Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 1 saat 40 dakkadir uyumaya calisiyorum, kitap okumayi denemek yeni aklima geldi sanirim bi ara uyumustum ama sonra dilimde anlamsiz bi aciyla uyandim, dilimi isirmisim heralde of yarin kafein depolamam lazim daha kalkar kalkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Günlük uyku düzenim çok boktan, akşam 6 dedin mi yatıyorum, gece 2 de kalkıyorum. Final dönemi bitince düzelir heralde. Yalnız günlük biliyo musun... Ne babayiğitlerin kaldığı Thermodynamics II dersinin finalinden öyle bir koymuşum ki çocuğu, öyle böyle değil yani. Çan 30'dan yukarı çıkmaz, ben diyim 60 sen de 70 alıyorum yani. Eli öpülesi adamım. Ayrıca dün iki finalim vardı. Diğer finalim statikten de geçmemi sağlayacak kadar yapabildim sanırım. Çogmutluyum lan. Şimdi 9 saat sonra Heat Transfer sınavım var. Onda kalma riskim çok yok neyse ki, ama BB ile geçersem dile benden ne dilersen. Öptüms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 işletme yönetimi ile ilgili bi tez konusu bulmam lazım. nasıl üşeniyorum belli değil =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 QueenofSpades said: ZaugnaKhaldun said: günaydın günlük, sana işyerinden sesleniyorum. arda bey vakası olmasa bari:/ erken gitmişsin, trafik yok muydu? ben 10 dakikada geldim ya 2 dklık yolu =) 10 dakikada gidince trafik mi oluyor şimdi 1 dakka? insanların yolları kısa yahu. Ee günlük ne var ne yok? Ankara da kar bekliyoruz madem geldim şu şehri bide bembeyaz göreyim diyorum. bilkent beyazlardayken güzel oluyormuş diyorlar, ben bilmiyorum. Bu kadar günahın üstüne ne kadar kar yağsa örtebilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Canım, Benim ev ile iş arası 2-3 dk normalde, ama trafik olunca 10 dk oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Günlük, Saat 2de uyanılmaz ki ya, bi ton işim vardı benim hesapta :( off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 annem vatan toprakları çok özlemiş olacak ki,dün aniden RUSYA'YA TAŞINALIM dedi. lan! dedim anneme hayatımda ilk kez.daha neler göreceğim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 çok sıkıcı gün. gün. gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Elin norveçlisiyle bilem Türkçe sohbet ediyorum ya helal bana sdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 6 dersin 5'i bitti ama 6.'ya başlamadım. Bir haftada biter mi acaba? Biter bitmesine de ben bitirebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 dun gece kafeini biraz fazla kacirip 20 dakka uyuyabildim ancak ama mermer gibiyim gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Oh milföy de aldım, börek yapiciiim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 güzel gidiyo günlük uğraşıyom çabalıyom rüyamda bacağımdan vuruyolar kurşun kemiğimi kırıyomu noluyo çok karışıktı. tarlabaşında ev tutmuşum rüyamda güya. olay çıkıyo sonra zincirlerle köpekler getiriyolar. saklanıyoz sonra arabalar geçiyo konvoylar. işin garip tarafı arabalarda beşiktaş bayrakları var. sonra bi tanesi silah çıkartıp 3 4 el ateş ediyo. bacağım acıyo bacağıma bakıyom kurşun girmiş çıkmış güya kemiğimi kırıp. sonra uyanıyom. işte güzel gidiyo. yaparım ben burayı http://www.youtube.com/watch?v=F_Fu4E3Ksuc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bütün günler gibi bu da berbat bi gündü..karbon döndürmeye devam bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 GÜNLÜK BÜTÜN DERSLERDEN GEÇTİM SÇS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Canım sıkkın olduğunda yanımda olsa, bi sarılsa bana küçücük bi gülümseme bahşetse bana. Ha günlük? Ne güzel olurdu dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 UO oynamayı özledim Tez konumu hala bilmiyorum Yurt dışında yaşayasım var ama daha gelişme yok Falan işte be =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 günlük, birinin gelip yanıma oturup sırtımı tapışlayıp "geçecek yeğenim." demesini istiyorum. çok şey istiyosam söyle allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 narziss said: günlük, birinin gelip yanıma oturup sırtımı tapışlayıp "geçecek yeğenim." demesini istiyorum. çok şey istiyosam söyle allasen. *sırtını tapışlar* elbet geçicek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 lan bazen karınca gibi küçük yerlerde takılıyorum ya.. işte ona gıcık oluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Müttüşem duygular içerisindeyim. Çok seviyorum ve seviliyorums. Sevgilim tarafından yani. Son notum da bugün açıklandı B+ gelmiş o da. A alamadım hiç bu sene üüü. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Deneme lenslerim geldi günlük, 18 senenin ardından gözlüksüz ilk akşamım... çok acayip nan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hayalin başkası tarafından gerçeleştirildiğini canlı canlı izlemek, öyle bakakalmak, ben yapcaktım demek belki de hayalim deildi, çabuk geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 QueenofSpades said: Deneme lenslerim geldi günlük, 18 senenin ardından gözlüksüz ilk akşamım... çok acayip nan :S ben de organik lens olaylarına girmek istiyorum bu aralar, standart her gün tak çıkar lensiyle işkence çekmiştim, sana bol şans :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bir tatili kafam rahat geçirmek istiyorum, ama o tatil yine bu tatil değil. tatil = daha fazla iş. evet. 1 hafta tatil yetiyor normalde bana ama geri kalanı da kendi sevdiğim işlerle geçirmeyi tercih ederim. şimdi deadline ı olan yetiştirmeliyim derdi olan 3 işi nasıl takip edeceğimi bilmiyorum. TATİL YAHU BU. ne işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar