Osso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bütün parayı milana bas kanka bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 2 maç daha lazım kanka çabuk hatırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 günlük hapşu olmuşum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 hava cok sıcak burda (esk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 babanem konusabiliyo artik^^ 80 küsür yasinda kadina hayret ediyorum resmen, cok iyiymis bünyesi. ama tekrar yürümesi zaman alicakmis. neyse acaip sevindim. artik beni isterse günde 3 saat arayip dedikodu anlatabilir =P 1 hafta kaldi sinavlara, daha tekrarlamam gereken seyler var. ama relax bi moddayim. olmamali miyim diye düsününce de HMMM. yok lan fazla düsünüyorum. iyiyim böle iyi. stuttgartta kalicim sanirim haftaya, seviniyorum. hostel, otel motel bisiler ayarlamam lazim, adresi de ögrensem süper olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bütün günümü tekrar tekrar gossip girl izleyerek ve uyuyarak geçirdim. Hala uykum var. Yemek yiyip tekrar yatabilirim. Çok nadiren ve çok az içki içmeye karar verdim bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 kardeşim farmville'e başladı inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 QueenofSpades said: kafamla duvarı kırdım günlük. saygılar. nasssı yane, sen baayan değil miydin bi de yahu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Kalın kafalıdır belki abovvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 İkilemde kalmak kötü şey günlük :/ Almak ya da almamak.. Olmak ya da olmamak.. Bunlar kafamı çok kurcalıo şu aralar günlükcüm. :) Bana prenses, Hakoya sabır/sakinlik. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Öğlen yediğim fish and chips ne kadar ağır olabilir ki? Hala patlayacak kadar tokum. Hava da inanılmaz soğuk hiç çıkmak istemiyorum tekrar ama zorundayım. Bari dans etmeye gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 londrada yediğim her fişençips sonrası küfrediyodum böle. şimdi kentaki istedim kova. 15 tavuk parçasıyla olan duellomu seyretmek isteyen söylesin webcam açayım. inanmıyor insanlar bir kova yedim diyince çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Ya çok güzel de hakkaten benim kadar getirdikleri balık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 günlük olmmm bu sıtar vors partisine gitmem lazım kostüm ayarla bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 çalışmak değil anlamamak dert.. alt tarafı 3 ufak detay aranıyorum.. epi topu bu... okuyorum ve kopuyorum ve hiç bişi anlamıyorum pffft... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 günlük, 14 şubatın mübarek olsun koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Beck - Timebomb dinleyince uykum kaçıyo, enerjiyle doluyorum resmen. Neys. Allıklarımın ve farlarımın hepsini çöpe attım. Kimi kızların ayakkabı takıntısı falan olur ya, bütün paralarını ayakkabılara yatırırlar hani. Benim de makyaj malzemelerine gidiyo bütün param. Sürmiceğim renkte rujlar falan alıyorum. Fosforlu pembe rujum bile var dfgh. Rujlarıma kıyamıyorum ama. Atamıyorum bi türlü. Yarın bi makyaj malzemesi, bakım bıdı bıdıları alışverişine çıkmam lazım. Bi süre allık kullanamicam gerçi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 14 Şubat gelmiş neyime be günlük. 14 subatla bı alakası yok ama son günlerde duygusala baglamicam baglamicam diye kendimi telkin ederken bugece uyumamak adına tüm gece film izlicem dedim. Macera falan izlicem diye düşünürken bütün itirazima Karsin maleseff sevgilim romantik/dram seyrettirdi. Püf dağıldım yine. Ben oynamıyorum günlük ya banane! Haksızlık bu :( herkesin ki yanında B'ye. Scsgkib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Günlük, nabıyon? bu saatte ayakta olmayalı du bakim ne kadar olmuştu, 4 ay felan teyk ker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Saat ikide otobüsün durakta durmaması ve yaşanan bilimum rage. İşte Londra böyle boktan bir yer bazı bazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben 10 u saniyodum 14 subatıms ya gunlu bugun. gec kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Yine uykusuz bi gecenin artından birsürü koşturmaca, bugün biraz değişik olucak gibi bi his var içimde :) Ya çok iyi olucak, ya çok kötü gibi.. Benimde insan olduğumu hatırlatmam lazım gibi birilerine. Bana prenses, Hakoyada prenses koyver gitsin huzuru, 14 şubatsal günümüzde dasaaa hatun bulsun . Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 günlük lan yine çok pis sarhoş oldum. ama öyle böyle değil. barmeni votka konusunda gaza getirmeyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 gündelik rutin konuşmalar konusunu beceremiyorum.. genellikle denileni dinleyip hmm... evet.. falan diyorum.. HEY HARİKA! tam ihtiyacım olan kitabı buldum ve lanet olası kitap sadece çince sanırım :( üstelik parası da para değilmiş 45yuan.. 7milyon falan max.. hayır kim buunun ingilizcesini yazmaz ki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Annem karnabahar haşladı. Onu yicem şimdi sdfg. Diyet yapıyorum bu aralar. 1-2 kilo fazlam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar