Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mrb 1 haftadır yaşanan bir olayı annatıp önerilerinizi almak istiyorum. Okuldan bir hatun var.Bu hatunla tanıstımız günden beri sevgilisiyle problemleri var ve sürekli anlatıp duruodu bana.Bende ilk başta öneriler versemde sonrada bayılıp salladım bunu.Yazın tekrar bulusmaya basladık sevgilisinden ayrılmıstı ve eskisi gibi değildi.Eskiden sürekli düşünüodu iliskisini filan.Neyse hergün birlikteydik vs takılıoduk 1 haftadır.Ailemde tatile gidince bi gün bize geldi ve malum olay oldu ikimizde anlamadık nasıl oldugunu kafamız iyiydi.2 gün boyunca bizdeydik vs.Bugun eve gitti ve eski sevgilisi aramış.Bu GERİZEKALIDA adımı vermis yattık vs demis :S daha sonrada yalan vs demiş.Tabiki eleman bunu yemedi benle bulusmak istio :S Yarın gitmeyi düşünüorm ama inkar etcez kızla birlikte (düştümüz duruma bak :S ).Ne yapıyım bulusym mu yoksa sallıyım mı ? Lütfen troll olmasın önemli bisey :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Buluş. Yalanlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Salla bence,sonuçta kızla çocuğun olayı bitti diyorsun kime neyi açıklicaksınız?Ararsa da yalanlama,yattıysanız söyle,ona ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 madem ayrılmıslar neden öyle bisi söylemis eski sevgilisine :S ayrıca eski sevgilisini ne baglar abi bunları sordun mu ve neden hesap verme durumu var? bence görüsmeye falan gitme ara sen kimsin sana hesap mı vercem de bitir hatunla da görüsme abi bu tür olaylar hep olur kızın iliskisi bitmistir ya da sallantıdadır,böyle durumlardaki kızlardan uzak durucaksın,ne yapacakları belli olmuyor cünkü. edit:mericlik diz boyu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 İkisiyle de buluşma. happy hours da yanına kar kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Aman böbreğe dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ya simdi aradım salagı barıstık fln dio :S kafasına geçiricem gidip bişey ya.Böyle salaklık yapar mı bi insan ya.Kendine yedirememiş lafa bak :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 O zaman en temizi dynunun dediği ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Ne gidiceksin bırak birbirlerini yesinler , ha boyle mal insanları nasıl buldun sorusunu sormuyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Kızla her türlü ilişkini kökten kes. Tamamen ama. Ararsa açma, MSN'den engelle varsa, Facebook'tan sil vesaire. Koşarak uzaklaş. Kişisel'de kız mevzularına neredeyse hiç mesaj atmıyor olduğumu hesaba katarak fazladan ciddiye al bu mesajımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Kız evimi bilio.Okulda bölümler yanyana.Yarın bi günde uğrasmak istemiorm acıkcası.Kapansın yani olay.Neyse bakıcaz artk :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Griswold said: Kızla her türlü ilişkini kökten kes. Tamamen ama. Ararsa açma, MSN'den engelle varsa, Facebook'tan sil vesaire. Koşarak uzaklaş. Kişisel'de kız mevzularına neredeyse hiç mesaj atmıyor olduğumu hesaba katarak fazladan ciddiye al bu mesajımı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 adamın adını bize ver sana yamuk yaparsa odunla girelim. patiguard... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 herif bide 33 yasında olaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA venezuella dizileri vol.23432647458 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 niye uğraşıyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 if Chewy said: herif bide 33 yasında olaya bak. then Griswold said: Kızla her türlü ilişkini kökten kes. Tamamen ama. Ararsa açma, MSN'den engelle varsa, Facebook'tan sil vesaire. Koşarak uzaklaş. Kişisel'de kız mevzularına neredeyse hiç mesaj atmıyor olduğumu hesaba katarak fazladan ciddiye al bu mesajımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 karşılassanız kim kimi döver bu önemli burda... dayak yiyecek pozisyonda ise grisword'e kulak ver. yok ben her şekilde onu harcarım arkamda sağlamdır diyorsan küfürsüz konuşun olm, ty /sae böyle işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 hahahaha of :D o diil de kıza bağlanmamışsın zaten,daha ne istiyosun, happy hours ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bulaşma hiç. ne adamla buluş ne kızı ara sor bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 çatır çatır götürdüm senin hatunu de bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Sen alacagini almissin sanirim. Kiz da ayriyken yapmis, kiza mutluluklar, yine beklerim de. Herife de bi daha daha iyi sahip cik madem ayrilip milletin koynuna girmesin bu kadar kolay oldu bitti koniscak bisi yok gecmis olsun de. Zaten begenmedim de diyebilirsin ikisine de ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Ne diyecekki kızın sevgilisi sana?Zorla evime getirmedim zorla bişey yapmadım dersin.Bu benimle senin aranda değil, seninle sevgilin aranda dersin beni bulaştırma dersin. NOT:Bunları karşıdakinin medeni kültürlü ve anlayşlı bir insan olduğunu varsayarak yazdım.Aksi taktirde tanıdığın kim varsa o konuşma esnasında yakınlarda olması senin yararına olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bulus. kiza at boku. kiskirtti beni, beni deliler gibi sevdigini söyledi, senle de ayrildigini söyledi de. hatta abart, senden nefret ettigini söyledi de. cirkef mahalle karisi moduna gir kisaca, haketmis =P sic agzina kizin orda. sonra da gris'in dedigini yap. kizin basina kalsin yaptigi sacmalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar