen animasyon desen hepsi şahane. Tipler biraz Pandorum'dan çıkmış gibi. Genel olarak Borderlands 3 olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hah şimdi de post-apo moda oldu, cod 7 de yıllık exploitini nükleer savaş sonrası çölde geçirtirse tam olacak. gamespot'ta videosu vardı, izlerken sıkıldım kapattım. doom 4 gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 oha karakter animasyonları falan süper olmus ısıklandırma atmosfer direk fps mi bu ? yoksa rpg ögeleride varmı en azında f3* kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Pek bir RPG öğesi yok gibi. Weapon / Vehicle upgrade, turret dikmek, sentry bot falan. Öte yandan videodaki eleman RPG diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 güzelmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 id'den babam çıksa yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 borderlands olmuş bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 yapım başlangıcı blandsten önce olması lazım ama hatta f3 te yoktu ortada diye hatirliyorum rage eski proje yada zaman-uzay kavramını yitirmeye basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 yok bu daha önce çıktı da doğru düzgün videosu yoktu. ama borderlands gibi bir şey olmuş sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Abi... guzel bu oynanir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UOyI4pfqqAQ&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 id yapmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Silphatos said: id'den babam çıksa yerim. id'den annem çıksa yerim ne diyorsun. bak anne diyorum yani ciddiyeti sen anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=N8hJx2KOUdY&feature=player_embedded ahahaha blake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 moriQ said: ahahaha blake 40. saniyede xbox ta oynuyor zencinin teki bari PC başında oynayan görseydik. Raven ve epic den sonra ID de yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 http://www.strategyinformer.com/news/12475/free-anarchy-edition-upgrades-for-uk-pre-orders-of-ids-rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Oyun aynı crysis 2 gibi motor tanıtımı için yapılmış bir oyun o yüzden çöp olucak. (içeriği oynayıs vs) (kendi görüsüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 said: For the game designers the biggest focus for each system is the controller interface. We’ve taken very deliberate steps to make each system feel right in regards to the interface and the controller. We’ve been making PC games for over 15 years, so PC fans should rest assured that Rage will feel like a true PC game, not a PC port of a console game http://www.nowgamer.com/features/501/exclusive-rage-qa?o=0#listing Şu oyunun konsol portu olmayacağından emin olsam direk ön sipariş muhabbetine girerdim. Treyarch sevimsizi de biz PC ciyiz millet merak etmesin demişti hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 id abi bu treyarch gibi bi dandik firmayla mı karşılaştırıyosun, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Eski ID olsa Treyarchla karşılaştırmaya cesaret edemem adama ücretsiz kargoyla git bunla oyna diye xbox yollarlar. Zenimaxın (bethişkanın) nasıl bir etkisi olacak düşünmek lazım. ID gibi olmasada o yeah çektiğim Epic ve Raven'ın düştüğü durum ortada. Grafik benim için her zaman ikinci planda pek ilgilenmiyorum o yüzden. Oynanabilirlik güzel olsun, adama vurunca ortaya çıkan damage/hit marker mı ne beyaz işaret çıkmasın dukenukem, mw3, bf3 overrated kardeşliğini dinlemeden pre-order ID ftw derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar