Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Bugun herhalde hayatimin en kotu ilk 5 gunune liste basindan giris yapar. Babamla telefonda kavga ettim ve aramiz onarilamayacak sekilde bozuldu, daha sonra ev arkadasimla kavga ettim. Ve 1 hafta sonra ulkeye donus yapmak zorundayim ve buradaki hoslandigim kizi da ardimda birakicam ve o da zaten bana her onceki kiz gibi yeteri kadar deger vermiyor. Hayatimda ne yapacagimi bilmiyorum, cebimde 3 kurus para kaldi ve gidecek yerim yok... Herhalde hepimizin boyle gunleri olmustur hayatinda, bugun de benim gunum, keyfini cikartiyorum bu lanet gunun, yrn napicam bilmiyorum... Ilk gunluk girisim, cevreye verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim hepinizden. Umarim sizin gununuz benimkinden iyi gecmistir.
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 vaniLLe said: gökalp sen yine asik oldun di mi, benden kacmaz. fail!
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 selam gunluk. Dun isten sonra burada anlasabildigim kafa bir adamla bulustum, o da arkadaslariyla falan tanistirdi, yemek memek falan yedik oturup sohbet ettik 4 kisi, cok eglendim ve hic bisi yapmadik yani. Ozlemisim sosyal enteraksyonlari. NEyse artik arkadaslar var ara ara Saudi night bro-out yapabilecem, asosyallikten kurtuldum. Bugun bi de haftasonu, OH MIS.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Ağzımı kırdı sınav günlük. Çok zordu hayvan herif abanmış bildiğin.. Yine de milletten çok alırım gibime geldi. İlk 15 dakika da firarı verdi sınıfın yarısı afsada ben gene yabdım baya bişiler ^^ Şimdi bürodayım iş yok bugün hiç boş boş oturuorum :/ Bana huzur, Hakoya uyku,Prensese Hako. Amin.
khalad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Naber günlük? bu ara tatil şeysi bunalttı beni ya okula giderken zorlanıcam valla tatili elimizden almasınlar falan dedik ama nası bir mayışıklık yaratıyo finallerden önce unutmuşum resmen.Zaten ultima oynuyorum boşluktan düşün gerisini.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 oh yarın 23 nisan ben koca adam oldum ama hala seviniorum. tatil mis. :D
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Dworgian said: oh yarın 23 nisan ben koca adam oldum ama hala seviniorum. tatil mis. :D dgafgashgfas
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Pazartesiye kadar tatil işte ^^ bugün de bişi yapmıorum açtım dota oynuorum botlara karşı ajgfashgd eski versiyon varmış bende baya baya ^^ dota oynarken yakalandım ahfjasgfhagf üüü iş verdiler hem de en sıkıcısından :(
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Abi ahaha kutlamıcam ulan dedikçe millet kendilerini çağırmak istemediğim için ona yalan söylüyorum sanıyo lan istemiyorum hoşuma da gidiyo ama neyse asdsaasda
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ahh amma koşturdum bugün. yoruldum günlük. yatacam bütün hafta sonu.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Çalışmadığım sınavdan 80 almışım lan, bir haller oluyor.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 gunluk virtual pos machine ve micro payment uzerine bir konusma yaptim, guzeldi isalah dinleyicelerde begenmistir.
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Bugün telefonum çaldı bi ara 2 gibi. O zaman pek açasım yoktu ama açiyim bari dedim. Kimin aradığını gördüğüm zaman yere düşüyodum az kalsın. Kalbim falan ağzıma çıktı. Çok heyecanlandım. 1-2 saat hep gülümsedim salak salak. Ama şimdi geçteh.
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 özür dilerim başkasını aramaya çalışıyodum ben oysa ki
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Beni arayacakti, ahizeseks yapacaktik omerimle.
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 yanlış kaydetmişim ya pardon :(:(:(
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 MADBOY said: Beni arayacakti, ahizeseks yapacaktik omerimle. ahahahah
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 hata yaptığında görmezden gelinip affedilmek kadar kötü koyan bişi yok.. hata yapıldığının farkına varınca ve tam tersi herhangi bir yaptırım, tepki alınmadığı durumda bildiğin berbat, bombok oluyor insan.. bazı durumlar için daha sağlam bir cezalandırma olamaz gibi geliyor.. :[
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Werewolf said: yanlış kaydetmişim ya pardon :(:(:( Gobek adim Naz, yalan soyleme omer.
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 MADBOY said: Werewolf said: yanlış kaydetmişim ya pardon :(:(:( Gobek adim Naz, yalan soyleme omer. seni naz2 olarak kaydetmiştim ben, gönlümün birinci nazı belli
Öne çıkan mesajlar