reyou Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ben kutsal damacana ya 10 kat daha fazla gulmustum bu ivedik serisinden. izlenme oranlarina baksaniz arada 10 kat fark var beyazperde notlarina baksaniz bi o kadar. benim espri chipim demi bi farklilik var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Adam Sandler Click FTW.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 reyou said: ben kutsal damacana ya 10 kat daha fazla gulmustum bu ivedik serisinden. izlenme oranlarina baksaniz arada 10 kat fark var beyazperde notlarina baksaniz bi o kadar. benim espri chipim demi bi farklilik var? kutsal damacana 2 3 erkek beraber izlenip gülünecek film. ivedik sevgili arkadaş toplanıp gidicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 keldron said: Ya bu tarz filmler hep oldu,hep olacak.Kemal Sunal bu ülkeyi eşşeoglu eşşek diyerek yarmayı basarmıstır. Kemal Sunal'ı sadece "eşşeoğlu eşşek" demesinden ibaret zannedenler hiç oturup Kemal Sunal filmini baştan sona kadar izlemiş midir çok merak ediyorum. Zaten Recep İvedik o kesimden beslenen bir hadise. Oysa Kemal Sunal halkın arasından çıkan, bir halk kahramanıydı. Bir nevi keloğlan gibiydi. Güç, para, fakirlik gibi konular üzerinde eleştirisel filmlerde oynamıştı. Birçok filminde ince politik eleştiriler de içerir. Kemal Sunal'ı Recep İvedik ile kıyaslamak çok hatalı olacaktır çünkü Recep İvedik dediğin içi boş bir balon. Karakterin orjinine bile sadık kalamayan bir hikaye. Halkın içinden değil, halktan çok uzak bir adamın villianlık yaptığı öylesine bir hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bir Adam Sandler la kıyaslayanlara, birde Kemal Sunal la kıyaslayanlara bazı laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ha erdoganin "orada gençliğimizin bir bölümünün halini gördük. Gerçekten üzüntü vericiydi" demesi, ha sizin cikip "kardesim bunlari izleyerek buyumesin" demeniz. ayni bokun mavisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 oha lan ayımısınız.. şahanın tiplemelerini kemal sunal ve adam sandlerla karşıkaştırmak ayıptır günahtır.. şahan anca pğeker açık alınla karşılaştırılır segmentler farklı gbir kere ayılar.. yuh.. ayılar sizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 aquila said: http://www.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ ayı god ayı.. AYIIIIIIIIIIIII!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bone said: keldron said: Ya bu tarz filmler hep oldu,hep olacak.Kemal Sunal bu ülkeyi eşşeoglu eşşek diyerek yarmayı basarmıstır. Kemal Sunal'ı sadece "eşşeoğlu eşşek" demesinden ibaret zannedenler hiç oturup Kemal Sunal filmini baştan sona kadar izlemiş midir çok merak ediyorum. Zaten Recep İvedik o kesimden beslenen bir hadise. Oysa Kemal Sunal halkın arasından çıkan, bir halk kahramanıydı. Bir nevi keloğlan gibiydi. Güç, para, fakirlik gibi konular üzerinde eleştirisel filmlerde oynamıştı. Birçok filminde ince politik eleştiriler de içerir. Kemal Sunal'ı Recep İvedik ile kıyaslamak çok hatalı olacaktır çünkü Recep İvedik dediğin içi boş bir balon. Karakterin orjinine bile sadık kalamayan bir hikaye. Halkın içinden değil, halktan çok uzak bir adamın villianlık yaptığı öylesine bir hikaye. LESSER WALL OF TEXT ALERT abi zaten sinemanın olayı bu. birisi halkın içindeki adamı yapar diğeri başka bişey yapar. şunu hiç anlamam; "şimdi niye adam gitti konusu böyle böyle olan film yaptı? başka konu mu kalmadı?" tavrı. ya halk kahramanı tiplemesi defalarca yapılmış, bi başka tiplemede şukadar bukadar yapılmış, şahanda kendi tiplemesi olan ve kendine özgü sayılabilecek bi tipleme olan recep ivedik'i taşımış beyaz perdeye. Sorun nerde? abartıyor mu? evet bazen abartıyor. hikaye 2, max 3 filmde bitmeli. 