ukyo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 100 olsun, düz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Bu hafta keserler nerf geldi ama ilk yüze girerlermi o meçhul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 aynen easy mod 10mler tıkır tıkır kesmeye başlar şimdi.ama 25m'de ilk 100'e kesin girerler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 catas ın şansızlığı yaz dönemi geldi, yazın adam bulmak zor, muhtemelen bu yüzden bu kadar uzun sürdü, kış döneminde olsaydı şimdiye kadar keserlerdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 evet türk guildleri aynı sorunları yaşıyor her yaz.ama yabancılarda durum nasıl bilemiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Grimlords dağıldı. ihtiyacınız doğrultusunda adam çekebilirsiniz diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Şimdi tartışma ortamı olmuş sanırım.. uzun bi aradan sonra bakınıyım dedim buralara.. Anlaşılan o ki Catastrophe ekibinden bazı novice üyeler eskiyle yeni arasındaki farkı göremeyecek kadar fanboy'luga soyunmuş..E şimdi ortamlarda müsait böle hırs yapmaya 20 olucaz 40 basıcaz alttan giricez üstten çıkıcaz demeye ama elin oğlu en son bırakdıgımda dinlemiyodu bu tarz şeyleri çatır çatır temizliyodu.. Hala'da temizlemeye devam ediyolar sanırım..Guildin eski konumunda olmayışından ve gerileme sürecine girdiğinden belli oluyor bu.. fazla rage olmadan, ortamlarda show yapmadan hedefe konsantre olsun yeni üyeler o zaman belki, 40 falan olmazda artık 100'e kasmaya devam eder bu güzide türk guild'i.. Üzüldüm gercekten başarılı bir guilddi Catastrophe ve uzun bi süre daha üst sıraları zorlamaları gerekiyordu.. Ama biz türk milletinin her ortamı Dallas ortamına çevirmesi merge yapan üyeleri ortamdan soğutması veya çeşitli entrikalarla milleti usandırmakta usta bir millet olduumuz için bu tür sonuçları çıkıyor işte.. Şimdi 2 ay sonra 100 olmaz 200 olur ee 200 olmassa 300 olur demeye başlayan yeni novice fanboyları görmeye devam edicez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 6/7 de iyidir, sanki çok türk guildi varya bu oyunu doğru düzgün oynıyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Wow' u bıraktım ama hala wowprogressten girip bakıyorum durumlarına yada kendi sitelerinden inceliyorum. Bu zamana kadar en iyisini yaptılar hep. Bu guild'den daha başarılı bir guildin çıkacağınada inancım yok. Ama paticiğin 3 senedir hali böyle oldu herkes birşeye çamur atmaya başladı. İnanın forum 2005-2006 zamanında yardım , saygı , sevgi bakımından harikaydı. Hatta millet yardım için birbiri ile yarışırdı şimdi ise bok atmak trollcülük için yeni fanboylarımız var. [Edit] Son sözüm Catastrophe türkiye'de wow açısından en başarılı en istikrarlı guild olmuş ve yer edinmiştir. Dengi de yoktur daha da laf eden toptur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 yazın 6/7 yapmışlar daha ne istiyonuz anlamadım ben yazın gelen raidler böyle olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Selam, haklısın nerde eski pati:(. Laf attım kaçtım trollcülük oynadım topum. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Roycolt said: Selam, haklısın nerde eski pati:(. Laf attım kaçtım trollcülük oynadım topum. Saygılarsenin yuzunden adamlar ilk 20ye giremedi, sen hala trolluyorsun. ozii_x said: [Edit].ne güzel oyunu bırakmışken emanet malla gerde felsefesini de bıraksan, sakin olsan nefis bir hayatın olur. catas da gelişir, ulke de kalkınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Yazdıklarınıza dikkat edin lütfen. Kısaltma veya harf kaldırma birşey değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Eternal said: Üzüldüm gercekten başarılı bir guilddi Catastrophe ve uzun bi süre daha üst sıraları zorlamaları gerekiyordu.. Ama biz türk milletinin her ortamı Dallas ortamına çevirmesi merge yapan üyeleri ortamdan soğutması veya çeşitli entrikalarla milleti usandırmakta usta bir millet olduumuz için bu tür sonuçları çıkıyor işte.. Hayalgucu genismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Helal. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Bidahaki nerf gelince /tar Ragnaros /kill yazinca olcekmis. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kestiler sonunda tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Hiçbirşey koymaz da gelen nerflerin hiçbiri zerre katkı sağlamadı. Hep son fazda imkansız yerler yüzünden yüzlerce wipe yemek koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hmm bence hic kendi kendi kendinize oyle diyipte avutmayin derim bosuna.. nerften sonra zibilyon tane guild kesti ragnayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Avutma? Benimkisi sitemdi, pek alakası yok ikisinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CxVWFvLHyiw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 4.3 Dragon Soul Raid Dungeon'ı için hazırlık aşamasında, PTR ve Firelands farm raidlerinde denemek, tanımak üzere oyuncu alımımız açılmıştır. Özellikle Holy/Disc priest ve Resto shaman alımımız üst seviyededir. Bunun dışında class gözetmeksizin yetenekli ve iddialı oyunculara ve özenilmiş başvurulara da değer verilecektir. Başvuru için, http://www.catastrophe-gaming.com/recruitment adresi kullanılabilir. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar