ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 41 ahahahahah güzeldi bayağı. özellikle natsu nun herşeye homurdanırken kavga çıktığı anda eski neşesine kavuşması beni benden aldı. ama başta erza öldü diye çok korktum bi an. geçti sonra. gajeel de doğru tercih. hatta gajeelin baştan fairy tailde olması lazımdı zaten, nerden gitmişse phantoma... adam yıkım makinesi resmen. (fairy tail in de neyle meşhur olduğunu hepimiz biliyoruz:)) zaten bayağı delikanlı çıktı, gönüllerimizi kazandı bi bölümde(tu) juvia da o salak saç stilinden kurtulmuş, süper olmuş. ona da(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 natsunun yerinde olsam döverdim abi adamı. ilk bölümlerinde "özel ateş" geyiği felan vardı, normalde natsu gibi bir adamın şimdiye kadar o dalgayı geliştirmiş olması gerekirdi ama senaristler unutmuş herhalde. kaç bölümdür görmedik. gerçi gray için one-shot bişi olması lazım şu elektrik atan arkadaşımız. buz büyücüsü direk freeze felan atar dondurur yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 One piece den sonra 2 numarali favori serim ara sira kotu bolumleri oluyor ama cok eglenceli izlemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 3 bölüm izledim 3ünde de acayip güldüm.çok eğlenceliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 erza ve happy götürüyor bütün seriyi heh 44 erza'nın blöfü (tu) happy'nin bakıp bakıp "keh keh seviyorsun yani" demesi (tu) of kugimiya rie'nin kagura ile beraber en imba performansı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 happy'nin olayı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 mystogan'ı görsek mesut olcam sevgilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 erza mükemmeldi. happy&lucy ikilisinin de dialogları süper. Sıradaki bölümde Mirajane güçlerini kullanıcak sanırım. Ben onu Mystogan dan daha çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 45 abi ne epik bölümdü öyle ya. mirajene neymiş öyle of. resmen gaza geldim. juvia ağlattı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ben şeyi anlamadımmiraceyn neden o güçlerini kullanamaz hale geldiydi ki? kardeşinin ölümünün şokundan dolayı mı ki aceba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Oce4n said: ben şeyi anlamadımmiraceyn neden o güçlerini kullanamaz hale geldiydi ki? kardeşinin ölümünün şokundan dolayı mı ki aceba ? Aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 48 igneel bizim führer çıktı lan. fma'dan. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 çok seviyorum o adamı, führer'den sandaime'ye hep oturaklı babacan tipleri seslendiriyor. adeta bir hulusi kentmen. (:P) 48 erza (tu) gacilü mastaa jose'ye de çalıştığını mı kastetti iki taraflı derken onu anlayamadım. ivan nereden çıkacak ve mastaa hades filan, bakalım ne zaman imana gelecek ultiya. laksas gidip babasına mı katılacak, babası ne halt yiyor vs vs bir sürü yeni soru çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Gajeel gecen bolumde ivanla konusuyodu, onunla cifte ajanlik yapiyo. Laxus ta dayagi yiyince adam oldu, muhtemelen ivan a katilir ama fairy tail in yaninda olur. Ve en sonunda dragon konusuna geciyolar sanirim. Hikaye derinlesicek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ivan diyorsun da jose değil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ı-ıh ivanla konuşuyodu. hatta laxus un babası olduğunu filan da bilmiyoduk sadece konuşmada ivan diye ismi geçiyodu, sonradan öğreniyoduk ivan ın fairy tail den şutlandığını filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 son bölüm ne kadar güzeldi hep damardan biz böyle baba guildiz mesajı veriliyor.Anime de düzene girdi uzun zaman böyle devam eder inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 mangayı takip eden varsa yeni bölüm çıktı. baya güzel bir arc başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 abi lol garyde rinnegan çıktı sdfgagsaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 53 of aizen gg oldu tuvalette, öbür saint de cacık çıktı iyi mi. ekipten de erza dışındakiler birşey yapamadı heh. natsu'yu da nasıl tokatlayasım var belli değil. aptal şonen kahramanlarına alışkın olmama rağmen cidden yeni bir boyuta taşıdı bu bölüm. yalnız ilk yarıda iyi güldüm happy'e lol, lllllllllllllikes her :D daha önce demiştim tekrar diyorum: erza & happy götürüyor diziyi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mangasını okuduğun animeleri izlemeyi sevmiyorum ama fillerlarını izliyorum. Filler çıktı mı bunda şimdiye kadar? Hangi bölümler çıktıysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 53 happy ile lucynin dialoglar superdi, kedi hatunda cok cetin ceviz cikti baliga fit olmadi :) Bu dizide basrol oyuncusu lucy gibi geliyo hep, lucy'nin bakis acisindan aktarilor ondanmidir anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 evet ondan ötürü. yalnız happy'nin "sen kadınlardan anlamıyorsun, dame desu" dediği yerde tam koptum lol gerge, filler çıktı mı bilemiyorum mangayı okumadığımdan :p ama kugimiya rie'nin happy performansı için izlenir sadece. nodame'yi mangada okumakla anime'de seyretmek gibi fark. kulağa hitap ediyor anime. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 53 Güzel bölümdü, feci dayak yediler lol. Millet taktik filan anlattıktan sonra Natsu nun yaldır yaldır koşup hepsini ben dövücem ulannn modunda bağırması beni benden aldı. Narutoda bile böyle gaz yok ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 İndireyim ben de o kadar farklı oluyor diyorsan. Bayramda izlerim artık, filler varsa da söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar