Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MacLeod said:

Beleglor said:

PALAMUTLARA BAK AHAHAHAH
ANTU

tam komedi ya. kendi kendilerini rezil etti adamlar. son sayfalara doğru da alexin elanodan 3 gömlek üstün olduğunu iddaa eden adamlar var o ayrı epic fail.

bu arada HALDUN ağam büyüksün.

silmisler merak ettim muhabbetin tamamını...
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

cok bisi kacirmadin. GS elanoyu alirsa pipimi keserim, gs alamaz LOL aaha interin elinden nah kapar diye baslayan topic sonlara dogru ama alex >>>> elano falan olayina dondu sdfg.

Bi faça atarsın artıkın pipine
Mesaj tarihi:
Frantic said:

Azmodai said:

cok bisi kacirmadin. GS elanoyu alirsa pipimi keserim, gs alamaz LOL aaha interin elinden nah kapar diye baslayan topic sonlara dogru ama alex >>>> elano falan olayina dondu sdfg.

allah askina bidaha oku, sonra kendi yazdigini oku... sonra sen kes pipini.

allahim yarabbim.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

Frantic said:

Azmodai said:

allah askina bidaha oku, sonra kendi yazdigini oku... sonra sen kes pipini.

allahim yarabbim.

Azuahahahahhaa
Mesaj tarihi:
herif resmen ilk cumleyi okumus, heycan yapmis ve laf yetistirmis. pff. neyse kral transfer valla, daha iyi oyuncularin oncusu olur INSALLAAAAH.

yalniz ankaragucunun darius vasell'i getirmesi halen daha buyuk olay. belirtmek istedim sdfg.
Mesaj tarihi:
ya farketmez. eski de olsa ingiliz oyuncu getirdi herifler lige... hem de premier ligden hem de eski ingiliz milli takiminin forveti.

ama olsun elano da yakisir. Biz de bari kral bi defans alalim da seklimiz olsun.
Mesaj tarihi:
gsye gelen adam frikik atamıyo abi kim var hagiden sonra frikik golu atan? lincolnun her vurduğu giriyo dediler 2 senede 1 kere frikik golu attı oda bu sene fenere sayılmayan.
Mesaj tarihi:
ANTU süperdi gece ya. bi haber sitesi Galatasaray'ın Elano'yu Manchester United'dan aldığını iddia etmiş. ANTUdaki sazanlar da bunu görüp "GS Elano'yu alsın Taksim de çıplak gezicem" falan yazmışlar... sabahın 5inde gülme krizine soktular beni.

sonlara doğru "topic patladı silin artık şunu" demeye başlamışlardı bıraktığımda=)
Mesaj tarihi:
o taksimde soyunurum diyen eleman sonra abi kendimi ahmet çakar gibi hissediyorum lütfen silin topici diye dil döküyordu. allahtan topici hemen silmediler de SS leri aldılar zamanında.

bu arada GS nin hiçbir transferine bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. hagiden sonra gerçekten tarihinin en iyi transferlerinden birini yaptı haldun. daha düne kadar umutsuz konuşan arkadaşlar birden acaip bir heyecan içine girdi bu transferden sonra.
Mesaj tarihi:
elano ; gökhan zan - servet - sabri den oluşan defans hattını görünce napıcak ben hala onu düşünüyorum :D

D RC lazım galatasaraya , acil olarak. ama bu haldun onun da gider alınabilecek en iyisini alır gelir , korktum valla bu adamdan.
Mesaj tarihi:
oha brezilya maçlarında duran topları falan bu kulalnıodu.çok beğendiydim orda adamı.keşke böle orta yapan falan adam olsa bizde dedim.

defans transferi gelmiyecek o zaman.

forvet te lzm bize.barosa bişi ols boku yedik
Mesaj tarihi:
forvette nondaya da razıyım.yasere bile razıyım.yaser atmasa gider kwewell keita arda gol atar

ama defans lutfen ya.içimiz rahatlasın bi defans alın
Mesaj tarihi:
Abi balkona çıkıp bağırmak istiyorumm ne güzel iş bu ya sabah kalkıyorum elano gs de diye haber geliyor süper lan ahahaha

edit: antudakiler de üzülmüş baya yazık eheh
Mesaj tarihi:
balon said:

kale: leo franco

defans: emre güngör(sabri) - emre aşık -servet çetin-hakan balta

libero : linderoth(mehmet topal)

orta saha: keita-elano-arda-kewell

forvet : baros

tam olarak barselona taktiği 4-3-3 olucak lakin burda en büyük iş elano ve ardaya düşer .bi iniesta ve deco kıvamı bir şeyler gerekiyor elano ve arda'dan.

defans yanlış
sabri servet gökhan hakan olacak %99 eğer neil falan alınmazsa
Mesaj tarihi:
Emre Güngör eğer sakat olmazsa bu sezon Servet ile her türlü oynar o defansta...Daha çabuk ve hızlı Servet ile iyi bir ikili olurlar,Gökhan Zan ve Servet ikilisi biraz korkutuyor insanı...
Emre Aşık'ın da geçen sene gayet iyi maçlar çıkardığını unutmamak lazım..Kadıköy'de oynatma yeter Emre'yi...
  • Yeni Oluştur...