Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Kampa döndüüm ilk an öpecem alskfjna O diil de bug buldum, her seferinde 750 xp alıyosun Şu Andraste'nin mezarının olduğu, önünde dragon falan kestiğin mekana questleri bitirdikten sora her giriş çıkışta 750xp geliyo. Söylendi mi bulundu mu bilmiyom da mutlaka bulan vardır şimdiye kadar ajkslfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Lopeth said: Xenocide said: Lopeth said: kız mısın ? asdfjhs bunu bana mı söyledin? öyleyse eğer hayır kız değilim sadece sıkılıyorum sdfgd yok oyunda kız mısın dedim, karakter babında aahha sdfg yok oyunda da erkek :) ama istemsizce aşırı beybifeys bişey açmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kingpin said: abicim daha ilk boss u öldüremiyorum oyunda. 120 kere oynadım 4 kişiyi sinek gibi eziyor bir tane ogre. bu ne dandik iş lan? ilk boss hakikaten çok zordu benim içinde. hatta bende burda bikaç defa galeyana geldim "nebiçim iş lan bu hep böle gitcekse bu oyun siesin" falan dedim ama öyle değil. o ilk zor anları atlattığında ilerisi daha rahat oluyor ekipman falan kurduğunda ki ekipman bulmaktada çok sıkıntı çekiceksin bi süre, para sıkıntında olucak falan ama bi nokta var işte ordan itibaren rahatlıyorsun :) istemsiz double post :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 vah vah kaldırmıyor oyunu bilgisayarım diyodum, hani kaldırıyodu da dehşet kasılıyordu sürekli, fanı değiştirdik fıstık gibi çalışıyor oyun euh, esas şimdi başlıyorum oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Xenocide said: sdfg yok oyunda da erkek :) ama istemsizce aşırı beybifeys bişey açmışım. suleyman vardi bizim aionda metroseksuel mage ayni suna benziyordu http://www.yenialbum.com/covers/TarikMenguc-Inadina35Derece.jpg kendileri areamasterzzz bide o geldi aklima rezil sulo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Kaede said: ya glitch ya working as intended ama bende hem morrigan hem leliana 100 ve love olarak bitti. ikisine de çadırım soğuk gız gel ısıt da diyebiliyordum lol bende de aynen öyle bitti, ikisi de love idi ve çadıra geliyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi 24 saat oyundasin, yeter, birak biraz. sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 lol ben mi :p yaw ayağımdan ameliyat oldum da evden çıkamıyorum yapacak bişe de yok böle takıldım kaldım achievementlarla uğraşıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ahah gecmis olsun, alttan firt firt cikiyo da steam seysi BlackRose is playing Dragon Age diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 lelianayla yatamayan tek adam bneim galiba ya resmen sırf o yüzden de tekrar oynamak istemiorum. Kaçırdım bi yerde questi ordan öncesinin save i nerde vs hiç bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben daha kimseyle obusmedim bile lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yaw windows 7 yukledim hic bisi calismiyo ayar oldum bi daha yuklesem caliscak mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 geçmiş olsun black, iyi bari oyalayacak bir oyun denk gelmiş. :) yalnız ilk ogreyi fazla abarttınız be, o kadar değildi. (:P) aslında potları göz kırpmadan dikebildiğiniz sürece normal zorlukta sıkıntı veren 1-2 mage grubu filan var oyunda ki los neredeyse hiç yapmadım, oyunun %90'ı da yapay zeka yönetti partiyi. sadece win teyzeyi healer olarak kullandığım düşünülürse öyle yıldıracak bir zorluk yok hani. icewind dale zamanlarını düşünüyorum da heh, karakterler yattı mı kalkmıyordu filan. iyiyiz bugün hayli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Kojiroh said: Kampa döndüüm ilk an öpecem alskfjna O diil de bug buldum, her seferinde 750 xp alıyosun Şu Andraste'nin mezarının olduğu, önünde dragon falan kestiğin mekana questleri bitirdikten sora her giriş çıkışta 750xp geliyo. Söylendi mi bulundu mu bilmiyom da mutlaka bulan vardır şimdiye kadar ajkslfa Ben farketmiştim o bug'ı mekan değiştirirken birden level atlayınca. :D Hatta bir an sömürmeyi de düşündüm ama sonra hadi oyunu doğru düzgün oynuyorum bozmayayım bunu dedim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 oha iyiymiş bug. bu arada respec mod'suz bu oyunun çok saçma olduğunu farkettim. morriganı healer yaptım rahat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 BonePART said: yaw windows 7 yukledim hic bisi calismiyo ayar oldum bi daha yuklesem caliscak mi acep ben win7 64 bit kullaniyorum aylardir, daha bir tane calismayan oyun veya program cikmadi karsima, en azindan dragon age icin problem yaratmiyor, ondan eminim. Bende leyla +100 warm'du, ama oyun boyunca asla konusma sansi vermedi bana.. Sadece giftler ve approvallarla ilerledi, ve opemedim bile :( zaten morrgainle olan olayi hic onaylamiyor, alistair'la konusuyolar hep.. Ondan sanirsam.. Bi de cuce oldugumdan dolayi olabilir tabii.. Haha buyuk ihtimal ondandir :p Onu bunu bilmem ama Mmorgain'le yatarken momentum acik kalmis, eger melee'de verdigi bonusu fiziksel aktivitelerdede veriyorsa dark promise falan yalan, o hatun beni birakamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 simdi ben sifirdan baslamayi dusnuyrumda napsam aceba human male mage baslicam morrigan mecburen olcak grupta onu healer yapsam + cold alsam leylayi rogue alsam alistari mi alsam yanina tank olarak yaw 4 cok boktan bi sayi 1 tane plot icin istedigin npc 1 tank 1 rogue 1 healer istiyorum 5 olsa yetcek alisin yerine kopek mi alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 köpek tank olarak çok geç açılıyor ve agro zor tutarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 o zaman alisle baslasam kopek levellasin sonlarda aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yada arcane warrior tanklayabiliyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ali iyidir ya 3 kız olsun partide feci geyik dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi iste leyla morigan alis bide ben male olcam 3 kiz nasil olcakki tank yok hatun wrymmdende biktim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 uzucu olan su ki alis ve morrigani deistiremiyorum resmen ikiside cok oneli plotta yane mumkun olsa bende gidip ne biliyim svenle oynayasim war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 mage oynıycaksan illa arcane warrior ol tek başına bitirirsin işte oyunu. kimin muhabbetini seviyorsan al yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abiler heryerin destegini aldım (mage elf cüce ve humanlar), ama hala denerimde sadece back alleyler, blood mage binası ve şu mamanın evi açık, 3 tane de q var 1 adam bulcam 1 saat mi ne bulucam fln. nasıl nedir? + köpek nerden alınıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar