Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 wendy buyusuz yasariz dilemma'sinda kalmasini sevdim şarulu'nun. cok 'insancil' olmasina ragmen. neyse ki wendy'nin kafasi calisiyor. damsel in distress yapmamalari da iyiydi dedigin gibi. fakat olmeyecekleri cok belliydi ya. ha olse bi' ace havasi olurdu bence EFSANE olurdu. dragon force'un ustune top tier sayounara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Beyler ben bunun ilk 10 bölümünü falan izleyip droplamıştım, değer mi devam edeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 hayir asiri kotu seri. 250 bolumu 40 bolume falan sigdirirsin filler'lari cikarip gereksizleri kessen. vaktini buna harcama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Her shounen için aynı şey geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 uzun shounen'ler icin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 son 2 bolum muazzamdi ha. 73 ve 74. aklim cikti resmen. bu arc asiri iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 şonenle alakası yok beğenilmemesinin. Konusunu ele alırsak daha gore olabilecek bir seriyken aşırı çocukça. Doğal olarak konuyla örtüşemiyor insan sıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 mangasıda çok iyi bir hale geldi. akacak akacak animeyi izlemiyorudm sırf meraktan açtım son 2 bölümü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Manga çok iyi şu an, bekletip bekletip okuyorum. Animesi de akıyor sonunda bayağa mutluyum FT'den artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Darklight1903 said: son 2 bolum muazzamdi ha. 73 ve 74. aklim cikti resmen. bu arc asiri iyi gidiyor. asdfasd https://ginnodangan.files.wordpress.com/2011/09/gintama223-01.jpg olm celestial king konuştukça bir yerden SHOGUN çıkacak gibi geliyor ushfıusdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 AAHAHAHADLKSJDKLASJ evet ya. gerci iyi de olurdu. ft'deki butun komiklikleri toplasan 1 bolum shogun etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ya şu fairy tail'in animesi niye sansürlü oluyor yav. mangada çizildiği gibi çizilsin. tadını çıkartalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Fairy Tail evrenindeki en güçlü 2 büyü! ÖTESİ YOK... 1. BAĞIRMAK. Ne kadar çok bağırırsan o kadar çok güçleniyorsun. 2. Geçmişi hatırlayıp gaza gelmek (konusuna göre "bir daha kimseyi kaybetmeyeceğim vs". Flashback in flashback i olursa güç daha da artıyor. Altda animeden bir örnek ) http://i.imgur.com/sioGz1M.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Fairy Tail bitti, Zero başladı. Vasat bi filler arcı olur herhalde diyordum ama 2. bölüm çok hoşuma gitti ya. Onlarca bölüm boyunca süren bayık shounen kapışmaları yerine hep böyle komiklikler şakalarla gidecekse asıl seriden daha fazla sevebilirim bunu. Mavis çok tatlı :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 nakama power'dan iyidir. n'olcak simdi? filler mi yoksa hikaye bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 mangasıda 12de kaldı nakama power zaten animenin kilit taşı ya zeroda öyle keza sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 pek filler sayılmaz. manga special bölümler. fairy tail mangası devam ederken aynı zamanlarda Zero (mavisi anlatan) ve Ice Trail (grayi anlatan) çıktı. Zero orjinalinden daha iyi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 animeyi dropladım grand magic tournamentten sonra mangaya biraz baktım erza'ya tentacle rape gelince onu da bıraktım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 zero gayet canon yalnız ya, filler değil. ben mi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 canon değil tam olarak presequal arc işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 fairy tail zero, mangada spin-off olarak verilmişti. bittiği noktadan sonrası da, manga bölümleri içinde, falshback olarak verildi. fairy tail zero'nun, ana hikaye ile hiç bir zıtlığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 zero cannon bu arada filler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=BQxjpm7VQko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 maalesef dangoz yazar o kadar zırhı varken don gömlek dövüştürmeyi standart hale getirdi. nasılsa cıbıldak da olunsa kimse ölmüyor diye herhalde. erza hatırına gene baksam mı diye düşünmedim değil ama natsu'yu böyle damnatio memoriae büyüsüyle filan silmek lazım seriden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 ya parasi neyse verip erza ve happyi alsak? kendimiz onlar ustune bisiler yapsak filan? adamin elinde heba oluyor mis gibi karakter :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar