Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara yasağından izlenimler

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

Taksim'de her barın önünde 30-40 kişilik bir kalabalığın sinema arasındaymışçasına dipdibe sigara içişlerine şahit oldum. Gayet sıcak bir ortam oluşmuş, herkes muhabbet halinde.
Gecesi güzel, serin serin lakin gündüz dışarı çıkıp sigara içmek çok zor. Güneş altında... Ev dışında hiçbir klimalı ortamda sigara içemeyeceğiz yani?
İstanbul'dan uzağım, gözlemlerinizi paylaşabilir misiniz ?
Tüm Türkiye'den hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

nargile kafelere ozel izin cikarirlar, nargile serbest olur
ama yine sigara icilmez
burada oyle ornegin, nargile kafelerin ozel lisanslari var, nargile icebiliyosun oralarda. ama sigara yasak yine de.

ha nargile, ha sigara ne farkı var ki?
o vakit barlara da özel izin çıkartmaları lazım. isteyen bar serbest yapar isteyen yasaklar.
of of.
Sosyal ağlarda paylaş

Nargilelerin tütünlerini şeker kamışından üretmeye başlamışlar aldığım son bilgiye göre. Bu sayede tütün değil bu şeker kamışı diyerek satabileceklermiş.

Tabi yine normal tütün basıp şeker kamışını da paravan olarak kullanabilirler baskında falan.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

yanlkış anlamadın
,bldiğin çoğu klişnin ekmeğilye oynadılar

çoğu kişinin sağlığıyla oynanmasından iyidir.
nargile kafeler için haklısınız, sırf nargile olayı üzerine kurulu yerlerde nargilenin yasak olması mantıklı değil ama zamanla çözülür o sorun. ama alkolün, müziğin, masa oyunlarının (kağıt, tavla, tabu vs.) olduğu; nargile kafe olmayan yerlerde nargilenin yasak olmasını normal karşılarım.
bence de buna bir çözüm getirirler yasak biraz oturmaya ve havalar soğumaya başlayınca.
Sosyal ağlarda paylaş

cikacaksiniz disari

uc gun tepkievde takiliyoruz falan , sonra cikacaksiniz. akp den allah razi olsun adam akilli tek destekledigim kanunlaridir bu.

her disari ciktiginda o pislik kokudan nefret ediyordum.

birde sigara icicileri dunyanin en duyarli insani oldular ona bitiyorum, biz asla rahatsiz olanlarin yaninda icmeyiz falancilar. ulan ben gece mekanda 1m2 alanimda dururken hemen pos diye sigara yakan ayi sen degilmiydin. hadi oradan.

neyse bir seneye herkes alisir geriye donmez kimse.
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:

cikacaksiniz disari

uc gun tepkievde takiliyoruz falan , sonra cikacaksiniz. akp den allah razi olsun adam akilli tek destekledigim kanunlaridir bu.

her disari ciktiginda o pislik kokudan nefret ediyordum.

birde sigara icicileri dunyanin en duyarli insani oldular ona bitiyorum, biz asla rahatsiz olanlarin yaninda icmeyiz falancilar. ulan ben gece mekanda 1m2 alanimda dururken hemen pos diye sigara yakan ayi sen degilmiydin. hadi oradan.

neyse bir seneye herkes alisir geriye donmez kimse.

ya de get
tutun nazisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...