2 olmadı, 3'e bakıcaz şimdi 3'te de bitmezse yine abartmış olacak ama sen abarttığını düşündüğün için filmi daha çıkmadan yargılayamazsın. beğenmemek olabilir ama elitist triplere girip beğenenlere de "mal" damgası yapıştırmak kimsenin hakkı değil. ayrıca çoluk çocuk izliyor örnek alıyor vs. diyorsunuz ya, bir çocuk recep ivedik tiplemesinden gerçekten zararlı olabilecek ne gibi bi davranış alabilir? taklidini yapmak eğer çocuğa zarar veriyorsa kemal sunal kendi jenerasyonunun çocuklarının ağzına .ıçmış o zaman. Çocuk bi Darth Vader'dan etkilenmez, bi freddy krueger'dan etkilenmez ne bilim bi terminator'den etkilenmezde recep ivedik'ten etkilenir. ya da diğerlerinden de etkilenir ama onlar iyi film bu kötü film ötekilerden etkilense de olur mantık bu mu? yapmayın allah aşkına ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ilk 2 filmde toplam 2 yere güldüm. gereksiz saçma bir film.daha yaratıcı filmler bekliyoruz recep serisi istemiyoruz hmm 2. filmde daisy girl e güldüydüm ilkinde hatırlamıyorum neye güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ilk film de eğlenmistim biraz ama 2.film de gercekten kabak tadı verdi,3.film ise tamamen fiyasko olacak gibime gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ya bak yanlıs anlıyorsunuz.Tabii ki kimse Kemal Sunal la Şahan ı karsılastıramaz;ama halkımız Kemal Sunal filmlerini o ince eleştiriler,topluma yahut var olan sorunlara getirdigi ince eleştiriler icin izlemedi.(Son dönem filmleri hariç)Komik tiplemesi,yaptıgı espriler,kısaca gülmek icin izledi. Bu demek degildir Kemal Sunal en küfürlü filmlerinde bile eleştiri koymadı.Kibar Feyzo daki agalık sistemini eleştirmesi gibi;ama filmi izleyenler ordaki argoları,parmak atmaları dialogları ezberledi.Şahan bu tarzın eleştirel olmayanını yapıyor ve bence iyi kötü,begenmesek de bir ihtiyacı gideriyor demek istiyorum. Sözün özü tabii ki sevmeyebiliriz,eleştiririz;ama söylemek istedigim ''izleyenler ölsün''.Bu ne aptallık tarzı yaklasımlardan izleyenlere hakaret oldugu icin haz almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 BENCE 3 FİLMİ BİRDEN İZLEYENE "AYU" (BAKINIZ AYI DA DEĞİL AYU) TİTELI VERİLSİN EVET CAPS AÇIK NE OLACAK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bu kadar kısa sürede bu kadar büyük paralar kazanırken hangi insan evladı o işi bırakır? Adam demekki başka bir tiplemenin riskine girmeyi gereksiz görüyor. Haklı ya da haksız demiyorum ama bu devirde yaşayan herhangi bir insanın getirebileceği bir tavır bu. Çocuklara gelince, ice age var güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Recep ivedikten çocuklar etkileniyor doğru.Bu yüzden izletilmeyebilinir aslında.Yetişkinler için ama durum sadece zevk meselesi.Zeka falan değil.Metal rock yerine tekno trans dinleyen adama aptal demek gibi birşey sanırım.Her tarzda dinleyenler yandı o halde.Ben sevmiyorum.Ayrıca güldürmekte kullandığı olayda iki yüzlülük var gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 hala sanat zart zurt diyenler var ya süperler.holywood sanat yapıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Akhlaur said: Recep ivedikten çocuklar etkileniyor doğru.Bu yüzden izletilmeyebilinir aslında.Yetişkinler için ama durum sadece zevk meselesi.Zeka falan değil.Metal rock yerine tekno trans dinleyen adama aptal demek gibi birşey sanırım.Her tarzda dinleyenler yandı o halde.Ben sevmiyorum.Ayrıca güldürmekte kullandığı olayda iki yüzlülük var gibi geliyor. dün yemeğe gittik annemin arkadaşının ikizleri var 6 yaşnda.babaları izletmiş.çocuklar geyirmeye çalışıp böheher diye gülüp biri diğerini o tutup sallama hareketii yapmaya çalışıyomş falan ahaha.ama izletirken bak kaka öh bok pis falan diye izlettirmişler. discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 geçen minibüste 2 tane çocuk yol boyunca böğühühüp diyip duruyorlar.tam kalkıp kafalarına çakıcaktım bir tane ki şöför kalın sesiyle bağırdı ve arabadan indirdi çocukları.recep ivedik izleyen çocuklar sınır dışı edilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mum_Chamber said: ha erdoganin "orada gençliğimizin bir bölümünün halini gördük. Gerçekten üzüntü vericiydi" demesi, ha sizin cikip "kardesim bunlari izleyerek buyumesin" demeniz. ayni bokun mavisi ne alakasi var yahu. lutfen aciklar misin bu soyledigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 anlamadım zaten şu vizyon bölümündeki "lan olm o filmi nasıl beğenirsin akü" diyenleri. yok abi size ne, zevk meselesi. ben de star wars sevmiyorum çok saçma bir konusu var desem kan çıkar herhalde. zevk meselesi yani, star wars izleyenleri sevenleri eleştirmiyorum kendi zevkidir. öğrenin şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 benim derdim sevilip sevilmemesi degil sevilmese bu kadar konusani olmazdi burda bu topic de bu kadar uzamazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 BÖHÖHÖHÖÖÖYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 failed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 kaynaklara yakin oldugumdan dolayi bazi seyler belirteyim, 3. filme karsi cok talep var. Evet ilk film ve hatta 2. film kadar izleyeci cekmese de, bir kac milyon gorecektir ve talep oldukca da arz olacaktir. Tadinda birakmak lazim falan guzel dusunceler ama onu siz dusunuyorsunuz. Her gun her gazete sana 3 kere yeni film ne zaman diye sorarsa cekersin. Sahanin modeli belli zaten, bu filmin 3. sunu ceker, recep ivedik biter. yeni bir karekterle baslar, 1-2 film ona ceker, sonra devam taa ki artik hic talep olmayana kadar. Ne yalan soyleyeyeim, bu ulkede skec komedyeni olsam sahan gibi, benim de altin yumurtlayan tavugum olsa, kesmem tavuk yumurtlamayi bitirene kadar, sonra baska tavuk varsa onu yumurtlatirip bitene kadar. illa bitecek cunku bir gun, o zamana kadar da biriktirebildigim kadar para biriktirmis olmam lazim. Ama katiliyorum size, espiri anlayisi cok belirli kesime hitap edemiyor maalesef. ben de etmeyenlerdenim, iki filmi de izlemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Dandik komedi filmlerinin bir başka sanatçısı Peker Açıkalın bile, alt tarafı bir dizide Gaffur karakterini oynarken, TV reklamlarına falan çıkmayı reddediyordu "esprisi kaçar" diye. Skeçlerini bu kadar sevip izlediğimiz Şahan ise bu filmi yaptı, üstüne ikincisini yaptı, gelen her yan teklifi değerlendirdi reklamlara çıktı, şimdi de üçüncüsünü çekiyor. Konu sığ, beğenen kitle sığ, dejenerasyon katalizörü, karakter eskidi falan, hiçbiri umrunda değil. Azmo'nun dedikleri de doğru tabii de, işte tek amacı para biriktirmek olan değil, kaliteye de önem veren insanlar hatırlanır sadece. Seyirci sayısını kalite zannedip, kendi ağzıyla "çocukken bile bayılırdık" dediği Cem Yılmaz ile ağız dalaşlarına girmeye falan başladı, o da ayrı hazımsızlık mevzusu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar