nameless Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 soru bileyim de nox soriyim diyodum; sorulmuş :( acaip canım çekti yükliyim bare eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 crusader: no regret ten değil mi o ss ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 abi boku çıkmış bu ne arada 1 dk var estel direk ninjalamış. bide fizbanın dediğine doğru deyin bence adam admin banlar yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Revangelis said: ne biçim de ninjaladın estel (: revangelis devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 mm6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Ahah, fail olmuş biraz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 MM6 10 kere sorulsa yeridir. En kral rpg'lerdendi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mirage said: MM6 10 kere sorulsa yeridir. En kral rpg'lerdendi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hadi gece sorusunu ben soriyim. yine eski bi rpg. en krallardan olmasa da zamanı için güzel sayılırdı. en azından biz keyifle oynayıp bitirmiştik. bu character creation ekranı: bu da gameplay arayüzü: bu kadar zamandan sonra oyundan aklımda 2 şey kalmış. birincisi oyunun ortalarında bi yerlerde bir yaratık türüyle arkadaş olabiliyorduk. daha önce eobde falan allylar bulsak da savaştığımız bi türle daha sonra dostluk kurduğum ilk oyun olmuştu. belki de gecenin 3ü 4ü gibi bi saatte tek başıma ilerlemeye çalışırken bunlarla ahbap olduğum için çok etkilenmiştim. herneyse bi biçimde aklımda kalmış. diğeri de oyundaki bosslardan biri, medusa: oyunun medusa anlayışı bana çok komik gelmişti. hiç beğenmemiştim. oyunu electronic arts yapmış bu arada. platform da amiga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Black crypt, gerçi ben Eye of the beholder ı tercih ederdim yine =P 1-2 yi bayağı oynamıştım, 3 sırf pc ye çıkmıştı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 cCc3? Şaka bi yana, şu son iki sayfadaki oyunları M&M 6 hariç hayatımda hiç görmedim lan :( //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 İskeletten tırstım valla o ne yau.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Harbi şöyle mm6 uzunluğunda ve zorluğunda, mm7 ayrıntısıyla bir oyun gelse bütün yazım iptal olsa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 New Sorpigal deyince tüylerim diken diken oluyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 black crypt (tu) tabi ki eob'ler efsane. bu oyun direk dungeon master dalgasının bi ürünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Burayı canlandıralım hadi hadi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Sargon mu ne vardı o çok iyiydi ya. O vakitler yenemezdim hiç :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Xaty (tu) , devam et =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bu battlechess'in ne hastasıydım ama, bir ara en sevdiğim oyundu. sorasım gelmişti hatta geçen hafta ama sonra unuttum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Kendi sorumu ninjalayım bare =/ Bu topic sönüyor herhalde, soracak birşey kalmadı mı yaw? =D Bende halen sorulmamış yığınla oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 battlechesste at vs at monty python holy grail göndermesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 cobol olabilir mi o ? cobal ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Yaklaştın, Cabal adı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar