Aral Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Koç Elektrik-elektronik %50 burslu,Sabancı burssuz tutuyo.Sabancının müh. fakültesinden babamın tanıdığı birçok hoca var,güveniyo onlara.Gogo Sabancı diyo.Benim de eski takımdan(Istanbul Cavaliers) tanıdığım birçok adam var Sabancılı çoğu memnun gelebilirsin diyolar. Diğer yandan Koç ta iyi bi üni. ve orda burslu okuyorum diyebilcem en azından.Bu konuda bir de sizin fikrinizi alıyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 sabancı kesinlikle, orda da burs alabilirsin hem eğer çalışkan bi öğrenciysen =) %50den fazlası burslu sabancıda. öğrenci profili falan da güzel sabancıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Evet mesela ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Tembelsen Koç, çalışkansan Sabancı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 tembelsen koçu hiç düşünme bile. elektrik elektronik zaten okulun en zor bölümü, ki koç düzenli çalışma bekleyen sisteme sahip bir okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Tembelse ölsün o zaman. Sabancı en zor okul ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Eğer maddi açıdan bir problemin yoksa Sabancı derim. Ayrıca dersler kolay, çok kastırcaklar gibi şeyler düşünme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Bak benim gazıma herkes şahit oldu. Uzak durun bu okuldan ya, daha bir şey demiyorum yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 nileppezdel said: Tembelse ölsün o zaman. Sabancı en zor okul ya :D bu iki okulu istiyorsa tembel olmasın, ölmesine gerek kalmaz :) ikisinde de çalışman lazım ama çalışmana değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bildiğim kadarıyla sabancıda elektronik yok mekatronik var. elektronik mühendisi olmak istiyorsan koça git işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 nileppezdel said: Tembelsen Koç, çalışkansan Sabancı.. tam tersi olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Deacon said: bildiğim kadarıyla sabancıda elektronik yok mekatronik var. elektronik mühendisi olmak istiyorsan koça git işte. Yanlış biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Yok direk böyle :) Ömrümde ders çalışmamış bi adam olarak çok pis fail oldum Sabancı'da. Koç'a gitseydim keşke dediğim bile oldu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 çalışmıyorsan koçta da fail olurdun muhtemelen, tüm dönemi tekrarlayan insanlar tanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Ben aynen onu burada yaşıyorum. Ama Sabancı daha iyi ve daha zor bi okul. Zora gelebiliyorsa tabii ki Sabancı yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 koç'a girmesi kolay, çıkması zordur, söyleyeyim dedim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Sabancı çok güzel de, elektronik demişsin. Sabancıdaki elektronikçiler biyerden sonra bitkisel hayata giriyor, en ağır bölümü üni.nin aman diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 koçtan çıkmanın nesi zor be hahahaha sabancı koçu ezer geçer. btw no offense koça gidenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 nileppezdel said: Yok direk böyle :) Ömrümde ders çalışmamış bi adam olarak çok pis fail oldum Sabancı'da. Koç'a gitseydim keşke dediğim bile oldu ya :( dostum o dediğin üniversite hayatı. koç'a da gitsen sabancıya da gitsen sütçü bir takım din adamlarının üniversitelerine de gitsen ders çalışmak zorunda kalacaksın bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Sabancı bariz ayrı bi okul ya. Ders çalışmak gerekir her yerde ama sonuçta Sabancı'nın baya zor bir okul olduğu gerçeği değişmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 diğer okulların hepsine gitmiş gibi konuşuyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Sabancı Elektronik iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 nileppezdel said: Sabancı bariz ayrı bi okul ya. Ders çalışmak gerekir her yerde ama sonuçta Sabancı'nın baya zor bir okul olduğu gerçeği değişmiyo her okulda "abi elektronikte bi arkadaşım var saçları beyazlamış, makina 3. sınıfta alttan 36 dersi var bi elemanın, inşaatın statik sınavında çocuğun biri mal gibi kaldı hastaneye kaldırdılar sürmenaj falan diye" tarzı muhabbetler dönüyor. sanırım arkadaş çevren sadece su'lulardan oluşmakta. ha sabancıya kolay falan demiyorum yanlış anlaşılmasın, gitmeden bilemem şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 abartmaya gerek yok o kadar "off sabancı chok zor" falan diye. hele sadece birinci sınıfı okumuş biri olarak. olması gereken zorluk seviyesini liseye ayarladıysanız kafanızda, evet zor. ama öyle hiçbir yerde göremeyeceğiniz bir zorluk falan yok. ama kısmen ortak dersleri ve bölümden tanıdıkları olan biri olarak söyleyeyim, elektronik mühendisliği bölümü -dersler açısından- sabancıdaki mühendislikler içinde en zoru diyebilirim. ama tavsiye ederim. koç nasıldır pek bilmem, kıyaslayamam. gerçi kıyaslayanların çoğu iki bölümü birden tanımıyo bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 çoğu okul zor, lise biterken üniversiteye kapak atıyoruz rahatlıcaz eyooo gazı sebebiyle afallanılıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar