GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 erken koydum nasılsa yarın öbürgün sonraki yıl da bu olacak orjisini vermem kıskanırım asd
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Aaaa kutlarım ^_^ masaüstü resmini tabi ._.
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 GwindonSurion said: erken koydum nasılsa yarın öbürgün sonraki yıl da bu olacak orjisini vermem kıskanırım asd Kim bu hatun ?
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bence tehlikeli sularda yüzüyosun dfg
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Dostum o istediğinin boşu yok, dolu sdfgh
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mavi said: GwindonSurion said: erken koydum nasılsa yarın öbürgün sonraki yıl da bu olacak orjisini vermem kıskanırım asd Kim bu hatun ? the o.c. die bi dizi vardı orada esas hatunun kız kardesi olarak oynayan hatun diil mi? :S değilse fena fail olurum
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bombalar bombası sahne said: Gozer: The Choice is made! Dr. Peter Venkman: Whoa! Ho! Ho! Whoa-oa! Gozer: The Traveller has come! Dr. Peter Venkman: Nobody choosed anything! [turns to Egon] Dr. Peter Venkman: Did you choose anything? Dr. Egon Spengler: No. Dr. Peter Venkman: [to Winston] Did YOU? Winston Zeddemore: My mind is totally blank. Dr. Peter Venkman: *I* didn't choose anything... [long pause, Peter, Egon and Winston all look at Ray] Dr Ray Stantz: I couldn't help it. It just popped in there. Dr. Peter Venkman: [angrily] What? *What* "just popped in there?" Dr Ray Stantz: I... I... I tried to think... Dr. Egon Spengler: LOOK! Dr Ray Stantz: No! It CAN'T be! Dr. Peter Venkman: What is it? Dr Ray Stantz: It CAN'T be! Dr. Peter Venkman: What did you DO, Ray? Winston Zeddemore: Oh, shit! Dr Ray Stantz: [somberly] It's the Stay Puft Marshmallow Man.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 GwindonSurion said: erken koydum nasılsa yarın öbürgün sonraki yıl da bu olacak orjisini vermem kıskanırım asd sen gel buraya koy sonra kıskanırım de dskajdska
Phobos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Sam, bencillik yapma boşunu da ver :P
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 vivavale said: :S değilse fena fail olurum FAIL
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 http://i286.photobucket.com/albums/ll81/yigitsekil/Temmuz.jpg
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 http://sixrevisions.com/resources/50-stunning-and-beautiful-desktop-wallpapers/ şu listede baya güzel şeyler var
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Phobos said: Sam, bencillik yapma boşunu da ver :P isteyin yeter ki, hatta bütün siteye bakın. (:P)
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 http://i172.photobucket.com/albums/w29/Marl0_on/sabjektekinus.png
Öne çıkan mesajlar