Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Reloaded'ı çekmeye başlayanlar hiç silipte diğerini çekmeye uğraşmasınlar. Reloaded sürümünde physx desteği kaldırılmış demişler ama oyunda physx olup olmadığı bile belli değil. Herhangi bi yerde ayarını göremedim ben. Bunlarda ssler.
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Eee başka yollardan alıp multi oynanıyo diye okudum fakat hangi başka yollardan almak lazım reldd mı rzzr mu rzzr bulamadım bu arada ilginç bi şekilde ömden yardım ederseniz sevinirim :)
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 birazdan co-op başlıcaz bi yüklensin
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 oyunu download etsen bile multiplayer olayına girebilo musun? yoksa orjinal mi lazım
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mortis said: oyunu download etsen bile multiplayer olayına girebilo musun? yoksa orjinal mi lazım ilginç bir şekilde EVET :) (lan genelde hep çalışıyor yani hamachiyle falan arkadaşlarınla hep oynayabiliyosun böyle oyunları fakat ilginç bir şekilde direk internetten browse edip oyuna giriyoruz diyenler var ben daha "satın alamadım" oyunu bişi diyemicem :D )
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 evet online girdim kurulu oyunları gördüm ama orda takıldı nedense. neyse grafikler hariç güzele benziyor bakalm
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Evet giriliyor Mortits. Daha önce söylediğim gibi DRM yok oyunda
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Ben bunu şuna bağlıyorum galiba adamlar oyunu deneyin ztn bu sene içinde ek paket çıkarıcaz o zmn oynatmıycaz orjinal almassanız diyolar :D ki oyunu uzun ömürlü yapıcaklarsa sürekli update ve online olarak eğlenceli bende kesinlikle orjinal alırım
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Korsan olarak internetten oynanabiliyor ama P2P olduğu için port sorunları var Port açınca server listesti yüklenirken donma olmuyor(port açmasanızda 60 80 saniye sonra yükleniyor).Time out verebiliyor vermese bile bağlanırken sorun çıkabiliyor ama biraz şanslıysanız bağlanabileceğiniz bir host çıkıyor ve oynayabiliyorsunuz.
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 sanırım oyunda dedicated server yok saçma bir şekilde? yıl olmuş 2010 FPS oyununu dedicated serverdan oynayamıyor muyuz yani ?
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 modern warfare 2'de de dedicated server olmayacakmış, sanırım korsan baltalamaya yönelik son moda aptal yöntem bu. starcraft 2'de de lan seçeneğini kaldırdılar aynı hesapla. bilhassa yeni oyunlarda olan bir sorun yani.
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 call of duty'lerde genelde release'le çıkartmıyorlardı; sonradan windows, linux dedicatedlar geliyordu... hani oyunda AI'ye karşı falan oynuyoruz OK de yine de FPS oynarken insanın sinirleri lag/delay kaldırmıyo =)
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ps3 de oynuyorum.eğlenceli bir oyuna benziyor.:)
guden Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 oyun güzelde, çok tekrarlıyor gibi geldi kendini, ayrıca bir ton silah dedikleride diablo daki gibi %90ınına bakmıyorsunuz bile. melee sistemini pek sevmedim, hunterdakini en azından daha sofistike birşey bekliyordum, cod4 teki bıçak la aynı tuşu bile aynı.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 oyun geyik ya. cizgi film grafiklerini sevmiyorum ama oynanir oyle boyle. multisi nasil ki acaba?
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 diablo mantığında multisi. ne kadar çok kişi varsa oyunda moblar o kadar güçleniyor vs vs
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Korkmalı mıyım? http://i35.tinypic.com/33y2tzq.jpg
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 zannetmiyorum artik virus programlari cracklari oyle gosterebiliyor.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hamachiden lan bağlantısı ile oynayabiliyomuyuz? oynayabiliyosak oynamak isteyenler öm atsın bazı görevler gerçekten tek yapılamayacak kadar zor
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 şimdi ben yazacaktım hamachiden oluyormu diye. Netten baktığım kadarıyla bi çok hamachi server var fakat arkadaşla deniyorum göremiyoruz lan üzerinden birbirimizi. Başarabilen var mı ?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 online olarak time out olmadan birlikte oynayabiliyor musunuz?
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben daha oynayamadım yarın oynıycam oyunuda hakkaten biri aydınlatırsa multiplayer olarak sevinirim bende merak ettim. Bide bişey sorucam oyun nasıl uzun soluklumu ? diablo gibi uzun sürsün aynı yerlerde olsa ard arda oynayabilmek istiyorum ben ya (diablo uzun mu sürüyo diyenler tabiki 1 gün içinde 5 act i de bitirip bitiriliyo oyun rahatça ama ilk oynadığımızda günde 1 act geçiyoduk full oynayıp) yaza kadarda expansionu gelicekmiş ztn diyolar.
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 diablo gbi waypointler falan var bi yerden bi yere gecince respawn oluyo moblar bi nevi diablonun fpsi iste multiplayerida cok rahat oyun icinde bi gamespy account aciyosunuz sonra join game diyince liste cikiyor private gamede acabiliyosunuz landanda oynaniyor ayni networkteyseniz vs vs
Öne çıkan mesajlar