Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabancı vs Koç

Aral

Öne çıkan mesajlar

Koç Elektrik-elektronik %50 burslu,Sabancı burssuz tutuyo.Sabancının müh. fakültesinden babamın tanıdığı birçok hoca var,güveniyo onlara.Gogo Sabancı diyo.Benim de eski takımdan(Istanbul Cavaliers) tanıdığım birçok adam var Sabancılı çoğu memnun gelebilirsin diyolar. Diğer yandan Koç ta iyi bi üni. ve orda burslu okuyorum diyebilcem en azından.Bu konuda bir de sizin fikrinizi alıyim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Yok direk böyle :) Ömrümde ders çalışmamış bi adam olarak çok pis fail oldum Sabancı'da. Koç'a gitseydim keşke dediğim bile oldu ya :(

dostum o dediğin üniversite hayatı. koç'a da gitsen sabancıya da gitsen sütçü bir takım din adamlarının üniversitelerine de gitsen ders çalışmak zorunda kalacaksın bir süre sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Sabancı bariz ayrı bi okul ya. Ders çalışmak gerekir her yerde ama sonuçta Sabancı'nın baya zor bir okul olduğu gerçeği değişmiyo

her okulda "abi elektronikte bi arkadaşım var saçları beyazlamış, makina 3. sınıfta alttan 36 dersi var bi elemanın, inşaatın statik sınavında çocuğun biri mal gibi kaldı hastaneye kaldırdılar sürmenaj falan diye" tarzı muhabbetler dönüyor. sanırım arkadaş çevren sadece su'lulardan oluşmakta.
ha sabancıya kolay falan demiyorum yanlış anlaşılmasın, gitmeden bilemem şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

abartmaya gerek yok o kadar "off sabancı chok zor" falan diye. hele sadece birinci sınıfı okumuş biri olarak.
olması gereken zorluk seviyesini liseye ayarladıysanız kafanızda, evet zor. ama öyle hiçbir yerde göremeyeceğiniz bir zorluk falan yok.

ama kısmen ortak dersleri ve bölümden tanıdıkları olan biri olarak söyleyeyim, elektronik mühendisliği bölümü -dersler açısından- sabancıdaki mühendislikler içinde en zoru diyebilirim. ama tavsiye ederim.
koç nasıldır pek bilmem, kıyaslayamam. gerçi kıyaslayanların çoğu iki bölümü birden tanımıyo bence :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...