hozceri Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dl leri yukleyebilmek icin 3 kere yeniden kurdum oyunu yeniden indiriyor dl yi bu seferde kurulmazsa lanet olsun aldigim orjinal oyuna bide dl yaparken versionlar kirmizi yazi ile cikiyor bunun sebei nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sostizm said: Eveeeetttt...... inatla başlamayayım başlamayayım diyordum, sanırım direnemeyeceğim. Ben Archer çok severim. ama sanki bu uzuuuun sayfalar boyu yazının bir yerinde "archer hariç" her **** iyidir gibi bi laf okumuştum. Bodos worrior sevmem. Var mı deneyimlilerden Şöyle oynarsan çok zevkli olur, şöyle oynarsan kolay olur diyecek? Bu kadar büyük bir oyuna bu tarz sorular ile yaklaşmak ayıp oluyor ama - durun bakalım belki bir iki başla bırak yaparım. ben warrior - two handed bile biçe biçe ilerlemiştim valla. nightmare'de oynamıştım, arka arkaya öldüğüm yerlerde oldu rahat geçtiğim yerlerde. ama mage template'leri deli oluyor, en rahat mage ile oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hozceri said: dl leri yukleyebilmek icin 3 kere yeniden kurdum oyunu yeniden indiriyor dl yi bu seferde kurulmazsa lanet olsun aldigim orjinal oyuna bide dl yaparken versionlar kirmizi yazi ile cikiyor bunun sebei nedir DLC'leri şuradan indirebilirsin; http://pastie.org/pastes/682818 bunları yukarıda dediğim gibi daupdater.exe'yi kullanıp manuel olarak yüklemen gerekiyor ve sistemdeki dil seçeneğini ingilizce yapman gerekiyor bunlardan sonra çıkan bir dlc daha var ama hiç uğraşmaya etmeye değmez onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yau grafiklerin hafif böle bulanık gibi olması oyunlamı ilgili ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 -Deno- said: sostizm said: Eveeeetttt...... inatla başlamayayım başlamayayım diyordum, sanırım direnemeyeceğim. Ben Archer çok severim. ama sanki bu uzuuuun sayfalar boyu yazının bir yerinde "archer hariç" her **** iyidir gibi bi laf okumuştum. Bodos worrior sevmem. Var mı deneyimlilerden Şöyle oynarsan çok zevkli olur, şöyle oynarsan kolay olur diyecek? Bu kadar büyük bir oyuna bu tarz sorular ile yaklaşmak ayıp oluyor ama - durun bakalım belki bir iki başla bırak yaparım. ben warrior - two handed bile biçe biçe ilerlemiştim valla. nightmare'de oynamıştım, arka arkaya öldüğüm yerlerde oldu rahat geçtiğim yerlerde. ama mage template'leri deli oluyor, en rahat mage ile oynanıyor. evet spirit healer+arcane warrior mage olarak ben tank alister leyla cüce baya güzel yardırmıstık sustained dps + tank&spankla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Arcane war veya blood mage nasıl olunuyor bilgi verebilicek varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Arcane warrior pasif ability açan melee tank sınıfı. Blood mage cc ve damage veren düz mage gibi oynanan bi class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Arcane warrior için bir flask buluyorsun, içindekini özgür bırakman lazım tam olarak hangi haritada olduğunu hatırlamıyorum. Blood mage için ise zehirlenmiş olan karakteri kurtarmak için demon diyarına yolculuk ettiğinde karşına çıkan scubbus ile pazarlık yaparak edinebiliyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 axedice said: Arcane warrior pasif ability açan melee tank sınıfı. Blood mage cc ve damage veren düz mage gibi oynanan bi class. q i yaptım bi tane verilebilicek skill varda arcane warior acık görünmüyor daha lvl 12 yim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Calisan bi trainer bilen varmi benim bulduklarimin hicbirini calistiramadimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 trainer mı? oyun hard seviyesinde bile kolay yaw, gerek yok trainera cidden, hem zaten oyunun kendi hileleri var galiba aktif edilebilen :) gold problemi diyorsan oda sorun olmuyor ilerde, satıcılardaki her silahın/zırhın daha iyisi çıkıyor questlerden yaratıklardan zaten, cebinde 300-400g fazlayla bitiyor oyun, hilelik bişi yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 nightmarede bitirdimde tekrar bitiricem hizlica save load etmeden bitirim diyorum bi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 arkadaşlar 128mb paylaşımlı ramli pixel shader 2.0 destekli ekran kartında çalışır mı bu? 7 gb yükten kurtarcanız beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Calismaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 acilmayi reddeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Hiç sanmam. Ağır bi oyun baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ya bir kaç sitede bariz bi şekilde gördüm 128mb ekran kartı falan diyordu da ondan soruyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Arkadasim israr etme iste calissa dukkan senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kimsenin birşeyde ısrar ettiği yok arkadaşım. açıklamasını yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 cidden test etmistin simdiye kadar :P min req. sozde 128 mb, calistirmasi lazim ama aglarsin buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 MrLevie said: arkadaşlar 128mb paylaşımlı ramli pixel shader 2.0 destekli ekran kartında çalışır mı bu? 7 gb yükten kurtarcanız beni. hayatta çalışmaz. çalışsa da yüzüne bakılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 eee expansion cıkmıs ? awakening ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 malum mekanlarda oyun gozukuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Çıkmış evet :p 2GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Steam e uyuz oldum yanlız, dragon age i oradan almıştım şimdi expansion da steam den olmak zorundaymış beyefendiler 39.99 fiyat koymuşlar birde pre-order bonus diye birşeye tenezzül dahi etmemişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar