Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KFC sakat bırakıyor !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Bikaç sene önce buz gibi ve deterjan kokulu sandwich yediim günden beri KFC yüzü görmedim, mutluyum. Hem şimdi Popeye's da gelmiş bizim buralara, oh mis.

popeyes mi aman allahım.
Tab gıda ve ''burger king'' mağazaları adı altında yeni açılan bi yer. geçen ordan yiyelim dedik bildiğin direk bi tavuk but u verdiler kocaman. elim kadar tavuk en azından kfc kücük kücük veriyo. ama tad olarak berabattı çakma coleslaw ı ayrı bi rezaletti. tavuk resmen vıcık vıcık yağlıydı. bi hamburger tarzı verdikleri ekmek arası tavuğu yedik ve kalktık.
dışarda tavuk yemicem artık ıyk
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

milyonda 1 olur bu herhalde ama kötü olmuş küçücük kıza, ibne salmonella!

bu tür zincir restoranlarda iyi pişmeyen ürünler, abartı katkı maddesiyle birleşince gayet tehlikeli oluyor.
burda birçok kişi "kfc rulz" kesilmiş belki ama Türkiye'dekilerinin de çok "kalite olduğu için gidilen" yerler olduğunu söylemek zor.
Hele bazı bu tip yerlerde aynı yağı sararta sararta birkaç hafta kullananlar var o daha da tehlikeli.
Mesaj tarihi:
fast food = sağlıksız beslenme

yani adı kfc olmuş, burger king olmuş, sultanahmet köftecisi olmuş farketmez.

ama yoğurtlu soslu bol tereyağlı iskender bi başka.
Mesaj tarihi:
Milyonda bir bile değil, yüz milyonlarda bir olmuş bir olay için "KFC SAKAT BIRAKIYOR" gibi genel-geçer bir ifade kullanmak süper olmuş ya :p Yiyenler direk sakatlanıyor gibi böyle. Klasik anne modelinin bir şey duyup hemen çocuğuna ibret olsun diye, hararetle anlatması mantığı.
Mesaj tarihi:
evet,shadowfury'nın dediği şeyden bahsediyodum =P

buyrun

http://img513.imageshack.us/img513/1509/yaratiktavuk9gm.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_F2v-qZtQxg8/Rsc3TR1mAMI/AAAAAAAACRk/D8ZjCZ26y0o/s400/kfc_chicken.jpg

afiyet olsun :D
Mesaj tarihi:
Üstteki resimler kolpa da "dünya standartları" statüsünde çalışan tavuk çiftliklerini vs görseniz tavuk yemeyi bırakabilirsiniz. hayvanlar önce şoklanıyor, kaynar suya atılıp tüylerinin dökülmesi sağlanıyor. hepsi sıraya ayaklarından asılıp otomatik dönen bıçakların altından geçiyor falan. cidden kötü bi görüntüydü.
Mesaj tarihi:
Belli bir sistem olacak ama tabii, binlerce kasap amca tutup onlarla kesemez ki KFC kadar büyük hacimli bir firma. Önemli olan bu işi temiz yapması bence, ne derece temiz onu da bilmiyorum.

Benim esas şu kalıntıları öğütüp nugget yapmaca olayı tiksindiriyor, yiyemiyorum o tarz tavuk ürünlerini.
Mesaj tarihi:
Robin Cook'un "Toxic" diye bir romanı vardı. onda direk karekterin kızı ölüyordu fast food'dan. kalbi çürüyodu. seneler sonra hikaye başka türlü gerçek oldu.

O kitabı okumanızı tavsiye ederim. etlerin nasıl yapıldığını filan anlatıyordu. 2000 de filan çıkmıştı kitap. salladım tarihi biraz ama olsun
Mesaj tarihi:
KFC den geçenlerde iilk gün kova ikinci gün şu mega bilmem ne menü yedik arkadaşla.Hani içinde kaburgası da olan.Kaburgaları çok tuzluydu valla çok zararlıyıd muhtemelen.Allahsız kfc.
Mesaj tarihi:
Milyonda bir falan denmiş de burdaki ürünleri amerikalıya yedirsen oranlar tavan yapar heralde.

Bizdeki bağışıklık baya sağlam.

Fast food=pis

Oranların düşük olmasının sebebi bizdeki pisliğe alışıklık.
Mesaj tarihi:
Abi dışarda yenen yemeğin tadını pislik verir.
Geçen acıbademden kadıköye yürürken yolun kenarında bi yerden patso yedim. İçeriye pişirken baktığımda pekte temiz bulmadım. Ama midesizliğimden olsa gerek (veya acıktığımdan) tutup yedim ve tadı güzeldi. Sonra evde kendim yaptım (aynı şeylerle işte patates + sosis vb). Aynı tadı alamadım...

yani kısaca dışarda yemeğe lezzetini veren pisliktir.

yaaa yaaa
  • Yeni Oluştur...