Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Şimdiyekadar konusu acılmamiş, yenıden izlemişken acıyım hemen dedim. Erik her viking gibi, yakıp yıkıp yapmalıyan kızların ırzına gecen iricene bir vikingdir. İşin yakıp yıkıp yağmalama kısmını eli mahkum yaparken yaparken, ırza gecme kısmından iyice soğumuştur kendisi. İcinde bulundukları ıcınden cıkılmaz yakıp yıkıp yağmalama ve ırza gecmek için daha cok yakıp yıkıp yağmalama dongusunu iyice sorlamaya başlamış Erik, dayanamaz ve dağdaki yaşlı kadın freya'ya gider. Anlarki, Ragnarok zaten gelmiş, Fenhir zaten göğü yutmuş, insalık zaten sonunda dunyayı yok edecek donuşuy olmıyan savaşa başlamıştır. Sonunda köyünün savaşcılarını toplayıp, tanrıları uyandırıp Ragnarok'u sonlandırmaları için, asgard'a ziyaret etmeye karar verir. Türü nedir bilemiycem filmin ama, satirik komedi diyim siz anlayın. Baştan sona gülerek izlerken 1 tane bile sulu Monty Python esprisine rastlamıyacağınız, gerek mitolojiye durusuyla, gerek şahane sahneleri, mütiş geçişleriyle, karamizahıyla, miss gibi bir yapım. na buda posteri http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/MPW-41213.jpg izlemeyenın cılkı cıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 iğrenç bir film hiç gülmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Codec'in bozuktur. Update et, tekrar izle gülersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 erik the viking'i çook eskiden duymuştum da hiç izlememiştim. john cleese varsa izlemek şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Cuce said: 1 tane bile sulu Monty Python esprisine rastlamıyacağınız, carpilirsin carpilmassan ben carparim azina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 çok tatlı filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 süper bir filmdi :D kan döküldü diye batan ada bu filmdeydi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bunu görünce aklıma şey geldi ya, bi tane film izlemiştim böyle bir dağ kulübesinde başlıyor adam zamanda geriye gidiyor. askerler adamın arabasına falan dalıyordu kılıçla çok güzeldi. neydi o film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Travis The Moonstar ile bir alakası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Cuce said: Baştan sona gülerek izlerken 1 tane bile sulu Monty Python esprisine rastlamıyacağınız Olmadı Gökçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 kaldıramıyosanız zorlamayın, okumamış gibi yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Kaldıramazsan kaldırırlar Gökçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Güzel film izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Cuce said: 1 tane bile sulu Monty Python esprisine rastlamıyacağınız Sırtıma hançeri saplasaydın daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 posterdeki katlama izlerini gördüm. dayanamadım, izlicem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 said: Baştan sona gülerek izlerken 1 tane bile sulu Monty Python esprisine rastlamıyacağınız, gerek mitolojiye durusuyla, gerek şahane sahneleri, mütiş geçişleriyle, karamizahıyla, miss gibi bir yapım. bana göre degil o zaman sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 oldukça eğlenceli bir filmdi, fırsat buulursam izlerim tekrar. odin i görünce kopmuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar