Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 MacLeod said: Beleglor said: PALAMUTLARA BAK AHAHAHAH ANTU tam komedi ya. kendi kendilerini rezil etti adamlar. son sayfalara doğru da alexin elanodan 3 gömlek üstün olduğunu iddaa eden adamlar var o ayrı epic fail. bu arada HALDUN ağam büyüksün. silmisler merak ettim muhabbetin tamamını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Azmodai said: cok bisi kacirmadin. GS elanoyu alirsa pipimi keserim, gs alamaz LOL aaha interin elinden nah kapar diye baslayan topic sonlara dogru ama alex >>>> elano falan olayina dondu sdfg. Bi faça atarsın artıkın pipine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ne alaka anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 elano lan! çocuk kestirir. haldun galiba boğaza rakı balığa getiriyo topçuları önce, başka türlü nası ikna edilir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Frantic said: Azmodai said: cok bisi kacirmadin. GS elanoyu alirsa pipimi keserim, gs alamaz LOL aaha interin elinden nah kapar diye baslayan topic sonlara dogru ama alex >>>> elano falan olayina dondu sdfg. Bi faça atarsın artıkın pipine allah askina bidaha oku, sonra kendi yazdigini oku... sonra sen kes pipini. allahim yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Azmodai said: Frantic said: Azmodai said: cok bisi kacirmadin. GS elanoyu alirsa pipimi keserim, gs alamaz LOL aaha interin elinden nah kapar diye baslayan topic sonlara dogru ama alex >>>> elano falan olayina dondu sdfg. Bi faça atarsın artıkın pipine allah askina bidaha oku, sonra kendi yazdigini oku... sonra sen kes pipini. allahim yarabbim. Azuahahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 herif resmen ilk cumleyi okumus, heycan yapmis ve laf yetistirmis. pff. neyse kral transfer valla, daha iyi oyuncularin oncusu olur INSALLAAAAH. yalniz ankaragucunun darius vasell'i getirmesi halen daha buyuk olay. belirtmek istedim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 vasselin teknik özeliklerinde 12'den yüksek yok, 12 12 12 9 9 9 9 9 diye gidiyo FM'de, yaramaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ya farketmez. eski de olsa ingiliz oyuncu getirdi herifler lige... hem de premier ligden hem de eski ingiliz milli takiminin forveti. ama olsun elano da yakisir. Biz de bari kral bi defans alalim da seklimiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 gsye gelen adam frikik atamıyo abi kim var hagiden sonra frikik golu atan? lincolnun her vurduğu giriyo dediler 2 senede 1 kere frikik golu attı oda bu sene fenere sayılmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ANTU süperdi gece ya. bi haber sitesi Galatasaray'ın Elano'yu Manchester United'dan aldığını iddia etmiş. ANTUdaki sazanlar da bunu görüp "GS Elano'yu alsın Taksim de çıplak gezicem" falan yazmışlar... sabahın 5inde gülme krizine soktular beni. sonlara doğru "topic patladı silin artık şunu" demeye başlamışlardı bıraktığımda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 o taksimde soyunurum diyen eleman sonra abi kendimi ahmet çakar gibi hissediyorum lütfen silin topici diye dil döküyordu. allahtan topici hemen silmediler de SS leri aldılar zamanında. bu arada GS nin hiçbir transferine bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. hagiden sonra gerçekten tarihinin en iyi transferlerinden birini yaptı haldun. daha düne kadar umutsuz konuşan arkadaşlar birden acaip bir heyecan içine girdi bu transferden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 elano ; gökhan zan - servet - sabri den oluşan defans hattını görünce napıcak ben hala onu düşünüyorum :D D RC lazım galatasaraya , acil olarak. ama bu haldun onun da gider alınabilecek en iyisini alır gelir , korktum valla bu adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 oha brezilya maçlarında duran topları falan bu kulalnıodu.çok beğendiydim orda adamı.keşke böle orta yapan falan adam olsa bizde dedim. defans transferi gelmiyecek o zaman. forvet te lzm bize.barosa bişi ols boku yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bisi olmaz. ayhani cikersiniz ileriye oynar orda sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ya da sarbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 forvette nondaya da razıyım.yasere bile razıyım.yaser atmasa gider kwewell keita arda gol atar ama defans lutfen ya.içimiz rahatlasın bi defans alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sabri format oynar sonra tüm GS taraftari toplu intihara ya da linç girişimine kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Abi balkona çıkıp bağırmak istiyorumm ne güzel iş bu ya sabah kalkıyorum elano gs de diye haber geliyor süper lan ahahaha edit: antudakiler de üzülmüş baya yazık eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 transferin açıklanış saati de 03.12 deli şeyyapmış gibi. gasteleri falan atlatmak için yaptılar belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 balon said: kale: leo franco defans: emre güngör(sabri) - emre aşık -servet çetin-hakan balta libero : linderoth(mehmet topal) orta saha: keita-elano-arda-kewell forvet : baros tam olarak barselona taktiği 4-3-3 olucak lakin burda en büyük iş elano ve ardaya düşer .bi iniesta ve deco kıvamı bir şeyler gerekiyor elano ve arda'dan. defans yanlış sabri servet gökhan hakan olacak %99 eğer neil falan alınmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Emre Güngör eğer sakat olmazsa bu sezon Servet ile her türlü oynar o defansta...Daha çabuk ve hızlı Servet ile iyi bir ikili olurlar,Gökhan Zan ve Servet ikilisi biraz korkutuyor insanı... Emre Aşık'ın da geçen sene gayet iyi maçlar çıkardığını unutmamak lazım..Kadıköy'de oynatma yeter Emre'yi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Masquerade said: ahaha doğru çok doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar