Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

41

ahahahahah güzeldi bayağı. özellikle natsu nun herşeye homurdanırken kavga çıktığı anda eski neşesine kavuşması beni benden aldı.

ama başta erza öldü diye çok korktum bi an. geçti sonra.

gajeel de doğru tercih. hatta gajeelin baştan fairy tailde olması lazımdı zaten, nerden gitmişse phantoma... adam yıkım makinesi resmen. (fairy tail in de neyle meşhur olduğunu hepimiz biliyoruz:))
zaten bayağı delikanlı çıktı, gönüllerimizi kazandı bi bölümde(tu)

juvia da o salak saç stilinden kurtulmuş, süper olmuş. ona da(tu)

Sosyal ağlarda paylaş

natsunun yerinde olsam döverdim abi adamı. ilk bölümlerinde "özel ateş" geyiği felan vardı, normalde natsu gibi bir adamın şimdiye kadar o dalgayı geliştirmiş olması gerekirdi ama senaristler unutmuş herhalde. kaç bölümdür görmedik.

gerçi gray için one-shot bişi olması lazım şu elektrik atan arkadaşımız. buz büyücüsü direk freeze felan atar dondurur yani...

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
çok seviyorum o adamı, führer'den sandaime'ye hep oturaklı babacan tipleri seslendiriyor. adeta bir hulusi kentmen. (:P)

48

erza (tu)

gacilü mastaa jose'ye de çalıştığını mı kastetti iki taraflı derken onu anlayamadım. ivan nereden çıkacak ve mastaa hades filan, bakalım ne zaman imana gelecek ultiya. laksas gidip babasına mı katılacak, babası ne halt yiyor vs vs bir sürü yeni soru çıktı.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

53

of aizen gg oldu tuvalette, öbür saint de cacık çıktı iyi mi. ekipten de erza dışındakiler birşey yapamadı heh.

natsu'yu da nasıl tokatlayasım var belli değil. aptal şonen kahramanlarına alışkın olmama rağmen cidden yeni bir boyuta taşıdı bu bölüm.

yalnız ilk yarıda iyi güldüm happy'e lol, lllllllllllllikes her :D

daha önce demiştim tekrar diyorum: erza & happy götürüyor diziyi. (tu)

Sosyal ağlarda paylaş

evet ondan ötürü. yalnız happy'nin "sen kadınlardan anlamıyorsun, dame desu" dediği yerde tam koptum lol

gerge, filler çıktı mı bilemiyorum mangayı okumadığımdan :p ama kugimiya rie'nin happy performansı için izlenir sadece. nodame'yi mangada okumakla anime'de seyretmek gibi fark. kulağa hitap ediyor anime. :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...