yezid Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 canım çok pis komedi istiyor ve tavsiye istiyorum. gerçi alabileceğim tavsiyelerin çoğunu izlemişimdir ama izlemediğim de mutlaka çıkar. help pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 şimdi eurotrip'i bitirdim tek kelimeyle muhteşem. dün de roadtrip beer pong seyrettiydim o da idare eder. Scooty doesn't know, Scooty doesn't know... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Ali G edit : aslında komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 pineapple express Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 17 yeniden diye bir film izledim eğlenceliydi iyi vakit geçirdim. tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Thraine_Numeheru said: 17 yeniden diye bir film izledim eğlenceliydi iyi vakit geçirdim. tavsiye çok kaliteydi film ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 superbad, forgetting sarah marshall, hot fuzz, shaun of the dead geldi ilk olarak aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Euro/Road/Boat Trip Zohan Superhero Movie , Epic Movie ve türevleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 aente said: forgetting sarah marshall Yazmaya gelmiştim.Bir de hangover var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Helcaraxe said: Euro/Road/Boat Trip Zohan Superhero Movie , Epic Movie ve türevleri ZOHAN DEDİ DÖVÜN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Hot fuzz,The Big Lebowski,Hancock,Mean Machine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Cennet Mahallesi, Akasya Durağı, Yalancı Romantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Euro/Road/Boat Trip birbirinden farklı filmler. Sadece üçünün de sonunda Trip eki var. EuroTrip'ten aldığım keyfi Road veya Boat Trip'ten almadım. Ayrıca o SuperHero Movie ve Epic Movie rezaletin önde giden filmleridir. Hiç tavsiye etmem. Film: Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb Shaun of the Dead Monty Python and the Holy Grail Jay and Silent Bob Strike Back Airplane Dogma EuroTrip Ace Ventura: Pet Detective Austin Powers: The Spy Who Shagged Me Robin Hood: Men in Tights Özellikle ilk 5 filmi tavsiye ederim. Kesinlikle izle, izlemediysen. Macera/Dram karışık ama Komedi olarak: Beetle Juice K-9 The School of Rock Şans Kapıyı Kırınca Jumanji Get Smart The Pink Panther The Pink Panther Strikes Again Dizi olarak ise: Man Stroke Woman Monty Python's Flying Circus Two Guys, A Girl And A Pizza Place aklıma gelenler. senko said: Scooty doesn't know, Scooty doesn't know... skuuti değil skatti (scotty) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Beetlejuice (tu) shake shake shake senora,shake it all the time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 The Hangover son zamanlarda izlediğim en iyi komedi filmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 dizi olarak that 70s show. bu diziyi bitirdikten sonra izleyeceğin diğer komedi dizileri çok yavan gelecektir onu söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 senko said: şimdi eurotrip'i bitirdim tek kelimeyle muhteşem. dün de roadtrip beer pong seyrettiydim o da idare eder. Scooty doesn't know, Scooty doesn't know... ahahah yurotirip süperdir filmin sonundaki klisi sahnesi de süper :) ama şey daha süper, filmin başında çocuk havuzdaki kıza "şurada bişe var şurada, ovuştur ovuştur" diyo ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bump. verilenlerin hepsini izledim veya sıkılıp kapattım işte filmine göre. bitti mi yani bu mudur film endüstrisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Frequently Asked Questions About Time Travel komik ve güzel bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 blue streak cok guzel bi filmdi ben baya gulmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Son dönemlrede iyi Hangover var, ayrıca yine Hangover sevenlere Big Nothing tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ''30 Rock'' Son zamanlarda izlediğim engüzel komedi dizilerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 dizi hung'ı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 film olarak şu an aklıma bi tek dr.strangelove geldi eski bi film ama baya eğlenceli. dizi olarak: two guys and a girl, 3rd rock from the sun, friends , scrubs ,coupling. bunlar geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 coupling dizi, ilk sezonu 6 bölüm bi ton belaltı espri var, güldürüyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar