aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 biz cok daha onceden sevmemistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ilk söyleyen benim. öenmli olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 günlük bu hafta 8 sınavım var pazar sabahı ygs var pazar akşamı abim askere gidiyo bi haftadır kökanı görmüyorum ve yaklaşık 100 kilo oldum yine abimin nereye gitceği belli olmadan diğerlerine yoğunlaşamıcam hatta ygsye girmeyebilirim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ogünlük artık arabalarımın pert olmasını istemiyorum 7. ay 3. arabam bu artık bu aldıgım beni uzun idare eder inş. sana en son kaza yaptıgımda yazmıstım aradan vakit geçti tabi. unuttum sanmayasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 7 ayda 2 araba mı pert ettin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 evet aksilik, 2. kazayı ben yapmadım arkadaşıma emanet werdim o halletti benim yerime, ilki de aldıgımın 6. günü gitti elimden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Günlük rüyamda metallica konserinde kirk bana gelip gitarını veriyodu. Gitar da petrucci nin picasso desenli gitarıydı bok vardı uyandım :/ neyse kaçtım öbdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Merhaba Günlük ''ne yazıcam kardeşim ben okurum'' dingil felsefesiyle forumu 7 - 8 senedir takip eden birisi olarak tabularımı yıkıyorum yavaş yavaş. artık benimde '' ayşenin pıtısını , zehranın totosunu gördüm '' yazabilcek bi yerim var... Günlük sen ne güzel şeysin. bi makas alsam günlük hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Günlük sınavımdan adımı yazıp çıktım.Döndüm telefon geldi lenslerim gelmiş onu aldım.Çıktım dışarı gezdim eğlendim takıldım. Kimliğimi kaybetmişim mekanda cüzdanı çıkartınca farkettim bugün öğlen falan kaybettim yarın karakola gidicem anlıcağın bi savrukluğun kurbanı oldum. Neyse gözlüksüz gördüğüm için mutluyum iyi geceler bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 şans eseri çok güzel konser izledik lan.valla eve geldim hala gülüyorum.bu gazla son sınavıma da girer akşama manuelle dansa bile gidebilirim. zaten dersi kaçırıyorum,sınıftan birileri gelirse kıyıda köşe de bana sevilla 4 öğretir misin noluuur diye ağlarım.bizim paco de luciayla dansettiğimiz saatlerde,kendisinin crr de kanlı canlı konser veriyor olması da acıklı bir durum ama elden ne gelir neyse hadi derz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ayh of 17 sayfa kaldi. ve o kadar cok not tutuyorum ki, mürekkep dayanmiyo dolma kalemime. parmagimda kalemin izi cikti ayrica. ICIM BAYILDI. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 şöyle dönüp bu dönem dersler için naptım diye kendimi sorguladım da, şubattan beri; 2 midterm, 2 proposal dışında saycak bişi gelmedi, biraz zorlayınca 10'u anca bulan çözdüğüm soru sayısını hatırladım. derslerle ilgisiz de değilim aslında. ne boş bi insanmışım.. acayip sıkılıyor canım, yapcak hiç bişi yok resmen. bi hareket lazım hayata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 pogodi said: abimin nereye gitceği belli olmadan diğerlerine yoğunlaşamıcam adam denizci olcak derken uzun dönem dağ komandosu çıktı. bi garibiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 aaa hayırlı teskereler! günlük, bugün inanılmaz haberler alıyorum, iyi olanları sürsün inşallah. bir de biyokimya çalışmaya başlamam lazım yoksa her şey bir hayal olarak kalacak. selametle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 pogodi said: pogodi said: abimin nereye gitceği belli olmadan diğerlerine yoğunlaşamıcam adam denizci olcak derken uzun dönem dağ komandosu çıktı. bi garibiz. abv :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Öncelikle barana hayırlı tezkereler Daha sonra acaip güzel bişey oldu dün kimliğimi kaybetmiştim.Karakola gittim ve hayırsever bi vatandaş Allah razı olsun kimliğimi bulup karakola getirmiş ve ordan aldım çok mutlu oldum.Kimse o bu sınav döneminde beni vergi dairesi falan uğraştırmadığı için Allah tuttuğunu altın etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 su kadar soyleyeyim, hala bilincim yerinde ve inanilmaz bisey yani alllah avatar indirse dayanmaz an ictiklerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Tolga yine de kaybettim diye resmi gazeteye yazıyı çak, çünkü fotokopisi ile de iş görülür biliyorsun, tc kimlik numaranla falan, sonra basın agrımasın. Ben kaybetmiştim diyebilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Hmm diyosun tamam yaparım saol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 pogodi said: pogodi said: abimin nereye gitceği belli olmadan diğerlerine yoğunlaşamıcam adam denizci olcak derken uzun dönem dağ komandosu çıktı. bi garibiz. aboo kotu olmus, ama acemilik sonunda belki dagitima falan girer, yirtar bisi olur. Ben bu yuzden buraya geldim ya, parali yapacam su meredi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Hos bi gece geçiriyorum gibi gelmisti, iyi gidiyoduk gibi düsünmüstüm. Bırakırken evine öpiyim dedim. Öptüm de, ama o an olusan soğukluk, buz gibi donma durumu.... epik feyl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 günlük bugun alıcam lan, valla bak inanıyorum bugun benm o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Gimli said: Hos bi gece geçiriyorum gibi gelmisti, iyi gidiyoduk gibi düsünmüstüm. Bırakırken evine öpiyim dedim. Öptüm de, ama o an olusan soğukluk, buz gibi donma durumu.... epik feyl =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 haftalık menüm; dalacin c 300 mg volteren 50 mg nexium 40 mg bide gargara hedesi YETER LANNNN!1!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar