sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 12 temmuz obaaaaaaaa say-2 350 nin altında gelirse intihar ederim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ulan pazar günü açıklarlar mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 resmi haber, pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ben intihar etmem de çok üzülürüm ilk 5bine falan giremezsem =P rüyamda 8bininciydim, çok üzücü lan. istediğim yere yetmicek kadar düşük, seneyeye kalınmayacak kadar yüksek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 of, aynen Drall sfd. bişiler yazacaktım da, aynı tamamen yazacaklarım, pas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 banada ilk 2000 lazım ama 2200 de fln kalcam büüük ihtimal boaziçi olmıcak odtü falan olcak poff =( oha çok kötü =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ya 2220'inci olursan? beterin beteri var vallahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 şaka mısınız lan ben ilk yirmi bin kasıyorum anca eüheh ağzınızı kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bende üni 3. sınıftayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 seninle aynı yaşta olabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 17 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 15 den gün alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 kaça anlaştınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 _Mikael_ said: şaka mısınız lan ben ilk yirmi bin kasıyorum anca eüheh ağzınızı kırarım şakayım tabi, deli mal 2000 değil de 2200 olcak gibi hissediyormuş. La nerden bilceksin önüne geçebilecek potansiyel bin-5bin kişinin ne yaptığını? ben de 25k'da dötü kurtarmakla birlikte hedefim 8k idi girmeden önce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 sdeceokuyangenç said: banada ilk 2000 lazım ama 2200 de fln kalcam büüük ihtimal boaziçi olmıcak odtü falan olcak poff =( oha çok kötü =(( abi çok üzüldüm allah yardımcın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 daha 2 gün var bu ne heyecan bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bu ne heyecan ? oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 oha 2 gün mü kalmış asddir ne çabuk geçiyo la zaman üüuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Cuma günü açıklanacak diyorlardı ne 2 günü ya.Sabah açıklanmayacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yok öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 İlk 50 olmassa sıçtım valla geçen abim netten beyzbol sopası siparişi verdim diye tembih etti.120. felan gelirse artık üstümdeki beyaz yerler kendini mora terkedecek.Bide giden bursun paranın haddi hesabı yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Şaka maka benim bir arkadaş var derece yapacak bir fenci. Konuşuyoruz, adam fen'i mat'ı fullemiş. Sos1'de 4, Türkçe'de 1 yanlışı var. Ben saçma sorulardan bahsettim, birisi Türkçe'deki aşçı-yazmak-pişirmek'le ilgili olan soruydu, diğeri de sos'daki bölge sorusuydu hani iklim bölgesiymiş cevabı. Adam bana ben o 2 soru yüzünden TV'ye çıkamayacağım dedi :D Ama hakkaten hele o türkçe sorusunun hiçbir mantıklı açıklaması yok. Kesinlikle yanlış bir soru. Hani bu sınavı yapan diğer 1 milyon küsür kişiye ve türkçe öğretmenlerine göre okur-yazarlığıma güvenirim, ahkam keserim de öyle soru olmaz akla mantığa ters bak gene uyuz oldum hatırlayınca allah kahretsin. Birileri çıkıp, "o soru anlatılmaz, kendin anlayacan olmuyorsa bişeylerin eksik" diye dese bile hak verebilirim soruya ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hala açıklanmadı mı ya ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 da das das da das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar