Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hayır kişisel sebeplerden dolayı kaçtım KİMSE BENİ SEVMİYOR
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Sende de hiç iş yok. İki taraf da noob ondan kaçtım diyecektin. Sabahın 5'inde eğleniyorduk ne güzel...
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 gir oyuna da farm ye eğlenirsin, aa düdük makarnasıba bak gece 5'te sizi mi eğlendiricem sdf dişlerimi de fırçaladım yatıyorum zaten bbz
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Oyuna girersem yenileceğimi varsaymışsın. ;) Konuya dönersek, Karak-Azgal Order da yatmış. :P
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bir sorum var, bugün arkadaş warlord body armor, shoulders ve helm vendordan alınmıyor filan dedi, ne kadar doğru bu? wardbde de o parçaları göstermeyince merak ettim, eğer öyleyse 4+ warlord için inanılmaz şanslı olmak gerekiyor.
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 arcane said: Fuzulee nüfüs sayımları Destruction'ı ekran görüntüsünde Medium yakalayarak yapılmıyor :D Kacinci kez gordum yav insaf :D Hayir renown bonus kalkmasin, tam tersi orda bir de kirmizi top gormek istiyoruz. Soyle rr80'lerden bir warband kurup kapismak ister gonul. Ruya takimi gibi :D gerci 1-2 saat sonra 2 taraf da high olmustu. benim modem surekli kendini resetlediginden (ya da baglanti kesildiginden de olabilir) her 20 dakikada bir logon oluyorum da. Sam said: yetişkin, sağlıklı bir homo sapiens ortalama 8 saat uyur. 8 saatlik uyku 30dk'lik protestodan %1600 daha uzun sürüyor. (:P) destro'nun da sagliksiz oldugunu dusunmuyoruz, sadece uyku referans noktaları farkli, benim hedef kitlem sabah 04'te foruma mesaj atip, 06'da kilitleniyor diyen arkadaslar (:P) ben yokken kitlemeyi basariyor adamlar, ben olsam bir de artik gorun siz orderin halini.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sabah 4'te foruma mesaj atan insanlar norm olmadığı gibi kitleme işlemi iki saate kadar sürebiliyor bilindiği üzere. :)
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Marl0_on said: bir sorum var, bugün arkadaş warlord body armor, shoulders ve helm vendordan alınmıyor filan dedi, ne kadar doğru bu? wardbde de o parçaları göstermeyince merak ettim, eğer öyleyse 4+ warlord için inanılmaz şanslı olmak gerekiyor. Belt Gloves Boots Jewel vendor, gerisi drop. Full Warlord hayal yani.
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 e warlord crest cok ise yarayan bir sey degil o zaman.
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Warlord body,shoulders,helm Altdorf veya IC stage 2 PQlarında gold bagten dusuyor.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fuzulee said: e warlord crest cok ise yarayan bir sey degil o zaman. Aynen öyle abi. Crestleri nasıl toplayacağız diye düşünüyordum, bop olup vendorda satılanlar toplam 5 crest, çok sayılmaz. Şimdi o stage 2 nasıl olacak diye düşünüyorum, onun da sonu Tyrant açıkçası hehe.
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ben de bir süredir invaderlar bunca zaman aldıysa warlordlar yalan diyordum da işte, en azından crest toplama derdi olmucak, halihazirda 6 tane warlords crest var zaten.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 3 Order fortunda da başarısızlık hmm. :P
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ben yapmam gerekeni yapıp lordlara tankladım. chopchoplar yetemedi ayık kalmaya. =p
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 biz altdorf beklerken fortlara saldıran bile olmadı heh. saldırıp da başarısızlık olsa neyse. toplam 2 saate yakın ipod'la sörf yaptım üç fort'ta.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Gameboy falan mı alsam cidden öyle anlarda ne iyi olurdu ya.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ah ah wow'da 2 saat wsg sırası beklerken olsaydı diyorum keşke psp.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ilk denemelerde hep vardım, sonrasında geri koşmaya üşenip zone değiştirdim. ama bugün destronun durumu pek üzücüydü.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 206 kişiyle drakebreaker's bastınız, client göçtü. geri geldiğimde 15sn sürdü ata binmem heh. cidden üzücü. (:P)
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Fuzulee bak bakalım nüfus ne alemde :D İşte Saruman'ın Mordor ordusu: http://i25.tinypic.com/8zg0aw.jpg Kalenin iç kapısında biriken güruha dikkat, name taglerden karakter modelleri gözükmüyor. Oilcibaşı ümidi kesmiş, kazan sabit. Zahmet etmeyin, addonlar saymış, 208 kişi. http://i32.tinypic.com/10ymav8.jpg Bu da birazdan paspas olacak Order defansı. Guild chatten anlaşılacağı gibi inançmetre sıfırı gösteriyor. http://i29.tinypic.com/2igdudj.jpg En üst kattan var gücümle heal basarken bana ulaşan ilk destro forumumuzun gururu Chamatalion oluyor. Kendisi beni healer specken çok sever. O lagda knockback deniyorum ancak gol olmuyor. Hatta say'den GOOOOL diye bağırıp ekran görüntüsü alacaktım, hayallerim vardı... Grubumdan eser kalmayınca bir kill eksik alsınlar diyerek olay mahalinden uzaklaşıyorum. Kaleden atlayıp, düşmandan uzaklaşıp derin bir nefes alıyorum. 208 destrodan kurtulmuş olmama rağmen Healing Boon'a ulaşmak için gereken ikinci atlayışta nereye ineceğimi kestirmeden zıplayınca düşerek ölüyorum. Swarley AHHHHHHHHHHHHH
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 (tu) nasıl da ağzına ağzına vurmuş kalkanı, helal ege fsd
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Vuramadı ki olm lag vardı ehueh :D
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 dünde tier 3 te 4 warband dest ile köse kapmaca oynadık adamlar bizim zoneye gelir gelmez kacıyoruz felan oda güzeldi
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ah soyle bi teknoloji olsada butun serverlar merge olsa.
Öne çıkan mesajlar