Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Sonuçları

yav

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben intihar etmem de çok üzülürüm ilk 5bine falan giremezsem =P

rüyamda 8bininciydim, çok üzücü lan. istediğim yere yetmicek kadar düşük, seneyeye kalınmayacak kadar yüksek :D
Mesaj tarihi:
_Mikael_ said:

şaka mısınız lan ben ilk yirmi bin kasıyorum anca eüheh ağzınızı kırarım

şakayım tabi, deli mal 2000 değil de 2200 olcak gibi hissediyormuş. La nerden bilceksin önüne geçebilecek potansiyel bin-5bin kişinin ne yaptığını?

ben de 25k'da dötü kurtarmakla birlikte hedefim 8k idi girmeden önce :(
Mesaj tarihi:
sdeceokuyangenç said:

banada ilk 2000 lazım ama 2200 de fln kalcam büüük ihtimal boaziçi olmıcak odtü falan olcak poff =( oha çok kötü =((

abi çok üzüldüm allah yardımcın olsun
Mesaj tarihi:
İlk 50 olmassa sıçtım valla geçen abim netten beyzbol sopası siparişi verdim diye tembih etti.120. felan gelirse artık üstümdeki beyaz yerler kendini mora terkedecek.Bide giden bursun paranın haddi hesabı yok tabi.
Mesaj tarihi:
Şaka maka benim bir arkadaş var derece yapacak bir fenci. Konuşuyoruz, adam fen'i mat'ı fullemiş. Sos1'de 4, Türkçe'de 1 yanlışı var.

Ben saçma sorulardan bahsettim, birisi Türkçe'deki aşçı-yazmak-pişirmek'le ilgili olan soruydu, diğeri de sos'daki bölge sorusuydu hani iklim bölgesiymiş cevabı.

Adam bana ben o 2 soru yüzünden TV'ye çıkamayacağım dedi :D

Ama hakkaten hele o türkçe sorusunun hiçbir mantıklı açıklaması yok. Kesinlikle yanlış bir soru. Hani bu sınavı yapan diğer 1 milyon küsür kişiye ve türkçe öğretmenlerine göre okur-yazarlığıma güvenirim, ahkam keserim de öyle soru olmaz akla mantığa ters bak gene uyuz oldum hatırlayınca allah kahretsin.

Birileri çıkıp, "o soru anlatılmaz, kendin anlayacan olmuyorsa bişeylerin eksik" diye dese bile hak verebilirim soruya ama..
  • Yeni Oluştur...