Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük
bu hafta 8 sınavım var
pazar sabahı ygs var
pazar akşamı abim askere gidiyo
bi haftadır kökanı görmüyorum
ve yaklaşık 100 kilo oldum yine
abimin nereye gitceği belli olmadan diğerlerine yoğunlaşamıcam
hatta ygsye girmeyebilirim bile
Mesaj tarihi:
ogünlük artık arabalarımın pert olmasını istemiyorum 7. ay 3. arabam bu artık bu aldıgım beni uzun idare eder inş. sana en son kaza yaptıgımda yazmıstım aradan vakit geçti tabi. unuttum sanmayasan
Mesaj tarihi:
Merhaba Günlük
''ne yazıcam kardeşim ben okurum'' dingil felsefesiyle forumu 7 - 8 senedir takip eden birisi olarak tabularımı yıkıyorum yavaş yavaş. artık benimde '' ayşenin pıtısını , zehranın totosunu gördüm '' yazabilcek bi yerim var...

Günlük sen ne güzel şeysin. bi makas alsam günlük hı?
Mesaj tarihi:
Günlük sınavımdan adımı yazıp çıktım.Döndüm telefon geldi lenslerim gelmiş onu aldım.Çıktım dışarı gezdim eğlendim takıldım.

Kimliğimi kaybetmişim mekanda cüzdanı çıkartınca farkettim bugün öğlen falan kaybettim yarın karakola gidicem anlıcağın bi savrukluğun kurbanı oldum.

Neyse gözlüksüz gördüğüm için mutluyum iyi geceler bb.
Mesaj tarihi:
şans eseri çok güzel konser izledik lan.valla eve geldim hala gülüyorum.bu gazla son sınavıma da girer akşama manuelle dansa bile gidebilirim.
zaten dersi kaçırıyorum,sınıftan birileri gelirse kıyıda köşe de bana sevilla 4 öğretir misin noluuur diye ağlarım.bizim paco de luciayla dansettiğimiz saatlerde,kendisinin crr de kanlı canlı konser veriyor olması da acıklı bir durum ama elden ne gelir
neyse hadi derz
Mesaj tarihi:
şöyle dönüp bu dönem dersler için naptım diye kendimi sorguladım da, şubattan beri; 2 midterm, 2 proposal dışında saycak bişi gelmedi, biraz zorlayınca 10'u anca bulan çözdüğüm soru sayısını hatırladım. derslerle ilgisiz de değilim aslında.
ne boş bi insanmışım..
acayip sıkılıyor canım, yapcak hiç bişi yok resmen. bi hareket lazım hayata
Mesaj tarihi:
aaa hayırlı teskereler!

günlük,
bugün inanılmaz haberler alıyorum, iyi olanları sürsün inşallah. bir de biyokimya çalışmaya başlamam lazım yoksa her şey bir hayal olarak kalacak.

selametle...
Mesaj tarihi:
Öncelikle barana hayırlı tezkereler

Daha sonra acaip güzel bişey oldu dün kimliğimi kaybetmiştim.Karakola gittim ve hayırsever bi vatandaş Allah razı olsun kimliğimi bulup karakola getirmiş ve ordan aldım çok mutlu oldum.Kimse o bu sınav döneminde beni vergi dairesi falan uğraştırmadığı için Allah tuttuğunu altın etsin.
Mesaj tarihi:
pogodi said:

pogodi said:

abimin nereye gitceği belli olmadan diğerlerine yoğunlaşamıcam

adam denizci olcak derken uzun dönem dağ komandosu çıktı.
bi garibiz.

aboo kotu olmus, ama acemilik sonunda belki dagitima falan girer, yirtar bisi olur. Ben bu yuzden buraya geldim ya, parali yapacam su meredi :(
Mesaj tarihi:
Hos bi gece geçiriyorum gibi gelmisti, iyi gidiyoduk gibi düsünmüstüm. Bırakırken evine öpiyim dedim. Öptüm de, ama o an olusan soğukluk, buz gibi donma durumu.... epik feyl
Mesaj tarihi:
Gimli said:

Hos bi gece geçiriyorum gibi gelmisti, iyi gidiyoduk gibi düsünmüstüm. Bırakırken evine öpiyim dedim. Öptüm de, ama o an olusan soğukluk, buz gibi donma durumu.... epik feyl

=/
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...