Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Sitem için önerilere ihtiyacım var.Bu yüzden burada ideal bilgisayar kullanıcıları olan sizlerden program isimleri istiyorum.Ne amaçla kullandığınızı ve hangi programı kullandığınızı belirtirseniz sevinirim. not:Önereceğiniz programların freeware olmasına dikkat edin lütfen. Örnek : Film izlemek için gom player Muzik için iTunes Antivirus için vs. İster 1 tane ister 10 tane yazın benim için farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 [list] [*]Firefox - Browser [*]Thunderbird - ben sırf Newsgroups için kullanıyorum [*]Java 6 JDK [*].NET Framework [*]Eclipse [*]Visual Studio [*]Tortoise SVN - bu üsttekiler iş güç için [*]7zip - zip vs [*]Dropbox - bilgisayarımlarım arasında dosya aktarımı [*]Winamp - müsiki [*]Irfanview - resim [*]Google Talk - mail kontrolü [*]Pidgin - chat [*]GOMPlayer - film [*]Notepad++ - text editör [*]uTorrent - torrent [*]Steam - oyun satın alma vs [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 firefox - browser winamp - müzik kmplayer - film windows live messenger - çet avast - virüs daemon tools - iso dosyalar google earth - maceracı ruhum utorrent - torrent jakes alarm clock - alarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 chrome browser winamp gom player utorrent skype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 sadece windoz icin olanlar demek istedin diye dusunuyorum... [list] [*] VLC Player [*] putty [*] WinSCP [*] ClamWin [*] Foxit Reader [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Niye adobe değil de foxit yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 # firefox - Browser # .NET Framework # Gimp # Opencanvas vs 1.0... # 7zip - zip vs # Winamp - muzik # Google Talk # ICQ - # GOMPlayer/winamp/mpclassic - film # uTorrent - torrent # Steam - sinir dilmek icin # spyware seard&destroy - ivir zivir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 firefox Gtalk Winamp uTorrent kmplayer avg free antivir daemon tools -sanal sürücü microsoft reader - .lit ebook okumak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 konuyu okuyunca bi baktımda bana bilgisayarla birlikte ne verdilerse onu kullanıyorum nerdeyse fazladan 2 tane şey kurmuşum ki pc yi alalı baya oldu. firefox - browser gomplayer - film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 freeware filter ı koymasaymışsın çok şeyler yazılırdı da freeware olarak ; firefox gomplayer urusoft subtitle workshop winamp vuze - torrent başka da yüklü yok sanırsam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Brigand said: Niye adobe değil de foxit yaw? Eski surumleri daha az kaynak harciyor. Kapatip tekrar acinca nerede biraktiysan oradan devam edebiliyorsun. Adobe'unkini sadece editlemek icin kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 [list] [*]Chrome - Browser [*]Winamp - müzük [*]Irfanview - resim [*]VLC Player - film [*]Internet Download Manager - download editörü [*]Nero Lite - dvd yazma falan [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 kullanmiyorum yazilim, yazilima karsiyim, yazilima hayir! firefoxtan yazdim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 sdf Abi paticik = Winamp :/ Bi iTunes'a alışabilen ben miyim :/ İçinizi dökmeye devam edin.Yazmaya devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 foobar2000 plis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 media player classic kerio - avast - spybot guvenlik 3lusu maxthon: web browser everest ultimate edition: monitor programi foxit reader: pdf foobar2000: muzik notepad++: text editor irfanview: resim alcohol 120%: image mounting & burning flashget windows live messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 vlc, opera, orbit downloader, utorrent, 7zip, gimp, aimp. bunlar hoş şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 kmplayer - video için gimp - edit zart zurt irfanview vuze - torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 irfan km-player winamp j-downloader v-downloader audacity flashget avg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 SMPlayer - video Opera - Browser Wuala - Dosya paylaşımı Kullandığım diğer prgoramlar Windows'da çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 mp3: jetaudio messenger: digsby (tek eksiği CAM desteklemiyor) tarayıcı: google chrome, firefox Download: flashget, CryptLoad 3D: blender Foto-edit: GIMP Player: KM-player + MPC codec cd-dvd yazma: CD-Burner XP Task maneger ayağına: PRC view Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 aslında bir tane sticky topic açsak, orda kullandığımız freeware programlarını tanıtsak. geçen gün böyle birşey düşünüyordum ama freeware konusunda benden önce topic açmışsın. ek: hani olursa ben de açabilirim öyle bir topic, hazır yazmak istediğim bir sürü program var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 media player internet explorer paint notepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 I hate freeware. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 laptopta: Browser: Safari Video: VLC Muzik: iTunes ve last.fm Programlama: Eclipse ve bilimum plugini skype google notifiers chat: adium ve ichat twitter: tweetie radyo yayini: nicecast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar