Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

wendy

buyusuz yasariz dilemma'sinda kalmasini sevdim şarulu'nun. cok 'insancil' olmasina ragmen. neyse ki wendy'nin kafasi calisiyor.
damsel in distress yapmamalari da iyiydi dedigin gibi.

fakat olmeyecekleri cok belliydi ya. ha olse bi' ace havasi olurdu bence EFSANE olurdu. dragon force'un ustune top tier sayounara.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:

son 2 bolum muazzamdi ha. 73 ve 74. aklim cikti resmen. bu arc asiri iyi gidiyor.

asdfasd

https://ginnodangan.files.wordpress.com/2011/09/gintama223-01.jpg

olm celestial king konuştukça bir yerden SHOGUN çıkacak gibi geliyor ushfıusdfh

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Fairy Tail evrenindeki en güçlü 2 büyü! ÖTESİ YOK...

1. BAĞIRMAK. Ne kadar çok bağırırsan o kadar çok güçleniyorsun.

2. Geçmişi hatırlayıp gaza gelmek (konusuna göre "bir daha kimseyi kaybetmeyeceğim vs". Flashback in flashback i olursa güç daha da artıyor. Altda animeden bir örnek )

http://i.imgur.com/sioGz1M.jpg

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Fairy Tail bitti, Zero başladı.

Vasat bi filler arcı olur herhalde diyordum ama 2. bölüm çok hoşuma gitti ya.
Onlarca bölüm boyunca süren bayık shounen kapışmaları yerine hep böyle komiklikler şakalarla gidecekse asıl seriden daha fazla sevebilirim bunu.
Mavis çok tatlı :3
Mesaj tarihi:
pek filler sayılmaz. manga special bölümler. fairy tail mangası devam ederken aynı zamanlarda Zero (mavisi anlatan) ve Ice Trail (grayi anlatan) çıktı. Zero orjinalinden daha iyi sdf.
Mesaj tarihi:
fairy tail zero, mangada spin-off olarak verilmişti. bittiği noktadan sonrası da, manga bölümleri içinde, falshback olarak verildi. fairy tail zero'nun, ana hikaye ile hiç bir zıtlığı yok.
Mesaj tarihi:
maalesef dangoz yazar o kadar zırhı varken don gömlek dövüştürmeyi standart hale getirdi. nasılsa cıbıldak da olunsa kimse ölmüyor diye herhalde.

erza hatırına gene baksam mı diye düşünmedim değil ama natsu'yu böyle damnatio memoriae büyüsüyle filan silmek lazım seriden ya.
  • Yeni Oluştur...