Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rage

ascraeus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

İlk önce bi trailer'ı izleyin

Trailer

Id software'in Tech5 kullandığı, bu seneki QuakeCon'da ilk kez ne olduğunu adam gibi gösterdikleri fps, rpg, yarış öğeleri barındıran Fallout gibi wasteland temalı oyunu. 2010'da çıkacakmış.

screenshots

ss
ss

Mesaj tarihi:
Grafikler ve atmosfer şahane. (tu) Ama ben bu FPSlerde araç olayını hiç sevemedim.

Bana başarı açısından Prey kıvamında bir oyun olacak gibi geliyor.

Carmack roket falan boş işleri azaltmış :P Son röportajında Doom 4 ve Rage dışında üçüncü bir projeye girişebileceklerinin sinyallerini verdi. Asıl onu merak ediyorum.
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Atmosfer 10 üzerinden 12, kenarda kumar oynuyor, fast travel yok diyor, üzerine utanmadan setting bizim için ikinci planda demiş. Ne yaptın sen arkadaş. Grafik desen animasyon desen hepsi şahane. Tipler biraz Pandorum'dan çıkmış gibi. Genel olarak Borderlands 3 olmuş :P
Mesaj tarihi:
hah şimdi de post-apo moda oldu, cod 7 de yıllık exploitini nükleer savaş sonrası çölde geçirtirse tam olacak.

gamespot'ta videosu vardı, izlerken sıkıldım kapattım. doom 4 gelsin.
  • 7 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
For the game designers the biggest focus for each system is the controller interface. We’ve taken very deliberate steps to make each system feel right in regards to the interface and the controller. We’ve been making PC games for over 15 years, so PC fans should rest assured that Rage will feel like a true PC game, not a PC port of a console game

http://www.nowgamer.com/features/501/exclusive-rage-qa?o=0#listing

Şu oyunun konsol portu olmayacağından emin olsam direk ön sipariş muhabbetine girerdim. Treyarch sevimsizi de biz PC ciyiz millet merak etmesin demişti hatırlatırım.
Mesaj tarihi:
Eski ID olsa Treyarchla karşılaştırmaya cesaret edemem adama ücretsiz kargoyla git bunla oyna diye xbox yollarlar. Zenimaxın (bethişkanın) nasıl bir etkisi olacak düşünmek lazım. ID gibi olmasada o yeah çektiğim Epic ve Raven'ın düştüğü durum ortada.

Grafik benim için her zaman ikinci planda pek ilgilenmiyorum o yüzden. Oynanabilirlik güzel olsun, adama vurunca ortaya çıkan damage/hit marker mı ne beyaz işaret çıkmasın dukenukem, mw3, bf3 overrated kardeşliğini dinlemeden pre-order ID ftw derim.
  • Yeni Oluştur...