arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Eski topik patlamış. Yenisini açın geri gelince birleştiririz dediler. Sam'den ricam realm başlıklarını sticky yapması. Konuya dönelim, Order bariz dövüyor. Sabah 6'da Altdorf yapmak zorunda kalıyorsunuz eheuh. Guild olarak CIR ile 6v6, 12v12 duel yaptık. Bir güzel dövdüler. Gerçi aramızda sandığım kadar fark yokmuş. (td) CIR'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 order dövüyor mu, euhe. sabah sabah 50 kere fortress kapısına dayanıp eli boş dönen biz değiliz. =p bugün özellikle fell landinge tank wallda 7~8 tank vardı da yine geçemediniz. order olmuyor, olamıyor. hala niye bonus alıyor kimse yetebilmiş değil şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Yine bugün CIR warband pug tank wallu geçemedi. Sabah 6 Altdorf çok şey anlatıyor ehuehu belki de bonusu size vermeliler sosyal yardım hesabı :P Senaryoda da pataklıyoruz, yalanım yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 abi CIRu gözünüzde büyütmeyin bu kadar, bir iki abartı karakter var guildde, onlar da oynamıyor zaten şu an. yeni aldıkları tiplerin çoğu benden bile düşük gear, renowna sahip. şu an destructionda all starz kıvamında takılan bir guild de yok zaten. order - destruction konusunu da icye ulaşabildiğiniz zaman konuşuruz. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 RvR'da gayet iyi durumda CIR şu an. Evil inc, Vitas falan bunlar da iyi işler yapıyor ama şu son 2 haftada CIR kadar efektif değiller bence. Dün değil önceki gün ICdeydik. Haftalardır IC görememiş Order eze eze ilerledi, boş yere konuşmuyorum :D Bugün de fortlara kadar pushladık. Defans mı oluyor dövmek, tank wallu kurup aoelemek için dövüyor denemez herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 o gün ezmesinin tek nedeni ICde magusları izliyor olmamızdı. gelecek benzeri organizasyona kadar kapısını bile göremezsiniz muhtemelen ICnin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Görünen o ki görsek de yaranamayız, bahaneler hazır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Yine herkes uyurken Altdorf hazırlıkları başlamış. Bizim grup yatmadan senaryolardan VP yok size ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 500, 500, 500 ala ala maçları reikwald'a sokmadık sizi ehe. selam bu arada marlon, demin aynı maçtaydık. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ahah /cheer yapınca düşünmüştüm acaba sam mi diye. =p edit; savunacam diye uğraştığım zamana pişman oldum, reiklandi kilitleyip, kadrin valleyye geçti herkes, e fortress diyince de biz yetoyuz diyip çekildiler köşelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Yalnız nedir Blackguardlardan çektiğim. Sen bir, Incubi 2, Asrok 3. Öldürmüyorsunuz ama süründürüyorsunuz. O debufflar üzerimde böyle Superman'e kriptonit basar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 heal spece döndün heralde debufflardan yakındığına göre, yoksa bg olarak en çok dps spec amler canımı yaktı şimdiye kadar. =p inanılmaz bir rangeiniz var zaten, bugün daha nickini hatırlamadığım bir amin yanına ulaşana kadar %40ın altında hpim kalmıştı, sonrasında hpsi bir iki gidip gelmesine rağmen yetemedim. aslında yanılmıyorsam skillerinizin çoğu curse (ailment ya da hex de olabilir aslında, ama curse daha mantıklı geldi) olarak geçiyor, etrafımda ne zaman bir archmage olsa banish weakness 1200~1500ün altında hp restore etmiyor. ama kısa sürede banish weaknessa yeticek kadar morale build edebilmem pek mümkün değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 1.3.0b ile biraz DPS denedim moral bozdu, malum felaket nerflendi. Gerçi top3'deydim hep. Ondan beri healerım. Muhtemelen Wisterie'dir bahsettiğin AM. Sandstorm staff bulmuş, iyi vuruyordur. Range standart, 100 feet. Curse yok, hep Hex. 4 dot var, banish weakness süper yani. Yalnız son patchten itibaren -10% defans şansının yanına -15% disrupt -15% block geldi yani tank falan dinlemiyor. Bir nevi glass cannon olduğundan ofansif yaklaşmak lazım. 2 handi çekip ne varsa girmek kazanmanın tek yolu. Tabii henüz ortada öyle oynayan kimse yok ama full life tap spec de mümkün oldu son patch ile. İşte onu 1v1'de ne alır, nasıl alır bilemiyorum ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paganwarrior Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 son günlerde order daki değişiklik hasta ediyor beni.nüfus patlaması mı yaşadı ne. nereye gitsem hep kalabalık.Bunun birde bizim tarafta warcamp te piknikcilerinde sucu var. lanet olsun onlara ... :) bu arada magus festivalinde şehir basmakda hic etik degildi.cevabı verildi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sanki 30 dakikalık etkinlik sırasında kitlendi o 6 tane zone heh. öte yandan kılıç kuşananın, oyun oynayanın, şehir basanın. siz sabahın altısında millet uyurken gelince etik oluyor ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ee sabahin altisinda girilen altdorf kac dakkada kitlendi,siz kac saat uyuyorsunuz? :D hadi bakalim :P bu arada an itibari ile herhangi bir yabanci siteye giremiyorum. baska patilerde de ayni sorun var mi? Edit aha toparladi, bizim santrallerde birsorunvar heralde oluyor arada bir. Bu arada Server durumu ile ilgili olarak [img=http://img122.imageshack.us/img122/4808/serverdurumu.th.jpg] o mavi nokta ne kadar manidar duruyor degil mi high'in yaninda. artik ilgili kisilerden biri baksa su acilis ekranina da su komiklik gecse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yetişkin, sağlıklı bir homo sapiens ortalama 8 saat uyur. 8 saatlik uyku 30dk'lik protestodan %1600 daha uzun sürüyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Fuzulee nüfüs sayımları Destruction'ı ekran görüntüsünde Medium yakalayarak yapılmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Order yattı, saldırabilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi order playerların çoğu 12 yaşında diye niye biz suçlu oluyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Aynı şekilde Destruction'ın sabah çizgifilmlerini yakalamak için bu kadar erken kalktığı söylenebilir ama konuyu K8P topiki seviyesine indirmek istemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 off seviyesizliğe bak, iyi ki gitmişim karak-azgal'a :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yalnız seni haklı çıkartmak için elinden geleni yapıyor destro, sabahın köründe 2. keepi alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Saeros said: off seviyesizliğe bak, iyi ki gitmişim karak-azgal'a :p Ahaha yalnız şimdi farkettim. Norn'da hem destruction hem de order satıcı olduğunu düşünüyor. Acaba o sebeple mi Azgal'a kaçtın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar