Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 oyunu indirmeye basladim da bisey sorucam hazir topigi var hangi rpg oyununa benziyo karakter kontrolu buyuler vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Baldurun kotorlaştırılmışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ya benim anlamadıgım stance ler acıkken stamine kalmıyo skill kullanamıyorum, stance kullanmadan da cok az damage vuruyorum nedir bunn caresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Tercih etmek birisini, care yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 tüm stanceları açma mesela. sta yemeyen bufflar var. onlar her zaman için daha iyi. sürekli sta yiyenlerden bence. skiller çok önemli çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 abi bu ne ya bi daha ki sefere paticikle aynı anda başlicam olmuyo böyle. 247 sayfa ne konuştunuz nereden dahil olayım. ben daha yeni oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 az bekle expansionda dahil olursun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 mageimi ne yapsam bilemedim gittim cocugu satıp demondan blood mage örendim doğrumu yaptım acaba sdgghdg8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 çocuğu satmadan blood mage olabiliyorsun halbu ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Diyor ki: Return to Ostagar is now available for the PC and the Xbox 360. Yep, the Dev team worked extra hard to make sure PC users were able to get to play Return to Ostagar this weekend just like Xbox 360 players. http://dragonage.bioware.com/addon/rto ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 knoxville said: abi bu ne ya bi daha ki sefere paticikle aynı anda başlicam olmuyo böyle. 247 sayfa ne konuştunuz nereden dahil olayım. ben daha yeni oynuyorum Ben üşenmeden 212 sayfa okumuştum başlamadan önce..mo-mo-mo-monster read! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Oce4n said: Diyor ki: Return to Ostagar is now available for the PC and the Xbox 360. Yep, the Dev team worked extra hard to make sure PC users were able to get to play Return to Ostagar this weekend just like Xbox 360 players. http://dragonage.bioware.com/addon/rto ::o evet cikti ve boyle turkce karakterler olmadan yazmaya basladik yine, neden cunku EA/Bioware halen DLC sorununu cozebilmis degil, once butun dil secenekleri ingilizce yapilacak tekrar, sonra dlcyi oyunun indirmesi beklenecek ki indirmiyor adam gibi, sonra buyuk bir ihtimal 5 dolar verip aldiginiz 400 bioware puani ile satin aldiginiz dlc oyun icindeki menude unauthorized olarak gorunecek falan filan adamlar oyun teknolojisini gelistirdikce gerizekalilik dereceleri de logaritmik olarak artiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Bioware'in support falan umrunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bu iğrenç dlc, oyundan content kesme ve 3 ayda expansion mantığı yüzünden EA dan bir daha orjinal oyun almıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Kaede said: bu iğrenç dlc, oyundan content kesme ve 3 ayda expansion mantığı yüzünden EA dan bir daha orjinal oyun almıycam bende sirf dlc icin orjinal amistim, harbi bir ise yaramadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 lvl 25 arcane warrior yaptım gururluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 format atarken save gameleri sildim, ağlıyorun şu an. edit: oyunda yaptığımız seçimler expantionu etkilicek mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bence etkiler me2'deki gibi, sonuçta oyunun yapısı müsait aynı şekilde. hatta etkilemezse büyük hayalkırıklığı olur me2'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bende lvl 18 blood mage oldum.Oyun belkide hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri ama bazı çok anlamsız olaylar var. En saçması Oyunda item yok ya..nasıl bir mantıkla boyle yapmışlar bilmiyorum ama herkesi çatır çatır kesmeme rağmen hiç düzgün bir item düşmüyor.Artık oyun bitmek üzere hala özelliksiz itemlar düşüyor. Bide Archer bence çok güçsüz olmuş , melee ve mage'e kıyasla çok düşük dps veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 archerın defansif atış modu çok işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Sawer said: Bende lvl 18 blood mage oldum.Oyun belkide hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri ama bazı çok anlamsız olaylar var. En saçması Oyunda item yok ya..nasıl bir mantıkla boyle yapmışlar bilmiyorum ama herkesi çatır çatır kesmeme rağmen hiç düzgün bir item düşmüyor.Artık oyun bitmek üzere hala özelliksiz itemlar düşüyor. Bide Archer bence çok güçsüz olmuş , melee ve mage'e kıyasla çok düşük dps veriyor. lvl 18 oyun bitmek üzere nasıl oluyor ya :S sadece main quest üzerine mi gittin, level mi çok zor alınıyor, hikaye mi kısa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Ostagar eklentisi için yapılması gereken; sistemin bütün dil ayarlarını ingilizce yapın (US ya da UK farketmez), restart atın sisteme, Daupdater ile aşağıdaki linkten indireceğiniz dazip dosyalarını install edin manuel olarak, daha sonra yine dil meselesini eski haline döndürebilirsiniz... http://na.llnet.bioware.cdn.ea.com/u/f/eagames/bioware/dragonage/offers/DAO_PRC_OCP_1/DAO_PRC_OCP_1_1.1.dazip http://na.llnet.bioware.cdn.ea.com/u/p/eagames/bioware/dragonage/content/DAO_PRC_CP_1/DAO_PRC_CP_1_1.1.dazip tabi bu arada RtO paketini 5 dolar verip almış olmanız lazım sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Ostagarrrrrrrrrrrrr, kralı kurtaramadık bare zırhını kurtaralım dimi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 aöö dlc çıkmış, ogre ezmedi mi o zırhı yaw? yamuktur o :p mass effect bitsin, bakim buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bu "dragon age origin awakenings" diye bişy gelmiş ayrı bi oyun gibi satılıo amazonda fln war nedir ne değildir alan bilen duyan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar