Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Way anasını be.. millet neler yapıyor http://www.youtube.com/watch?v=Wm03136FTI4&eurl=http%3A%2F%2Fwww.mmo-champion.com%2F&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ahah air attack diye bizim sweler de yapıyo da en az 10 dk suruyo tüm kuleleri alarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 müzik mükemmel olmuş ama :D bide galiba hepsi engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 WG ilk geldiğinde bunu yapmayı ben de düşünmüştüm. Ama sonra dedim o kadar adamı nasıl toplayacaksın da yapacaksın bunu. Yapanlar varmış demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ahah ön safta wall def yapan ally ne göt olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 vay anasını biz hala kek gibi yarım saat kasıyoz adamlar 1dk da bitirmiş .. horde işte organize herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 kule yıkmadan esprisi yokki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 red alert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ahaha iyiymiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 harbiden löl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Organize işler bunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ONE MINUTE olmasi lazimdi topigin asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 büyük küfür etmiştir diğer hordelar. "lan lan lan daha rank alamadık elimizde patladı 1 mark!!!2'" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 exploit sayılmaz mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ahahahaha abii su 62 saniyeyi yasamak icin nelerimi vermezdim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Magnum said: exploit sayılmaz mı bu? "Clever use of ingame mechanics" diyoruz genelde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ally lar tarafında yapılmıştı girdiğim wg de =) şok olmuştum ama sevindim tek mark lazımdı aldım çıktım güzeldi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Adamlar zeki, çevik ve öfkeli ha ayrıca engineer. Exploit filan değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bu Thunderfury'de ne vazgeçilmez legendarymiş be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 olm 1 yıldır oynamıyorum, mal gibi izledim bişey anlamadım. allahaşkına birisi bana olayın orjinalde ne olduunu ve nasıl olduunu ama bunların 1 dk bişey yapıp nasıl oha moha olduklarını 2 satır açıklayabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 wintergasp diye pvp alanı var,pvp dönüyor orda,amaç dıştan içe doğru duvarları yıka yıka en içtekine ulaşmak,ama hani 3 çember gibi düşün,3 duvarı kuleyi fln aşıyosun normalde,el değiştiriyor o bölge horde/ally arasında belli sürelerde,3 saatte 1 miydi neydi işte,bunlar direk tepeden inmişler merkez duvara askfhasgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 62 saniye içinde 3 dakikalık video :D istanbullu diye birinin adı geçiyor bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 tepeden merkez duvara direk inis var gibi gorunuyo zaten iste? normalde oradan dusersen oluyor musun, onu anlamadim. engineerlarda parasut var da o mu kurtariyo nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ölmez büyük ihtimallede çok damage alırsın o yüzden eleman paraşüt açıyor kim düşüp direk tek yemeyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar