Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Taksim'de her barın önünde 30-40 kişilik bir kalabalığın sinema arasındaymışçasına dipdibe sigara içişlerine şahit oldum. Gayet sıcak bir ortam oluşmuş, herkes muhabbet halinde. Gecesi güzel, serin serin lakin gündüz dışarı çıkıp sigara içmek çok zor. Güneş altında... Ev dışında hiçbir klimalı ortamda sigara içemeyeceğiz yani? İstanbul'dan uzağım, gözlemlerinizi paylaşabilir misiniz ? Tüm Türkiye'den hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Dün girdiğimiz her barda gıcır gıcır yasak flamaları asılıydı. Açık balkonlarda bile içtirmiyorlar yalnız, o baya kötü. Gerçi ben içmiyorum ama sevdicek istiyor. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 yasak dedik, oldurmus adamlar. nargile kafede nargile icirtmemek nasil bi kafa lan? yoksa ben mi yanlis anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 sigara yasağından önceki gün taksimde bi bara gitmiştim. elemanlar "sigaraya vefa günü" diye birşey yapmış, bi tepsi dolusu sigara vardı müşterilere dağıtıyorlardı aaıjauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 yanlkış anlamadın ,bldiğin çoğu klişnin ekmeğilye oynadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Yok akila harbi öyle. O çok acayip mesela, nargile cafe gibi yerlerde istisnası olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 adı üstünde nargile kafe yahu bu adam kışın nası para kazancak çok saçma sigara düşmanl arkda bu topicte ne toplanır mal diyen biri vardı sigara içenlere angut biri oda gelir hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 south park'ın sigarayla savaş konulu bi bölümü vardı. cuk oturuyo buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 nargile kafelere ozel izin cikarirlar, nargile serbest olur ama yine sigara icilmez burada oyle ornegin, nargile kafelerin ozel lisanslari var, nargile icebiliyosun oralarda. ama sigara yasak yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 tophanedekilerin etrafı yazın da kışın da açıktı, zaten kışın da içiliyordu diye hatırlıyorum. emin değilim ama aklımda öyle kaldı. tophaneye bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Penthesilea said: nargile kafelere ozel izin cikarirlar, nargile serbest olur ama yine sigara icilmez burada oyle ornegin, nargile kafelerin ozel lisanslari var, nargile icebiliyosun oralarda. ama sigara yasak yine de. ha nargile, ha sigara ne farkı var ki? o vakit barlara da özel izin çıkartmaları lazım. isteyen bar serbest yapar isteyen yasaklar. of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Nargilelerin tütünlerini şeker kamışından üretmeye başlamışlar aldığım son bilgiye göre. Bu sayede tütün değil bu şeker kamışı diyerek satabileceklermiş. Tabi yine normal tütün basıp şeker kamışını da paravan olarak kullanabilirler baskında falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 kermit said: yanlkış anlamadın ,bldiğin çoğu klişnin ekmeğilye oynadılar çoğu kişinin sağlığıyla oynanmasından iyidir. nargile kafeler için haklısınız, sırf nargile olayı üzerine kurulu yerlerde nargilenin yasak olması mantıklı değil ama zamanla çözülür o sorun. ama alkolün, müziğin, masa oyunlarının (kağıt, tavla, tabu vs.) olduğu; nargile kafe olmayan yerlerde nargilenin yasak olmasını normal karşılarım. bence de buna bir çözüm getirirler yasak biraz oturmaya ve havalar soğumaya başlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 kimse dışarı çıkmıyor arkadaşlarımdan evde takılıyoruz artık ne yapalım sigara için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 cikacaksiniz disari uc gun tepkievde takiliyoruz falan , sonra cikacaksiniz. akp den allah razi olsun adam akilli tek destekledigim kanunlaridir bu. her disari ciktiginda o pislik kokudan nefret ediyordum. birde sigara icicileri dunyanin en duyarli insani oldular ona bitiyorum, biz asla rahatsiz olanlarin yaninda icmeyiz falancilar. ulan ben gece mekanda 1m2 alanimda dururken hemen pos diye sigara yakan ayi sen degilmiydin. hadi oradan. neyse bir seneye herkes alisir geriye donmez kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 matama said: cikacaksiniz disari uc gun tepkievde takiliyoruz falan , sonra cikacaksiniz. akp den allah razi olsun adam akilli tek destekledigim kanunlaridir bu. her disari ciktiginda o pislik kokudan nefret ediyordum. birde sigara icicileri dunyanin en duyarli insani oldular ona bitiyorum, biz asla rahatsiz olanlarin yaninda icmeyiz falancilar. ulan ben gece mekanda 1m2 alanimda dururken hemen pos diye sigara yakan ayi sen degilmiydin. hadi oradan. neyse bir seneye herkes alisir geriye donmez kimse. ya de get tutun nazisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Nargile yasağı çok anlamsız, onun dışında ben yasağı destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 neden herkes kendine göre değerlendiriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 anlamadıgın bara giden adam alkol almaya gidiyor sigara içmek zorunda degil. nargile cafeye giden ise nargile içmeye gidiyor başka bişiye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 güzel oldu bence, sigara içen insan çıkmasın dışarı zaten bi kaç saat sigarasızlığa dayanamıyosa. nargile kafelerinde kapalı alanda olanları mecburen konsept değiştirecek yasal olarak çalışabilmek istiyolarsa, bahçesi vs olanlar zate bi düzenleme yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Düzenleme = Adam çatısını havaya uçuracak, zuaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 2 tane bahçesi olmayan nargile kafe birleşip bi tane bahçeli yere çıksın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Allah'tan burada tutun cok kotu, istesem de sigara icemiyorum. Gecen gun Camel aldim 14 dolara. Gittim cope attim paketi. Sonra kendime kufur ettim iki kere. Birincisi Camel'i cope attigim icin. Ikincisi sigarayi aldigim icin. 1 aydir icmiyordum, aynen devam. Burda 5 yildir yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 benim anlamadığım, bu akp nasıl başa çıktı sigara karteliyle. Adamlar çok para dökmek istemişlerdir muhtemelen önlerine bu yasa çıkmasın diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 mevcut verginin %8i sigara firmalarından alınıyomuş diye bi haber vardı geçende. bu olay sigara içimini azaltmıcakki, sigara içmek daha cool bi hale dönüşcek falan. asi gençler arasında baya yaygın zate sigara böylece dahada bi asi olcaklar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar