PATA Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Gaza getirdi Betül yeniden ders .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 feci fail oldum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Sağlık psikolojisi ödevini bitirip, psy 402'nin ödevine başlamam lazım. Haftaya Cuma adli psikolojiden sınavım varmış 402'nin ödevi de o güne bu hafta bitirirsem adliye rahat rahat çalışırım ki zaten hemen arkasından diğer sınavlar başlıyo. Ve böyle 3 hafta öncesinden ayın 26 ve 27'sinde ne yapıcağım belli ama 27sinde esas midterm week başlıyo. Haftaya Salı'dan önce de belli olmaz sınav takvimi. Kafayı yiceeeeem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 balon said: abi dişçi bana ersin mersin gibi bir ismim varken tokatımı yersin diye espiri yapsa çok olmasa da birazcık gerilip, hayırlısı bakalım derim diş operasyonum için. Günlük, bir anda hayatımda enteresan şeyler olmaya başladı. Daha yeni mezun oldum napıcam derken Yüksek Lisans kapısı önüme açıldı. Derken Thy'de iş sahibi oldum. Kendi sektörümü sevmezken ve iyi halde değilken bir anda havacılık sektörüne girdim, sorumluluğu çok fazla olmakla beraber bir o kadar eğlenceli bir işim var. Yakın bir zamana kadar dert oluyordu fakat 1 senede nerelere gelebiliyor insan. hakikaten garip. Talihim açılıyor gibi hissediyorum. Umarım her şey iyi gelişir. Hayırlısı bakalım. ooo helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 şunu yapmayım diyorum ama her seferinde oluyo nbu yemek söylediğimde neden 1 saat içinde elime ulaşmıyo yemek sepetinden sonra arayıp adamın ağzına sıçtığımda kendimi kötü hissediyorum. arkadaşım 5 dk sonra elinde olacak diyosun ama 45 DK OLDU NERDEYSE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Tüm sinirin honda eline aldın diye kanka, yemekten degil =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ABİ HAYIR HONDAN FALAN DEĞİL SİZİN PİÇLİĞİNİZDEN HONDA 2 OYUNDUR KAYBEDİYOPRUM AMA SİNİR YAPMADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphaomega Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bugun cılgınca dans ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 getiriceceğiniz yemeği bilmem naapyım diyip küfür ederek aç kaldım. süperim. sinirden saçımı yoldum az önce götümü cimcikledim. AYY SİNİR HASTASI OLDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kermit said: günlük bana bol bol alkol şerife teyzenin kızına koca kamil amcama kriko (lastik değiştirirken komşudan isteyip duruyo) fatihe rakı nile hon becerisi en çabuğundan emire işinde başarılar kaan ve şesuya evlilik emreyle nilayada aynısından emre sönmezin köpeğine dik kulak osmana isteyecek bişi bulamadım bak orçunada bol biseps hikmet abiye malboro sigara babam bi palmiye ağacı asiye teyzeye 12 kişilik yemek takımı erkan abiye iddaada tutması için 4 maç merveye yastık kılıfı amin HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paşayla buluştum mesaiden sonra özlemişim adamı yaf bildiğin karılar gibin sarıldım adama sonra sidigid dedi bi süre sonra bana, ayırdı beni kendinden sdafas. Israrlara dayanamayıp bi tek atmaya gittik sohbet ettik biraz, çok iyi geldi nan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kermit said: günlük bana bol bol alkol şerife teyzenin kızına koca kamil amcama kriko (lastik değiştirirken komşudan isteyip duruyo) fatihe rakı nile hon becerisi en çabuğundan emire işinde başarılar kaan ve şesuya evlilik emreyle nilayada aynısından emre sönmezin köpeğine dik kulak osmana isteyecek bişi bulamadım bak orçunada bol biseps hikmet abiye malboro sigara babam bi palmiye ağacı asiye teyzeye 12 kişilik yemek takımı erkan abiye iddaada tutması için 4 maç merveye yastık kılıfı amin AHAUSDFUFDSHHFDSHFSDSAHSHSA DENYO HERIF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bugun kimse güzel trol yapamıyor günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 parkfield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 günlük, evdeki tuvalet krizi canıma tak etti kağıda "yaptıktan sonra temizle imza: evdeki tek bayan" yazıp duvara yapıştırdım az önce mutfağa girdim, ocağın üstünde "arada bi temizle imza: bişeylerin ucundan tutan erkek" yazıyo birbirimize küçük sürprizler yapmaya başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Gunluk az once farkettim ki Pogodi bayanmis. Bende kendimden suphelenmeye baslamistim yaziyorum buna ama gay miyim acaba diye. Su an bi nebze olsada rahatladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 başım çatlıyo çok fenayım lan honu bıraktım. sinirlerime dokunuyo. bana bi ağrı kesici kamil amcama yedek lastik (krikoyu aldık ama yedek lastiği yokmış değiştirmek için) serpil ablama kasımpatı mikail amcama oduncu gömleği fadime teyzeme bayramlık tatlı babanneme fındık kıracağı Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 günlük telefonu sarl edicem diye gitmem gereken yere 30dk geç kalmayı göze aldım. ve şimdi farkettim ki sarşı fişe takıp ucunu telefona takmamışım..offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Günlük iyileşiyo gibiyim yarın gidicem okula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 günlük önümüzdeki 4 ay boyunca haftanın 4 günü bu saatte kalkıcam haaayıııııııııııır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bayadır paticik tişörtümü giymemiştim günlük, bugün onu giyip gidicem EHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Günaydıııııın, açlıktan ölüyorum. Saçımı kurutucam şimdi. Öyle, muck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 gunluk. dun gece 4 saat falan uyudugum icin su an kafam gamcik gibi. Bir suru yapmam gereken sey var ama ben monitore bakiyorum ve hic birini yapmiyorum. Tek istegim eve gidip uyumak. Ayrica bugun lost cikti, noldu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Ay gülmekten çatlicam lan sdfghj. He bi de meriç aradı şimdi. Dersleri ek bişey yapalım dedi. Kusura bakma dedim sdfg. Köpeğim olcak bence bu gidişle. Ben de çok fenayım ama ya. Allah belamı vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Sabahın köründe kalkmak, sabahtan beri koşturmak sonra tek başına koca tükkan değerlemek, belediyeyle uğraşmak(Allahtan tapuya gidince çay ısmarlıcak kadar seviyorlar beni :D )daha sabahın körü olması ve bunun gibi hareketleri 3-4 kere daha yapmak gerekebilir düşüncesi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar