Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem G. Moskova elçiliğinden kaçtı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

nedanko said:

anne ve baba icin durum farkli, anne baba ise soz konusu kisi o yasalar gecerli degilmis.

(cinayete yardim etme degil, katili saklamak vs gibi seyler)

malesef 1. dereceden akraban cinayeti örtbas etmene falan yardım bile etse yasal bi yükümlülüğe girmiyomuş sanırm.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zanlı teslim olduğunda veya yakalandığında anne, baba ve kardeşleri, "katili ihbar etmemek, kaçmasına yardım etmek ve yataklıktan" ceza almayacak. Çünkü Türk Ceza Kanunu'na göre suça yardım ve yataklık edenlere, aynı soy altı ve üstündeki kişilerse ceza verilemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen ceza veriliyor dahi olsa insan yardım edeceği için cezasız ailene yardım etmek.
Allah kimseyi ailesinin yerine düşürmesin resmen 2 ucu boklu değnek durumu. Oğlun bi halt yemiş sende onu korumaya çalışıyorsun ki sonu belli. Yani hem kızcağızın hayatını söndürdü , kızın ailesinin hem de kendi ailesinin hayatını resmen rezil etti şerefsiz.
Sosyal ağlarda paylaş

her teşkilatın bi fiyatı vardır derler.

ayrıca annesinin tutumunu merak ediyorum. lan insan öldürmüş oğlun olacak şerefsiz, nasıl yaklaştın o anda? analığının neresi kutsal senin? kulağını çekip "bi daha olmasın" mı dedin?

"analık" adı altında yaptığı şey şerefsizlik. analıkla ilgisi yok, öyle analık cehenneme batsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyada paran olduktan sonra yapamayacağın şerefsizlik, sıyrılamayacağın yasa yok. Bu olayın gündemde kalması bazılarının dediği gibi kötü birşey değil ayrıca. Unutulup bir kenara itilmemesi gereken bir cinayet bu. Diğer herkese yapıldığı gibi bununda unutulmasından katiller dışında kimsenin çıkarı olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da zaman aşımına uğrayacak gibi geliyor.

Hayır hepsini geçtim, adamdaki cesarete bakın, elini kolunu sallaya sallaya pasaport süresi uzatmaya konsolosluğa geliyor. Resmen dalga geçiyor. Üstüne yine elini kolunu sallaya sallaya da çıkıyor. Böyle rezil bi ülkeyiz işte. Bu kadar onur kırıcı hareket olur mu yaa, adamı kırmızı bültenle arıyoruz sözde, adam gelip kendini göstermekle kalmıyo bi de kaçmak için pasaport süresi uzatmak istiyo, burnumuzun dibine kadar gelip gidiyo, hala mel mel bakıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu olayın bu kadar konuşulmasını katilin ve maktulun kalbur üstü olmasına bağlıyorum
cinayetmi işlenmiyor bu ülkede?
40 kişiyi taradılar yahu daha geçen gün
aha bugün sivasta madımak olaylarını protesto edenlere tepki verenler vardı hemen madımakğın dışında.
13 yaşındaki çocuğun katili olan polisler meşru müdafadan beraat ettiler geçen gün,kimsenin sesi çıktımı?
al girdim habertürke,adam saddam hüseyin haberinin altına "Misafir 03.07.2009 03:27
allah gani gani rahmet eylesin."
yazsın,sonra bu adam cem garipoğlu için "nasıl bulanamıyor lan bu katil vay şerefsizler" yazıcak.
namus cinayetleri,intaharlar,karısını kızını kocasını boğazlıyanlar
kezzap içirip çocuklarını öldüren anne
sonu yok bunun,izlandada yaşamıyoruz,her gün birileri feci bir şekilde cinayet işliyor.

her gün var cinayet haberi.görülmedik şey değil.
bunun ne farkı var peki?çünkü çocuğun ailesi zengin.
bağdaştıramıyorlar insanlar kendileriyle
namus,kan davası,kıskançlık,cinnet,çaresizlik,korku,şehvet
bu etiketlerin hiç birini taşımıyor halkın gözünde bu cinayet
sadece zengin bir çocuğun kızı öldürmesidir burdaki olay
medyada bunun farkında,verdi ateşi "para yedirdiler o sayede çocuk yakalanamadı" diye,varmı böyle bir mantık
kaç bürokrata,kaç savcıya,kaç polise para yedirebilirsin?
interpolde arıyor,onlardamı para yedi?
cinayeti işleyen "öteki" olunca,vurun,kesin,yakalayın!
"bizden" olsaydı,"bizim" kabul ettiğimiz kriterlere uyan bir cinayet olsaydı,1 hafta olsun,maksimum 1 ay olsun konuşulur sonra sıradaki cinayetlere kitlenirdi insanlar
ama dediğim gibi,öldüren "öteki" olunca
zengin bir ahlaksız olunca
vurun , yakalayın , asın!

yakalayamayanada yazıkalr olsun zaten,kaç yaşında bu çocuk? 16-17? ailesi allahmı bacak kadar çocuğu bulamıyorsun?
yarın öbür gün istanbulun ortasında atom bombası patlatsa biri yakalyamıyacakmısın?

neyse
bu olay konululdukça toplumun bileşik etik değerlerine dahada tüküresim geliyor
olan yine ölene oldu
gündemin değişmesi lehine olanlar kazandı
medya kazandı
çocuk bi yakalansa,tvleri başında 30-40 milyon kişi bi orgazm olsada bu olay bitse ve gitse artık.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

ben bu olayın bu kadar konuşulmasını katilin ve maktulun kalbur üstü olmasına bağlıyorum
cinayetmi işlenmiyor bu ülkede?
40 kişiyi taradılar yahu daha geçen gün
aha bugün sivasta madımak olaylarını protesto edenlere tepki verenler vardı hemen madımakğın dışında.
13 yaşındaki çocuğun katili olan polisler meşru müdafadan beraat ettiler geçen gün,kimsenin sesi çıktımı?
al girdim habertürke,adam saddam hüseyin haberinin altına "Misafir 03.07.2009 03:27
allah gani gani rahmet eylesin."
yazsın,sonra bu adam cem garipoğlu için "nasıl bulanamıyor lan bu katil vay şerefsizler" yazıcak.
namus cinayetleri,intaharlar,karısını kızını kocasını boğazlıyanlar
kezzap içirip çocuklarını öldüren anne
sonu yok bunun,izlandada yaşamıyoruz,her gün birileri feci bir şekilde cinayet işliyor.

her gün var cinayet haberi.görülmedik şey değil.
bunun ne farkı var peki?çünkü çocuğun ailesi zengin.
bağdaştıramıyorlar insanlar kendileriyle
namus,kan davası,kıskançlık,cinnet,çaresizlik,korku,şehvet
bu etiketlerin hiç birini taşımıyor halkın gözünde bu cinayet
sadece zengin bir çocuğun kızı öldürmesidir burdaki olay
medyada bunun farkında,verdi ateşi "para yedirdiler o sayede çocuk yakalanamadı" diye,varmı böyle bir mantık
kaç bürokrata,kaç savcıya,kaç polise para yedirebilirsin?
interpolde arıyor,onlardamı para yedi?
cinayeti işleyen "öteki" olunca,vurun,kesin,yakalayın!
"bizden" olsaydı,"bizim" kabul ettiğimiz kriterlere uyan bir cinayet olsaydı,1 hafta olsun,maksimum 1 ay olsun konuşulur sonra sıradaki cinayetlere kitlenirdi insanlar
ama dediğim gibi,öldüren "öteki" olunca
zengin bir ahlaksız olunca
vurun , yakalayın , asın!

yakalayamayanada yazıkalr olsun zaten,kaç yaşında bu çocuk? 16-17? ailesi allahmı bacak kadar çocuğu bulamıyorsun?
yarın öbür gün istanbulun ortasında atom bombası patlatsa biri yakalyamıyacakmısın?

neyse
bu olay konululdukça toplumun bileşik etik değerlerine dahada tüküresim geliyor
olan yine ölene oldu
gündemin değişmesi lehine olanlar kazandı
medya kazandı
çocuk bi yakalansa,tvleri başında 30-40 milyon kişi bi orgazm olsada bu olay bitse ve gitse artık.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...